Nem tudni, hogy miért, de Chris Brown minden CM Punknak szóló tweetet kitörölt, amelyekkel porig szerette volna alázni a pankrátort.
A teljes cikkhez kattints ide!
Chris Brown a Twitteren szidott egy hivatásos pankrátort
2012. február 24. 18:48
Én is megírtam ez a témát itt így nem fogadták el de itt egy kép ami nagyon jó és a tmához kapcsolódik: http://t.co/ImCJPbBa
2012. február 24. 18:50
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
jézusom...Chris <3
azért jól beoltotta
D
2012. február 24. 18:51
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
CM Punk oldalára állok itt pedig nem nagy kedvencem de itt igaza van! Chrisnek meg személyesen legyen nagy szája CM Punk ellen!
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. február 24. 18:58
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Egyiket sem bírom, de a pankrátor srác sokkal szimpatikusabb, mint ez a Chris Brown gyerek... 
Ha szemtől-szemben beszélték volna meg a dolgot, megszólalni nem mert volna Chris. Bezzeg nőt azt tud verni...
Szánalmas embernek tartom.
Bocsánat, de nekem ez a véleményem róla.
Ha szemtől-szemben beszélték volna meg a dolgot, megszólalni nem mert volna Chris. Bezzeg nőt azt tud verni...
Bocsánat, de nekem ez a véleményem róla.
Pöttömke
2012. február 24. 18:58
Sok CM Punk rajongó CM Punk mellett áll. Köszi Andy1996
2012. február 24. 19:02
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Mit akar ez a szerencsétlen Chris? -.-
Ráférne már, hogy belelépjenek a kis szájába. CM Punk simán szétkapná ezt a kis mitugrászt. xD
Ráférne már, hogy belelépjenek a kis szájába. CM Punk simán szétkapná ezt a kis mitugrászt. xD
Pöttömke
2012. február 24. 19:08
Eltűnhetne már Chris Brown is abban a bizonyos süllyesztőben!!!Undorító, hogy ekkora arca van, és még szeretik is őt az emberek!!!Bocs, én sem tudok leszállni a nőverős témáról, aki erre képes az egy utolsó senki!!! Most legalább olyannal kezdett ki, aki meg is tudja védeni magát, nem úgy, mint szegény Rihanna annak idején!!!
Pöttömke
2012. február 24. 19:11
Ez a chris már tényleg túl messzeri ment , remélem egyszer jól megveri ez a pankrátor 
Amúgy csak viccelek .
Amúgy csak viccelek .
2012. február 24. 19:16
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Utálom Chris Brown-t,mert egy nőverő mocsok. Majd akkor magyarázhat,ha visszafordítja az idő kerekét,nem megtörténtté.Addig k*shadhat. Persze itt magyaráz,de én rászabadítanám CM Punkot, és még vagy 30 pankrátort,aztán megnézném,mekkora lenne a szája
TEAM CM PUNK!
Ezenkívül CM egy egyszerű tweetnek szánta szerintem,de igaza van,szerintem a drága brownieka egy pofontól elájulna. Chuck Norris,hol vagy?
Ezenkívül CM egy egyszerű tweetnek szánta szerintem,de igaza van,szerintem a drága brownieka egy pofontól elájulna. Chuck Norris,hol vagy?
Pöttömke
2012. február 24. 19:24
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
cm punk. amen. ennyi!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.