A Maroon 5 frontembere megvédte Xtinát
2012. február 24. 21:29
ez tenyleg rendes volt tole...amugy szerintem igaza van
2012. február 24. 21:53
ez nagyon kedves Adam-től és Christina pedig jól teszi,h nem foglalkozik a rosszakaróival
2012. február 25. 08:41
Christinát olyan emberek kritizálják akik nem hiszem, hogy mostanában néztek tükörbe(NEM CSAK A KÜLSŐRE ÉRTEM) Christina olyan dalokat énekelt amiket még a mai fiatalok is hallgatnak!Nem is beszélve az Adammel való közös dalukról!Adam nagyon kedves volt....
2012. február 25. 10:07
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Nem értem miért kritizálják! Ha egyszer boldog így akkor az a lényeg! Amúgy meg ha valaki kicsit kerekdedebb az már nem is nő?
Az a baj hogy már nem az igazi értékeket nézik.
Aki " kövér " de tehetséges az nem számít, de aki csontkollekció és mellette tehetsége nulla, azt imádni kell mert az a jó! Aki így gondolkodik mint ez a műsor vezető az szánalmas ember!
Ez az én véleményem!
Adam-től pedig kedves volt hogy kiállt Christina mellett!
Aki " kövér " de tehetséges az nem számít, de aki csontkollekció és mellette tehetsége nulla, azt imádni kell mert az a jó! Aki így gondolkodik mint ez a műsor vezető az szánalmas ember!
Ez az én véleményem!
Adam-től pedig kedves volt hogy kiállt Christina mellett!
2012. február 25. 10:09
nekem christina sosem volt szimpatikus, de ennek ellenére sosem bántanám a pluszkilóival . :S
2012. február 25. 10:29
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
rendes dolog volt tőle h bevédte, és igaza van, Christina így jó ahogy van, pláne ha még jól is érzi így magát a bőrében
ő egy énekes nem pedig szupermodell, így a hangja az elsődleges nem pedig az alakja, amivel mellesleg semmi baj nincs
vannak nála sokkal húsosabb hírességek, azokat meg mégsem szólják meg
2012. február 25. 11:33
Ha valaki nem tökéletes már egyből támadni kell ? Christina úgy szép ahogy van.
2012. február 25. 13:35
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Nem állok be a sorba, miszerint Christina jó úgy, ahogy van. Gyönyörű nő, kétség sem fér hozzá, szép arccal, fantasztikus hanggal. Viszont neki is be kéne látnia, hogy nem olyan ruhákba kéne belepréselnie magát, amiből kibuggyan a hasa. Ettől függetlenül Adam nagyon rendes volt, a műsorvezető pedig tahó és bunkó.
1 felhasználónak tetszik:
katara
2012. február 25. 20:31
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Aranyos volt tőle!
2012. március 05. 15:48
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Ez kedves volt Adam-től. Az meg szerintem senkire sem tartozik, hogy éppenséggel Xtina mennyire szűk ruhákat hord. Ha ő így érzi jól magát, egészségére!
2012. március 07. 19:20
mit kell viccelődni bárkinek a súlyán? még az is lehet kövér, aki most röhög rajta.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.