Egy rádiós műsorvezető viccelődött az aranytorkú énekesnő súlyán, azonban Adam Levine a védelmére kelt.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Maroon 5 frontembere megvédte Xtinát
2012. február 24. 18:31
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Ezért imádlak Adam !
Nagyszerű dolog, hogy megvédte Christina-t
Kedves lépés volt tőle
Nagyszerű dolog, hogy megvédte Christina-t
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2012. február 24. 18:32
Ezért is imádom Adam-et!! De amúgy igaza van Xtinának, ne foglalkozzon senki bántó megjegyzésével, úgy tökéletes, ahogy van!! (amúgy nem értem miért piszkálják az alakjával, jó hízott egy KICSIT na és nem radikális változás, békén lehetne hagyni!!!
2012. február 24. 18:32
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Christina alakjával semmi probléma sincs,nem értem miért kritizálják azokat akik nem 'szupermodell alakúak. Adam helyesen tette,ezért szeretjük.
Lucky5
2012. február 24. 18:37
Nem érdekel hogyan néz ki Christina. Amúgy meg szerintem szép, szóval l*sz*r*m hogy egyesek mit gondolnak róla. Saját magát elfogadja, ez a lényeg. Adam pedig nagyon helyesen tette, amit tett. Végre valaki, aki elfogadja Christinát. Ebből a műsorvezető hapsiból meg már elegem van.
Lucky5
2012. február 24. 18:44
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Miért kell mindig a súlya miatt cseszegetni?Kit érdekel,hogy hány kiló ha jól énekel.Xtina pedig azon kevés énekesnők közé tarozik,akik tényleg tudnak énekelni.Egyébként meg nem kövér,csak nem úgy néz ki,mint egy anorexiás.Adamtől pedig rendes volt,hogy megvédte,és igaza volt.Jó ,tényleg felszedett pár kilót,de kit érdekel,pl:Adele sem egy modell alkat mégis milyen sikeres.
2012. február 24. 18:53
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
de aranyos
kedves tőle
ja és szerintem nem "dagadt" Xtina
ja és szerintem nem "dagadt" Xtina
2012. február 24. 19:03
Jaj, szálljanak már le XTináról!!!Nőies és elégedett, ez a lényeg!!!
Adam pedig nagyon kedves volt!!!
2012. február 24. 19:05
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Milyen aranyos ez az Adam. 
Amúgy nem értem miért nem tudnak már leszállni Christináról.
Amúgy nem értem miért nem tudnak már leszállni Christináról.
2012. február 24. 19:13
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szerintem így is tényleg szép nem értem miért kell piszkálni egy nő attól nő ha lehet valami fogni rajta nem az a nő aki van 40 kg ... Adam meg nagyon aranyos volt
2012. február 24. 19:19
|
|
Musegirlemotional beefcake™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.03. Hozzászólás: 1284 Csatolások: 402 Azonosító: 163214 offline
|
Mindig mindenkit kritizálnak, aki nem úgy néz ki mint egy modell a kifutóról. Én ezt nem értem. Christinával semmi baj nincs szerintem és jól néz ki, Adam-től pedig nagyon szép volt, hogy a védelmére kelt.
2012. február 24. 19:21
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Kedves tőle. Szerintem Christina nagyon szép.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.