Madonna testével védte lányát
2012. február 24. 18:42
Lourdes ne akarjon akkor híres lenni, ha nem bírja, hogy a fotósok a munkájukat (!) végzik, Madonna meg ne legyen ilyen undok, és ne hurcolássza mindehova szegényt. a tranzitban van V.I.P. részleg, ott is megvárhatták volna a sofőrt.
2012. február 24. 18:57
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
én sem bírnám ezt...szerintem én már rég depressziós lennék..:$
2012. február 24. 19:07
Itt is ezek az undorító paparazzók , egy idő után nekem is elegem lenne ezekből :S
2012. február 24. 19:14
Hát azért a fotósoknak is lehetne szívük h lehetnek ilyen érzéketlen tuskók a pofátlanságból első díjat nyernének. Az annyira nagy cucc volt h a reptéren voltak????? Egyébként meg szép volt Madonnától h megvédte a lányát habár ezt bármelyik szülő megtette volna
Én még azt se tartom rossznak h szidták egymást valószínűleg én is ezt tettem volna valószínűleg (amilyen természetű vagyok)
De most majd jön az h egy sztárnak nem kellene így beszélnie de hát ők is emberből vannak és mikor már ami sok az sok akkor az embernek könnyed elgurul az agya.
2012. február 24. 19:15
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Ebből a szempontból nem irigylem a hirességeket
2012. február 24. 19:22
|
|
yvettedancervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 129 Csatolások: 65 Azonosító: 153146 offline
|
én sem tűrném, hogy ha valaki megsírattatná a lányomat... nem vagyok Madonna fan de most az ő pártját fogom. ^^
2012. február 24. 19:32
Én megértem, hogy kiakadt, hiszen nem könnyű úgy élni egy "normális" életet, ha az anyukád a világ egyik legismertebb énekesnője, de igaz, ami igaz, nem neki való a rivaldafény. Szerintem Madonnától ez nagyon kedves volt, látszik, hogy mennyire szereti a lányát.
2012. február 24. 19:44
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
Hát igen ha híres a szülő a gyerek is megszenvedi, És a szülőnek is van így gyenge pontja
2012. február 24. 19:56
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Ebből látszik, hogy Madonna szereti a lányát, és jó anyuka. Megértem, hogy Lourdes kiakadt, ehhez még talán nem szokott hozzá. De azt nem értem mi olyan nagy cucc, hogy a reptéren voltak!? o.O Undorító amit a paparazzók művelnek. Megértem azt is, hogy így beszélt, én se tettem volna másképp....
2012. február 24. 20:05
|
|
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline
|
Igaza volt.Eltudom képzelni,hogy milyen rossz nekik,hogy mindenhová csak a paparazzok követik őket! Nincs egy nyugodt percük! A paparazzok tönker teszik a hírességek magánéletét! megértem Lourdes-t is.Még nem szokott hozzá.Viszont tényleg látszik,hogy Madonna jó anyuka!
2012. február 24. 20:36
Hát, szerintem egy 15 éves lánynak, akárhogy nézem, a sulipadban lenne a helye. De ha már ilyen családi környezetbe került, akkor sajnos hozzá kéne szoknia, más megoldás sajnos nincs, nem zárkózhat el ettől, hiszen ha az anyukája a világ egyik legismertebb embere, természetes hogy rá, mint az egyetlen gyerekére is irányul a figyelem egy része. Ebből azért látszik, hogy Madonna nem rossz anya, védi a lányát ettől, amennyire lehet, bár ettől szerintem nem nagyon lehet védeni.
2012. február 24. 20:59
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Idézet (ildiko123 @ 2012.02.24. 20:39)
Szerintem nagyon nagy dolog volt Madonnatol hogy meg vedte a lanyat!!
Most nem a kötözködés miatt mondom, de szerintem ez természetes dolog lenne egy anyjától, hogy megvédje a lányát, csak hogy ez Madonna esetében már nagy szónak számít.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: