Madonna az évek során már hozzászokhatott ahhoz, hogy a lesifotósok minden lépését követik, így megtanulta kezelni őket, ezúttal azonban hiba csúszott a menetrendbe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Madonna testével védte lányát
2012. február 24. 17:44
Szerintem sem jó ez az életmód, de a lesifotósokra azért lehetett számítani.
2012. február 24. 17:47
Én sem értem miért akadt ki... de kétlem, hogy elfeledkeztek volna a lesifotósokról...
2012. február 24. 17:48
Igen, lehet támadni Madonnát hogy mennyi idős és miért énekel még mindig, de azt hiszem sok megcsinált celebecske elbújhat mögötte. Neki még mindig a család az első, nem az hogy hogy vetkőzzön, mutasson be, vagy keltsen botrányt minden nap...
2012. február 24. 17:49
|
|
kitácska315visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169701 offline
|
Undorító ahogy az újságírók mindig és mindenütt ott vannak.Nem értik,h másoknak is van magánéletük?
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ezt még mindig nem értem,hogy miért sírta el magát Madonna lánya.... De ezek a lesifotósok nagyon szemetek tudnak lenni...!!!
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Madonna lányának nem való a rivaldafény. Most komolyan elsírta magát? Menjen vissza gimnáziumba tanuljon, és ha felnőtt majd kezdhet valamit magával, de csak is Madonna neve miatt. Egyébként nagyon erőltetettnek tűnik nekem ez a csaj... Meg amit ott művelt, hogy elbőgte magát. Ha nem tudja ezt csinálni ne csinálja, mert nincs helye a sztárok közt, főleg csak a vezetéknév és az anyja miatt.
2012. február 24. 17:52
A csajt megértem valamilyen szinten... ha én is sztár lennék, és folyton lesifotósok hada követne minden felé, egy idő után én is így reagálnék.. Madonnától anyához méltó viselkedés volt. Ha anya lennék én is ugyan ezt cselekedtem volna..
2012. február 24. 18:07
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Jó én tudom, hogy a sztárok vállalták ezt akkor, mikor eldöntótték, hogy híresek lesznek. De őszintén, kit érdekel az, hogy Madge leszállt a gépről vagy X.Y. kutyát sétáltat stb. Azért a lesifotósok igen gyakran túlzásokba esnek. Ők is ugyanolyan unalmasan élhetik a hétköznapjaikat, mint mi. Nagyon unalmasnak tartom az ilyen képeket, híreket.
2012. február 24. 18:09
Hát nem való Lourdesnek a rivaldafény, ha elsírja magát, pedig látná hány sztárral még rosszabbul is bánnak mint vele!! Amúgy Madonnától ez elég rendes volt, ahhoz képest, hogy a filmjénél, hogy megalázta, mikor kivágta azt az egy percét...
2012. február 24. 18:12
|
|
GomesDorry2012visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 165681 offline
|
Igaza van zsedenyinek
2012. február 24. 18:28
Eléállt a csúnya fotós bácsiknak. Mert a mimózalelkű apró 15 éves lánya nem bírja. HŰŰŰŰŰŰŰŰŰHA
Így járt.
Így járt.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: