J. K. Rowling új könyvet írt, és ügynökséget váltott
2012. február 24. 21:25
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
kiváncsi leszek.
Én úgy olvastam el az első 4 HP könyvet, hogy már láttam a filmet, és tudtam mi fog történni, mégis nagyon tetszett és nem tudtam letenni. Az 5-et sajnos nem kezdtem el mert addigra elmúlt a Harry Potter lár, de a többit imádtam!!!
2012. február 24. 21:54
Én imádom a Harry Potter könyveket én mindegyiket olvastam, a filmekből és láttam egy-kettőt( Sajnos miután elolvastam a könyveket a többi részt a filmekből nem bírtam megnézni mert nekem túlságosan "elért", de ez most mind1)Na szóval szerintem nagyon tehetséges írónő és ha fele olyan jó lesz ez a regénye mint a HP volt...Hát...Sok Sikert:)
2012. február 25. 14:13
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Remek. Már várom, hogy mivel hozakodik elő, remélem, hogy semmi Harry Potterre vagy varázslatra utaló művet nem fog kiadni a kezei közül. Én valamiért egy több kötetes krimit képzelek el, pl politikai, mint a Tetovált lány könyvek vagy vérbeli szikkadt, nyomasztó, Értelem és érzelemhez hasonló drámát de majd meglátjuk
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: