Britney Spears lesz az X Factor új zsűritagja
2012. február 25. 18:10
|
|
Istiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 156319 offline
|
Sherpa erről már rég kiderült h fake...de kezdjük ott h a DVD-n sem alapból az eredeti hang volt mivel ujravágott....akkor még élőben énekelte a koncertek 80%-át....abból is lehet tudni h fake...hiteltelen dolgokkal kicsit beégeted magad
É a Femme Fatale tourral is megmutatta h igen is jól énekel
puszi azoknak akik beégtek
2012. február 25. 18:33
Nos ez a videó nem fake, és nem égettem be magam. Egyébként meg ez csak a kevesebbik...más amerikai,aAngol fórumokon is lehet olvasgatni tájékozódni.És ha már a kinti rajongók is elégedetlenségüket fejezik ki Britney gyalázatos koncertjei miatt akkor már bocs nekik jobban hiszek.Tudod nem árt néha kihúzni a fejünket a homokból és körbe nézni,máshol mi újság.
2012. február 25. 19:41
Sherpa!
Te ezzel a videóval jössz, igen le vagy maradva, ez az irigy emberek munkája akik csak leakarták járatni Britney-t. Ez fake!!!!! És nem tudom hol hallottad hogy a rajongói elégületlenségüket fejezték ki ,akkor nem tudom hogy a fenébe sikerült leadnia kb 80 koncertek a Femme Fatale turnéval és ráadásul ugy hogy rengeteg helyen telt ház volt.
Te ezzel a videóval jössz, igen le vagy maradva, ez az irigy emberek munkája akik csak leakarták járatni Britney-t. Ez fake!!!!! És nem tudom hol hallottad hogy a rajongói elégületlenségüket fejezték ki ,akkor nem tudom hogy a fenébe sikerült leadnia kb 80 koncertek a Femme Fatale turnéval és ráadásul ugy hogy rengeteg helyen telt ház volt.
2012. február 25. 19:54
|
|
realstarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.21. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 162418 offline
|
Grat grat ... ő aztán ért hozzá, hogy hogyan kell énekelni -.-" (félreértés ne essék: imádom a zenéit, szinte az összeset, de annyi tehetséges ember van a világon...és ő sajnos nem tartozik közéjük)
2012. február 25. 22:15
Jól van mondogassátok csak.....én meg közben röhögök! :-D
2012. február 26. 13:07
|
|
Istiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 156319 offline
|
Sherpa nyilván van véleményed...De Britney egy ikon, egy élő legenda...ez ellen meg semmit nem tehetsz
lehet jönni Gagával is...teltház révén...csak azt nem veszik sokan észre, hogy Gaga 6000férőhelyez telthz míg Britney 30-50 000 férőhelyes teltházakat is produkál...
2012. február 26. 14:00
Én voltam Britney koncerten,és szerintem egyáltalán nem volt gyalázatos,inkább fantasztikus
Jól döntöttek,hogy őt választották,hiszen már 18 éves kora óta a zeneiparban van,és ért hozzá
2012. február 26. 15:21
Azért ne essünk már túlzásokba...Ikon ?? Élő legenda??? Miről beszéltek? mit tett le az asztalra eddig? 3-4 lemezt? max! Alkohol problémákat, ideg összeomlást, válást, és anyához illetve hírességhez nem illő magatartást.Ez a nő minden csak nem ikon és élő legenda.Ahoz nem élt eleget, és nem tett le eleget arra a bizonyos asztalra hogy ezt a címet kiérdemelje.Madonna igen.De se "Britni Spriccet, se Lédi Nyanyát" nem lehet mondjuk Madonnával egy napon sem említeni.
2012. február 26. 17:21
Sherpa!
Azt sem tudod hogy mit beszélsz, te csak 3-4 lemezt emlegetel, míg neki 7 stúdió albuma van, abból 6 no1, több mint 100 millió eladott lemez, köztük gyémánt lemez, és szerintem 13 év kő kemény munka után igenis ki lehet jelenteni hogy ő egy Ikon és Élő legenda.
Jöhetsz Madonnával, de azért ennyire nem kéne Britney-t leminősítened. Mert te nem tudsz róla semmit csak a botrányaival jössz, na igen voltak neki na és, már kit érdekel jó pár év eltelt azóta , de látom leragadtál, és ha már botrányok, tán Madonna nem csinált eleget???
Azt sem tudod hogy mit beszélsz, te csak 3-4 lemezt emlegetel, míg neki 7 stúdió albuma van, abból 6 no1, több mint 100 millió eladott lemez, köztük gyémánt lemez, és szerintem 13 év kő kemény munka után igenis ki lehet jelenteni hogy ő egy Ikon és Élő legenda.
Jöhetsz Madonnával, de azért ennyire nem kéne Britney-t leminősítened. Mert te nem tudsz róla semmit csak a botrányaival jössz, na igen voltak neki na és, már kit érdekel jó pár év eltelt azóta , de látom leragadtál, és ha már botrányok, tán Madonna nem csinált eleget???
2012. február 26. 17:25
|
|
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline
|
Sherpa!Én sem szeretem igazán Britneyt, Gagát sem a legjobban, de az énektanárom mesélte, hogy az öccse egy rahedli pénzt kidobott egy Madonna koncertre és végig olyan hamis volt, hogy megbánták, hogy elmentek!Azért abban igazad van, hogy többet tett le az asztalra mint Britney, de neki sincs olyan hűde-hajde jó hangja!Én ismerek nála jobb énekesnőket!És ne érts félre nem a mai sztárokról beszélek!
2012. február 27. 12:50
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
huuhhaa hát biztos jó lesz
tapasztalt a csajszi
biztos tud majd pár jó tanácsot adni
2012. február 27. 14:54
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Gratulálok neki!Jó választás volt
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: