Britney Spears lesz az X Factor új zsűritagja
2012. február 24. 19:37
Irigylem azokat akik elmennek az X-factor-ba mert azzal hogy ott vannak már találkozhatnak is esetleges kedvenc sztárjukkal
2012. február 24. 19:39
miért lépett ki Paula?? amúgy én örülök Britney-nek is, de pl Beyoncé vagy Janet Jackson mégiscsak jobb lett volna...
2012. február 24. 20:33
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Most nem azért, de szerintem itt mindenki tudja hogy Britney nem a hangjáról híres... Tud énekelni igen, de nem eléggé jól. Igen kevés hangterjedelemmel áldották meg, ráadásul a playback sem áll hozzá távol... Én biztos nem raktam be volna zsűrinek. Csak a nézőket tudja majd vonzani, semmi mást.
2012. február 24. 20:41
Idézet (zsedenyi2 @ 2012.02.24. 19:39)
miért lépett ki Paula?? amúgy én örülök Britney-nek is, de pl Beyoncé vagy Janet Jackson mégiscsak jobb lett volna...
Paulát kirúgták, nem kilépett.
2012. február 25. 10:01
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Diana9 @ 2012.02.24. 20:52)
Én szoktam nézni az Angol Xfactort
szerintem jó lesz benne
Már csak az hiányozna ha ez a brit X-Factor lenne
2012. február 25. 12:46
Jaj már megint ugyan azzal jösztök, nem tud énekelni, csak playback-el meg a hasonlóak, nem unjátok már hogy mindig csak ezt hozzátok fel. Nem tudom miért nem tudjátok elfogadni hogy igen is tud énekelni. De majd ha arról lesz szó hogy tényleg igaz a hír és Brit szuper lesz benne akkor ne gyertek azzal "fuuu de jó, jobbat nem is választhattak volna"
Egy ember elkezdi a hülyeséget(playbeck-re gondolok) és a többi folytatja...de uncsi.
Én a hírnek nagyon örülök remélem Britney elvállalja és akkor majd tátott szájjal fogtok ülni és leesett állal!
Egy ember elkezdi a hülyeséget(playbeck-re gondolok) és a többi folytatja...de uncsi.
Én a hírnek nagyon örülök remélem Britney elvállalja és akkor majd tátott szájjal fogtok ülni és leesett állal!
2012. február 25. 12:53
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
sütykém egyetértek.
2012. február 25. 14:12
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Britney régóta a zenei pályán van. Biztos vagyok benne, hogy megfogja állni a helyét és szakmai tapasztalatokkal tudja "vezetni" a tehetséges versenyzőket. Jobb énekesnőt nem is találhattak volna a következő X-Faktor zsűritagjai közé, kiválóan tudja helyettesíteni Paula Abdult!
2012. február 25. 15:36
Miért istenítitek ezt a tehetségtelen nyögdécselős, lihegős énekelni egyéáltalán nem tudó szőke ostoba tyúkot? Komolyan nem értem! Keressetek már magatoknak olyasvalakit aki meg is érdemli, hogy szeressétek!!!
http://www.youtube.com/watch?v=u2uqcQDmy9w
http://www.youtube.com/watch?v=u2uqcQDmy9w
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: