A magyar modellek egyre szebbek/jobbak/híresebbek! Gratulálok nekik*-*!
dori08: neked mi bajod van?-.- Fáj, hogy valaki sikereket ér el, te pedig nem? Inkább örülnöd kéne, hogy EGY MAGYAR lány ilyen híres...
Axente Vanessa nyitotta a Prada show-ját
2012. február 25. 16:35
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Egyébként nem is értemm iért sztárolják ennyire a magyar modelleket, Axente Vanessa névvel senki nem feltételezné h magyar...Egy ostoba kis liba, ez van. Majdnem mindegyikük az rajzák Kingát leszámítva, de valahol érthető, hiszen beleszülettek a tutiba. Ez valóban kissé irritáló. Nem tökéletesek pedig ők sem, viszont magasak naagyon magasak, ilyennek születtek, ez egy olyan adottság amit semmiképpen nem lehet megváltoztatni, majdnerm mindnen lehet változtatni magadon, ha más nem plasztikai sebész kése által de EZT NEM, ilyennek születni kell. Irigylem őt ezért, de mert szerintem ő egy olyan ember aki nem érdemli ezt meg, hogy Prada showt nyisson. Natalia Vodianovára v Kingára ezt nem mondanám, de rá igen. Nagyon irritál h így sztárolják.
2012. február 27. 17:38
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Huh, nah végre hosszú kitiltás után újra itt:) Szóval....igen, írtam amit írtam, látom ezt már szerencsére eltávolították a moderátorok, nagyon helyes, természetesen én sem gondoltam véresen komolyan amit írtam. A lényeg itt nem is ez volt, hanem hogy mostanában sok rossz dolog ért, pont meg is jött, és gondoltam, ha a géphez ülök nem leszek közveszélyes:XD Tévedtem, bár tény hogy nem csípem a csajt, és ez nem is fog megváltozni, sőt igazából felőlem rohadt sikeres is lehet, csak ne tudjak rólaXD Az biztos hogy nem fogok több cikket olvasni róla, mert csak felhúzom magam meg ezen az egész 12-14 éves "topmodellek" baromságon, de azért valljuk be, hogy ez sokkal súlyosabb hogy 12 éves lányok 35-nek néznek ki, mint amit én írtam...Ez kicsit azért igazságtalan, de én úgyse tudom befolyásolni a divatszakmát, met ugye ki vagyok én, de hát abszurd, h sokan nem is sejtik a plakátokra nézve hogy egy 12-13 éves kislányt látnak, és csodálkoznak hogy a környezetükben mennyi kis ribi van....Inkább ez a probléma mint az én kiírásom, de vállalom hogy hibáztam!
2012. február 28. 15:34
|
bb0820új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 170245 offline
|
Személyesen ismered a Vannessát,hogy ennyire utálod?Vajon miből fakad ez?:)Olyan utálattal beszélsz róla,mintha ártott volna neked valamit is !
1 felhasználónak tetszik:
ZegiMónika
2012. február 29. 11:49
|
ZegiMónikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.29. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 170303 offline
|
Kedves Mindenki!
Abban a szerencsés helyzetben vagyok,hogy én személyesen ismerem Vanessát
. El kell, hogy mondjam, nagyon megérdemli a gratulációt, minden téren! Egy mérhetetlenül kedves, bájos, nagyon okos leányzó! Egy csöpp rosszindulat nincs benne, nem úgy mint itt egy személyben!
DORI08: Te hogy mersz másról úgy véleményt alkotni, hogy SOHA nem találkoztál vele? Mindenesetre érdekes, hogy Te minden fórumon ott vagy, és minden Vanival kapcsolatos hírt kommentálsz. Nálad rosszinulatúbb, irigyebb embert nem hord a hátán a föld! Szánalmas vagy, ahogy probálod a nevét a sárpatiposni, de szerencsére átlátnak rajtad az emberek, mert olyan vagy mint üveg. ÁTLÁTSZÓ! Szerintem te egy 120cm magas, 2 m széles kiselefánt vagy, és ezért vagy irigy! Nem is értem a moderátorok miért engedtek vissza, hisz te semmi mást nem teszel, csak gyalázol! Gusztustalan a viselkedésed, és szánalmas vagy. Nagyon sajnállak, hogy ilyen lelkiszegény nyomorék vagy! Kívánom Neked, hogy a ragyás herceg találjon rád, és vonja el a figyelmed egy olyan emberről, aki téged sosem bántott. Abban biztos vagyok, hogy Hiába nyomod itt a hülye szöveged, az Axente család csak nevet rajtad, mert OSTOBA vagy
Én velük nevetek, és az a sok -sok ember, aki ismeri és szereti Vanit. Mindenesetre a célod elérted, itt Zalában nagyon ismert lettél, de csak úgy emlegetnek, "Böszme".. azt hiszem evvel mindent elmondtam. Jah, s ne fáradj a válasszal, mert senkit sem érdekel
Remélem mese szép napod lesz
Abban a szerencsés helyzetben vagyok,hogy én személyesen ismerem Vanessát
DORI08: Te hogy mersz másról úgy véleményt alkotni, hogy SOHA nem találkoztál vele? Mindenesetre érdekes, hogy Te minden fórumon ott vagy, és minden Vanival kapcsolatos hírt kommentálsz. Nálad rosszinulatúbb, irigyebb embert nem hord a hátán a föld! Szánalmas vagy, ahogy probálod a nevét a sárpatiposni, de szerencsére átlátnak rajtad az emberek, mert olyan vagy mint üveg. ÁTLÁTSZÓ! Szerintem te egy 120cm magas, 2 m széles kiselefánt vagy, és ezért vagy irigy! Nem is értem a moderátorok miért engedtek vissza, hisz te semmi mást nem teszel, csak gyalázol! Gusztustalan a viselkedésed, és szánalmas vagy. Nagyon sajnállak, hogy ilyen lelkiszegény nyomorék vagy! Kívánom Neked, hogy a ragyás herceg találjon rád, és vonja el a figyelmed egy olyan emberről, aki téged sosem bántott. Abban biztos vagyok, hogy Hiába nyomod itt a hülye szöveged, az Axente család csak nevet rajtad, mert OSTOBA vagy
2012. február 29. 20:00
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Ez nagyon nagy elismerés lehet(ett) neki. Biztosan el fogom olvasni a blogbejegyzését a Glamour oldalán.
2012. március 01. 18:42
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Gratulálok neki!Ez nagyon nagy elismerés!A sminkje szerintem fura és sok,de meg vagyok vele elégedve.
2012. március 28. 21:47
ez tök jó, és nagy megtiszteltetés minden modellnek. remélem, sokra viszi majd.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.