Kíváncsi vagyok hogy milyen lesz!
De szerintem jó!
Érkezik az újabb X-Men-film!
2012. február 24. 00:11
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Én személy szerint jobban örülnék egy X-men 4-nek, mint egy X-men -0,5-nek...
Még rengeteg mindent ki lehetne hozni Magnetóból, ahogy visszanyeri a képességét... És Jamest is imádom, de hiányzik már egy kis Farkas:P
Még rengeteg mindent ki lehetne hozni Magnetóból, ahogy visszanyeri a képességét... És Jamest is imádom, de hiányzik már egy kis Farkas:P
2012. február 24. 15:46
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Aj, ez remek hír! Alig várom a filmet, ez esetben. Már az első része után is ellentétes érzelmek vetekedtek bennem, de alig vártam a folytatásokról szóló híreket, na ez feldobott.
Nem tudom, ki hogy volt vele, de nekem Magneto volt a személyes kedvencem, a színész választás is jó volt, no meg maga a karakter élete is megrendítő és mégis megérthető, most tudatosult bennem Magneto élete, kiléte...
Nem tudom, ki hogy volt vele, de nekem Magneto volt a személyes kedvencem, a színész választás is jó volt, no meg maga a karakter élete is megrendítő és mégis megérthető, most tudatosult bennem Magneto élete, kiléte...
2012. február 24. 17:12
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
ez jó,amúgy is szerettem volna folytatást látni,már csak McAvoy miatt is,ha bár a kedvencem az első rész...............
2012. február 24. 18:06
Végre már amúgy is kifogytam a filmekből jó lesz végre látni a a kednenc filmeim (ebben az esetben az X-ment.).
2012. február 24. 18:29
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Bože!Hanyadik rész lessz már ez
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 24. 19:10
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
wáááá..
már nagyon nagyon várom
2012. február 25. 10:14
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Az összes X-Men filmet imádom! 
Már nagyon várom az új részt!
Már nagyon várom az új részt!
2012. február 26. 09:03
|
|
SilverFoxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 136511 offline
|
Jesszum.. én még ezt a legújabbat nem láttam, de kezdem sokalni.. Az elején még tök buli volt, még a régi stábbal, Hugh Jackmennel meg Famke Janssennel.. ez már egyre kevésbé vonzz..
2012. február 26. 13:40
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
én örülök neki
bár nem nagyon értem mitől lenne tucatfilm..
de mindegy
2012. május 10. 19:18
Nagyon jó film az összes részét láttam, bár bevallom egy kicsit furcsálom, hogy össze vissza jelennek meg a részei..
Már mint ezt a részt kellett volna elsőnek forgatni majd a többit...
Ettől eltérve már alig várom
Nagyon tetszik ahogy James Mcavoy a szerepét játsza <3
Már mint ezt a részt kellett volna elsőnek forgatni majd a többit...
Ettől eltérve már alig várom
Nagyon tetszik ahogy James Mcavoy a szerepét játsza <3
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.