DJ Ashba, a Guns N' Roses (valamint a Sixx: Am) jelenlegi gitárosa a Washington Examiner újságírójának, Nancy Dulhamnek beszélt arról, hogy banda újra stúdióba vonul.
A teljes cikkhez kattints ide!
Számíthatunk új Guns N' Roses-albumra
2012. február 23. 15:03
2012. február 23. 15:06
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
"Axllel létre akarják hozni a legjobb Guns N' Roses-anyagot, amit valaha is kiadtak"
Azt már kiadták Use Your Illusion címmel, ha megfeszülnek és 20 évet dolgoznak a lemezen, akkor sem fogják azt az anyagot felül múlni
Azt már kiadták Use Your Illusion címmel, ha megfeszülnek és 20 évet dolgoznak a lemezen, akkor sem fogják azt az anyagot felül múlni
2012. február 23. 15:20
A Use Your Illusion tényleg fantasztikus de szerintem DJ nem arra gondolt, hogy jobb albumot csinálnak mint a klasszikus fellálás. Szerintem ő pusztán egy ütős albumot szeretne. És erre Ő képes. Nem vagyok elájulva a mostani fellálástól de Dj ASHBA tehetséges. Ő az utolsó reményem arra, hogy lesz egyszer még egy ütős kis rockalbum.
2012. február 23. 15:35
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (Team Delena @ 2012.02.23. 15:17)
Jhujj, hogy néznek ki! O.o
Teljessen rockeresen! 
Mivel hogy rockerek...
2012. február 23. 15:40
Az én anyukám nagy rajongójuk, de én is szeretem egypár zenéjüket, ezért kíváncsian várom
2012. február 23. 15:40
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (rnr83 @ 2012.02.23. 15:20)
A Use Your Illusion tényleg fantasztikus de szerintem DJ nem arra gondolt, hogy jobb albumot csinálnak mint a klasszikus fellálás. Szerintem ő pusztán egy ütős albumot szeretne. És erre Ő képes. Nem vagyok elájulva a mostani fellálástól de Dj ASHBA tehetséges. Ő az utolsó reményem arra, hogy lesz egyszer még egy ütős kis rockalbum. 
Meglátjuk, meg fogom hallgatni, de túl nagy bizalmam nincs benne már. Nekem már a The Spaghetti Incident? sem jött be. Nem is szoktam hallgatni már rég óta. Valahogy számomra nem működik már ez a zenekar. Viszont Axl-t és a korábbi tagokat külön-külön bírom, még akkor is ha néha összedobnak egy lemezt vagy dalt együtt, de Guns n' Roses néven nem tudom hová tenni őket magamban.
Amit Gilby Clarke egyik lemezén összehoztak a szétválás után, az is rohadt jó lett, de a Guns nálam már nem működik.
Gilby Clarke & Axl Rose: Dead Flowers
Gilby Clarke & Slash: Tijuana Jail
Ezeket viszont minden nap képes vagyok meghallgatni tizenakárhány éve
2012. február 23. 16:06
|
|
bobifiuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.26. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 56096 offline
|
Ez jó hír! Viszont az, hogy az eddigi legjobb GnR anyagot akarják összeállítani, ez nekem kicsit furcsa... de csak azért mert olyan jó nem lesz mint a régiek, ez biztos!
)
2012. február 23. 16:21
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Feltétlenül meg fogom hallgatni /bár azért khmm, várjuk meg azt az ominózus tavaszi légyottot/. A legjobb GN'R album? Vicces kis ember ez a DJ Ashba, kár, hogy ez az elképzelés be fog fuccsolni, arra ez a felállás nem képes. Persze nem vitatom, hogy az Axl mellett lévő zenészeket nem hívhatjuk kiváló művészeknek, de ahhoz, hogy egy Guns N' Roses kaliberű zenekar tagjai legyenek, nem csak szimpla tehetség kell. Na és álljunk meg egy szóra, még hogy ő valósítja meg Axl elképzeléseit? Na persze, mintha a világ egyik legtehetségesebb művésze erre nem lenne képes.
2012. február 23. 16:42
Idézet (Johinna @ 2012.02.23. 16:21)
Feltétlenül meg fogom hallgatni /bár azért khmm, várjuk meg azt az ominózus tavaszi légyottot/. A legjobb GN'R album? Vicces kis ember ez a DJ Ashba, kár, hogy ez az elképzelés be fog fuccsolni, arra ez a felállás nem képes. Persze nem vitatom, hogy az Axl mellett lévő zenészeket nem hívhatjuk kiváló művészeknek, de ahhoz, hogy egy Guns N' Roses kaliberű zenekar tagjai legyenek, nem csak szimpla tehetség kell. Na és álljunk meg egy szóra, még hogy ő valósítja meg Axl elképzeléseit? Na persze, mintha a világ egyik legtehetségesebb művésze erre nem lenne képes. 
Igen, ebben igazad van. Axl nem egyszerű eset de a tehetségét senki sem vitathatja. Sokan úgy gondolják, hogy Slash-ék nélkül nem sokra ment volna de ez fordítva is így van. Minden tag (Axl, Slash, Duff, Izzy, Steve) tett azért, hogy a Guns N' Roses az lett ami. Én még mindig bízom benne, hogy egyszer fog még nekünk nagy meglepetést okozni. Pl. itt az alkalom egy ütős kis albummal.
2012. február 23. 17:39
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Nem egy új albumra van szükségünk, hanem egy újraegyesülésre.
Oké, csináljanak új albumot, de NE Guns N' Roses néven. Axl, Steven, Slash, Duff és Izzy már nincs együtt, vagyis nincs már olyan, hogy Guns N' Roses. Egyikük nélkül sem jöhetett volna létre. Nem kell Axlt sem porig alázni, hogy mekkora genyóláda, azzal párhuzamban hogy Slasht meg az egekbe emeljük, hogy milyen jó arc (Ez így is van, de Axl is az, eltekintve néhány fura dolgától.) Olyan dolgokkal meg főleg ne dobálózzon Ashba, hogy a 'legjobb Guns album'! Nevezzék magukat akárminek, Axl & friends-nek vagy mit tudom én, de a legjobbat már megcsinálták. Az egyetlen és az igazi.
Oké, csináljanak új albumot, de NE Guns N' Roses néven. Axl, Steven, Slash, Duff és Izzy már nincs együtt, vagyis nincs már olyan, hogy Guns N' Roses. Egyikük nélkül sem jöhetett volna létre. Nem kell Axlt sem porig alázni, hogy mekkora genyóláda, azzal párhuzamban hogy Slasht meg az egekbe emeljük, hogy milyen jó arc (Ez így is van, de Axl is az, eltekintve néhány fura dolgától.) Olyan dolgokkal meg főleg ne dobálózzon Ashba, hogy a 'legjobb Guns album'! Nevezzék magukat akárminek, Axl & friends-nek vagy mit tudom én, de a legjobbat már megcsinálták. Az egyetlen és az igazi.
2012. február 23. 18:01
|
|
Lucky99Holiday.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.28. Hozzászólás: 1172 Csatolások: 213 Azonosító: 150215 offline
|
"...létre akarják hozni a legjobb Guns N' Roses-anyagot, amit valaha is kiadtak." Azt már kiadták,Use Your Illusion címmel.
A bandának nem egy új albumra lenne szüksége,hanem egy úrjaegyesülésre. Tőlem ugyan adjanak ki új albumot,de fogalmam sincs,ki lesz az az idióta,aki megveszi. Ugyanmár,6 millió eladott album..Ez semmi a régi eladásokhoz képest...Mindegy,én igazából csak a Rock N' Roll Hall Of Fame-re leszek kíváncsi,mert hogy ott,ezzel a felállással nem jelenhetnek meg,az biztos.
A bandának nem egy új albumra lenne szüksége,hanem egy úrjaegyesülésre. Tőlem ugyan adjanak ki új albumot,de fogalmam sincs,ki lesz az az idióta,aki megveszi. Ugyanmár,6 millió eladott album..Ez semmi a régi eladásokhoz képest...Mindegy,én igazából csak a Rock N' Roll Hall Of Fame-re leszek kíváncsi,mert hogy ott,ezzel a felállással nem jelenhetnek meg,az biztos.
2012. február 23. 18:16
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Idézet (Bogszics @ 2012.02.23. 17:39)
Nem egy új albumra van szükségünk, hanem egy újraegyesülésre.
Teljesen egyetértek!
2012. február 23. 18:20
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Azért Ashba nem gyenge gityós szubjektív véleményem szerint a tavalyi Sixx AM: This is Gonna Hurt az év legjobb hard/rock lemeze volt. Kegyetlen jó gitár témái vannak a szövegeik sem utsóak.
A GNR meg tőlem csinálhat új lemezt, de ha jól emlékszem a Chinese-t mai napig nem hallgattam meg. Én inkább új Velvet Revolver korongra lennék kíváncsi, mint GNR-ra.
A GNR meg tőlem csinálhat új lemezt, de ha jól emlékszem a Chinese-t mai napig nem hallgattam meg. Én inkább új Velvet Revolver korongra lennék kíváncsi, mint GNR-ra.
2012. február 23. 18:28
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Lucky99 @ 2012.02.23. 18:01)
"...létre akarják hozni a legjobb Guns N' Roses-anyagot, amit valaha is kiadtak." Azt már kiadták,Use Your Illusion címmel.
Ajj, most nem akarok k.csög lenni, de mintha -az idézetet leszámítva- a hozzászólásod első két mondatát már elsütötték mások, méghozzá szintén ennél a cikknél. De tényleg nem rosszindulatból.
Jó, az tény, hogy a mostani Gunst már nem is nevezném annak, és hogy fele annyira sem szeretik, mint az eredeti bandát, de azért hidd el, lesz "egy pár" "idióta", aki meg fogja venni...Az eladások meg kit érdekelnek? Persze a tagokat nyilván, de engem biztos hogy nem és rajtuk kívül mást sem kéne.
Egyrészt érdekel az album, másrészt viszont egyáltalán nincs meg az a hangulat, ami akkor lenne, ha az eredeti felállásról lenne ugyanez a hír (még az ÚRISTEN, VÉGRE hangulatot nem beleszámítva sem). És belegondolva, az új felállás legjobb produkciója sem érhet fel az eredeti felállás leggyengébbjével.
De mondom, emellett azért érdekel, legalább Axl ott van még, örüljünk annak, ami van.
Bogszics, rnr83
2012. február 23. 19:32
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
hajrá! kiváncsi vagyok
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

3 felhasználónak tetszik: