Starity

Számíthatunk új Guns N' Roses-albumra

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 23. 15:03 #1
- törölt felhasználó -    
DJ Ashba, a Guns N' Roses (valamint a Sixx: Am) jelenlegi gitárosa a Washington Examiner újságírójának, Nancy Dulhamnek beszélt arról, hogy banda újra stúdióba vonul.
A teljes cikkhez kattints ide!
3 felhasználónak tetszik: Glamster, Black Hearth2, MadHatter
2012. február 23. 15:03 #2
- törölt felhasználó -    
Nagyon várom. A gyerekeim tuti, hogy Axl zenéjén fognak felnőni. Nem hagyom, hogy egy ekkora legendát elfelejtsenek még 2060-ban sem biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: Glamster, Black Hearth2, Lucky99, janet7, MadHatter
2012. február 23. 15:06 #3
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
"Axllel létre akarják hozni a legjobb Guns N' Roses-anyagot, amit valaha is kiadtak"

Azt már kiadták Use Your Illusion címmel, ha megfeszülnek és 20 évet dolgoznak a lemezen, akkor sem fogják azt az anyagot felül múlni rock.gif
2 felhasználónak tetszik: Johinna, MadHatter
2012. február 23. 15:17 #4
- törölt felhasználó -    
Jhujj, hogy néznek ki! O.o rock.gif Teljessen rockeresen! rohog.gif
2012. február 23. 15:20 #5
- törölt felhasználó -    
A Use Your Illusion tényleg fantasztikus de szerintem DJ nem arra gondolt, hogy jobb albumot csinálnak mint a klasszikus fellálás. Szerintem ő pusztán egy ütős albumot szeretne. És erre Ő képes. Nem vagyok elájulva a mostani fellálástól de Dj ASHBA tehetséges. Ő az utolsó reményem arra, hogy lesz egyszer még egy ütős kis rockalbum. biggrin.gif
2012. február 23. 15:35 #6
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Love Me Till It Hurts
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3505
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Idézet (Team Delena @ 2012.02.23. 15:17)
Jhujj, hogy néznek ki! O.o rock.gif Teljessen rockeresen! rohog.gif

Mivel hogy rockerek...
3 felhasználónak tetszik: Glamster, Black Hearth2, Pöttömke
2012. február 23. 15:39 #7
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Úúúúúúúúriiiisteeeeen! A legutóbbinál csak jobb lehet, nagyon várom heart.gif
2012. február 23. 15:40 #8
- törölt felhasználó -    
Az én anyukám nagy rajongójuk, de én is szeretem egypár zenéjüket, ezért kíváncsian várom biggrin.gif
2012. február 23. 15:40 #9
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (rnr83 @ 2012.02.23. 15:20)
A Use Your Illusion tényleg fantasztikus de szerintem DJ nem arra gondolt, hogy jobb albumot csinálnak mint a klasszikus fellálás. Szerintem ő pusztán egy ütős albumot szeretne. És erre Ő képes. Nem vagyok elájulva a mostani fellálástól de Dj ASHBA tehetséges. Ő az utolsó reményem arra, hogy lesz egyszer még egy ütős kis rockalbum. biggrin.gif

Meglátjuk, meg fogom hallgatni, de túl nagy bizalmam nincs benne már. Nekem már a The Spaghetti Incident? sem jött be. Nem is szoktam hallgatni már rég óta. Valahogy számomra nem működik már ez a zenekar. Viszont Axl-t és a korábbi tagokat külön-külön bírom, még akkor is ha néha összedobnak egy lemezt vagy dalt együtt, de Guns n' Roses néven nem tudom hová tenni őket magamban.

Amit Gilby Clarke egyik lemezén összehoztak a szétválás után, az is rohadt jó lett, de a Guns nálam már nem működik.

Gilby Clarke & Axl Rose: Dead Flowers

Gilby Clarke & Slash: Tijuana Jail

Ezeket viszont minden nap képes vagyok meghallgatni tizenakárhány éve pardon.gif rock.gif
2012. február 23. 15:41 #10
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Remélem legalább annyira jó lesz, mint az Use Your Illusion. smileeee.gif Imádom azt az albumot tőlük heart.gif
2012. február 23. 16:06 #11
bobifiu
bobifiu
új tag

Státusz*suli - edzés - koli *
Hozzászólás: 9
Csatolások: 0
Azonosító: 56096
Ez jó hír! Viszont az, hogy az eddigi legjobb GnR anyagot akarják összeállítani, ez nekem kicsit furcsa... de csak azért mert olyan jó nem lesz mint a régiek, ez biztos! smileeee.gif)
2012. február 23. 16:21 #12
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Feltétlenül meg fogom hallgatni /bár azért khmm, várjuk meg azt az ominózus tavaszi légyottot/. A legjobb GN'R album? Vicces kis ember ez a DJ Ashba, kár, hogy ez az elképzelés be fog fuccsolni, arra ez a felállás nem képes. Persze nem vitatom, hogy az Axl mellett lévő zenészeket nem hívhatjuk kiváló művészeknek, de ahhoz, hogy egy Guns N' Roses kaliberű zenekar tagjai legyenek, nem csak szimpla tehetség kell. Na és álljunk meg egy szóra, még hogy ő valósítja meg Axl elképzeléseit? Na persze, mintha a világ egyik legtehetségesebb művésze erre nem lenne képes. mellow.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, Lucky99, janet7, Pöttömke
2012. február 23. 16:42 #13
- törölt felhasználó -    
Idézet (Johinna @ 2012.02.23. 16:21)
Feltétlenül meg fogom hallgatni /bár azért khmm, várjuk meg azt az ominózus tavaszi légyottot/. A legjobb GN'R album? Vicces kis ember ez a DJ Ashba, kár, hogy ez az elképzelés be fog fuccsolni, arra ez a felállás nem képes. Persze nem vitatom, hogy az Axl mellett lévő zenészeket nem hívhatjuk kiváló művészeknek, de ahhoz, hogy egy Guns N' Roses kaliberű zenekar tagjai legyenek, nem csak szimpla tehetség kell. Na és álljunk meg egy szóra, még hogy ő valósítja meg Axl elképzeléseit? Na persze, mintha a világ egyik legtehetségesebb művésze erre nem lenne képes. mellow.gif

Igen, ebben igazad van. Axl nem egyszerű eset de a tehetségét senki sem vitathatja. Sokan úgy gondolják, hogy Slash-ék nélkül nem sokra ment volna de ez fordítva is így van. Minden tag (Axl, Slash, Duff, Izzy, Steve) tett azért, hogy a Guns N' Roses az lett ami. Én még mindig bízom benne, hogy egyszer fog még nekünk nagy meglepetést okozni. Pl. itt az alkalom egy ütős kis albummal.
3 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Pöttömke
2012. február 23. 17:39 #14
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Nem egy új albumra van szükségünk, hanem egy újraegyesülésre.

Oké, csináljanak új albumot, de NE Guns N' Roses néven. Axl, Steven, Slash, Duff és Izzy már nincs együtt, vagyis nincs már olyan, hogy Guns N' Roses. Egyikük nélkül sem jöhetett volna létre. Nem kell Axlt sem porig alázni, hogy mekkora genyóláda, azzal párhuzamban hogy Slasht meg az egekbe emeljük, hogy milyen jó arc (Ez így is van, de Axl is az, eltekintve néhány fura dolgától.) Olyan dolgokkal meg főleg ne dobálózzon Ashba, hogy a 'legjobb Guns album'! Nevezzék magukat akárminek, Axl & friends-nek vagy mit tudom én, de a legjobbat már megcsinálták. Az egyetlen és az igazi.
2 felhasználónak tetszik: janet7, Pöttömke
2012. február 23. 18:01 #15
Lucky99
Lucky99
Holiday.♥

StátuszI hate that I love you
Hozzászólás: 1172
Csatolások: 213
Azonosító: 150215
"...létre akarják hozni a legjobb Guns N' Roses-anyagot, amit valaha is kiadtak." Azt már kiadták,Use Your Illusion címmel. rolleyes.gif
A bandának nem egy új albumra lenne szüksége,hanem egy úrjaegyesülésre. Tőlem ugyan adjanak ki új albumot,de fogalmam sincs,ki lesz az az idióta,aki megveszi. Ugyanmár,6 millió eladott album..Ez semmi a régi eladásokhoz képest...Mindegy,én igazából csak a Rock N' Roll Hall Of Fame-re leszek kíváncsi,mert hogy ott,ezzel a felállással nem jelenhetnek meg,az biztos.
2012. február 23. 18:16 #16
ariellavettel
ariellavettel

Státusz✌♥
Hozzászólás: 866
Csatolások: 1917
Azonosító: 135935
Idézet (Bogszics @ 2012.02.23. 17:39)
Nem egy új albumra van szükségünk, hanem egy újraegyesülésre.
Oké, csináljanak új albumot, de NE Guns N' Roses néven. Axl, Steven, Slash, Duff és Izzy már nincs együtt, vagyis nincs már olyan, hogy Guns N' Roses. Egyikük nélkül sem jöhetett volna létre. Nem kell Axlt sem porig alázni, hogy mekkora genyóláda, azzal párhuzamban hogy Slasht meg az egekbe emeljük, hogy milyen jó arc (Ez így is van, de Axl is az, eltekintve néhány fura dolgától.) Olyan dolgokkal meg főleg ne dobálózzon Ashba, hogy a 'legjobb Guns album'! Nevezzék magukat akárminek, Axl & friends-nek vagy mit tudom én, de a legjobbat már megcsinálták. Az egyetlen és az igazi.

Teljesen egyetértek!
2012. február 23. 18:20 #17
rocknroller
rocknroller
Hozzászólás: 1803
Csatolások: 0
Azonosító: 17168
Azért Ashba nem gyenge gityós szubjektív véleményem szerint a tavalyi Sixx AM: This is Gonna Hurt az év legjobb hard/rock lemeze volt. Kegyetlen jó gitár témái vannak a szövegeik sem utsóak.

A GNR meg tőlem csinálhat új lemezt, de ha jól emlékszem a Chinese-t mai napig nem hallgattam meg. Én inkább új Velvet Revolver korongra lennék kíváncsi, mint GNR-ra.
2012. február 23. 18:28 #18
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Lucky99 @ 2012.02.23. 18:01)
"...létre akarják hozni a legjobb Guns N' Roses-anyagot, amit valaha is kiadtak." Azt már kiadták,Use Your Illusion címmel. rolleyes.gif 
A bandának nem egy új albumra lenne szüksége,hanem egy úrjaegyesülésre. Tőlem ugyan adjanak ki új albumot,de fogalmam sincs,ki lesz az az idióta,aki megveszi. Ugyanmár,6 millió eladott album..Ez semmi a régi eladásokhoz képest...Mindegy,én igazából csak a Rock N' Roll Hall Of Fame-re leszek kíváncsi,mert hogy ott,ezzel a felállással nem jelenhetnek meg,az biztos.

Ajj, most nem akarok k.csög lenni, de mintha -az idézetet leszámítva- a hozzászólásod első két mondatát már elsütötték mások, méghozzá szintén ennél a cikknél. De tényleg nem rosszindulatból. laugh.gif
Jó, az tény, hogy a mostani Gunst már nem is nevezném annak, és hogy fele annyira sem szeretik, mint az eredeti bandát, de azért hidd el, lesz "egy pár" "idióta", aki meg fogja venni...Az eladások meg kit érdekelnek? Persze a tagokat nyilván, de engem biztos hogy nem és rajtuk kívül mást sem kéne.
Egyrészt érdekel az album, másrészt viszont egyáltalán nincs meg az a hangulat, ami akkor lenne, ha az eredeti felállásról lenne ugyanez a hír (még az ÚRISTEN, VÉGRE hangulatot nem beleszámítva sem). És belegondolva, az új felállás legjobb produkciója sem érhet fel az eredeti felállás leggyengébbjével. sad.gif Sosem lesz már ez olyan, mint volt, az eredeti tagok, az életérzés, a korszak nélkül, ami akkor volt és ez lehangoló. Bár még mindig együtt lenne az eredeti banda, ááh...De azért reménykedjünk.
De mondom, emellett azért érdekel, legalább Axl ott van még, örüljünk annak, ami van.

Bogszics, rnr83 meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, Pöttömke
2012. február 23. 19:32 #19
Lordi Angel
Lordi Angel
Hozzászólás: 1579
Csatolások: 323
Azonosító: 126872
hajrá! kiváncsi vagyok smileeee.gif
2012. február 23. 22:15 #20
mcintia
mcintia

StátuszPandák, pandák, pandák imádom őket!
Hozzászólás: 855
Csatolások: 68
Azonosító: 160169
Nem szoktam őket hallgatni de aki szereti annak biztosan jó hír!
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Axl Rose Axl Rose 605.