Starity

Demi Lovatóról dokumentumfilm készült

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 24. 14:28 #161
Tina98
Tina98
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 122
Csatolások: 137
Azonosító: 166124
Lehet hogy majd megnézem.
2012. február 24. 14:46 #162
Pandus
Pandus

StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
Hozzászólás: 629
Csatolások: 396
Azonosító: 134321
Először is gratulálok azoknak az embereknek akik teljesen értelmetlenül átmentek személyeskedésbe! beer.gif A másik, hogy vicces volt elolvasni ezt a sok hozzászólást, bár egy időután nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek. laugh.gif
Azt szögezzük le, hogy én kedvelem Demit, és tisztelem azért amiért felbírt állni, mert azért valljuk be sokaknak nem sikerült a sztárvilágban. (Lásd Amy, Whitney csak hogy a híresebbeket enyhítsem. És mielőtt valaki nekem esne, hogy hogy merem hozzájuk hasonlítani, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a drogfüggőségre céloztam) Azt tartom továbbra is, hogy nem Demi tehet arról, hogy minden egyes interjúban amit vele készítenek felteszik neki ugyanazokat a kérdéseket, és el kell mondania 200x, hogy mi volt. Az nem az ő hibája. DE! Akármennyire is kedvelem őt, szeretem a zenéjét, szimpatikus is számomra, sokkal többre tartom, mint Justint akiről 16 évesen forgattak filmet dry.gif , ez a húzása nekem sem szimpatikus. Van egy olyan érzésem, hogy ez már tényleg csak arról szól, hogy pénzpénzpénz. Miért kéne róla filmet forgatni? Számtalan interjú, riport készült vele, kb. az elmúlt egy évbe amikor elment valahova, valamelyik showba a 95% a kérdéseknek ezzel foglalkozott. Elmondta már elégszer, hogy mi volt, hogyan állt fel, kik álltak mellette, mivel foglalkozott a rehabon...Szerintem lassan már mindenki kívülről fújja a történetét, minek akkor még belőle film is? Hogy elmondja konkrétan UGYANAZOKAT amiket az interjúkban? Teljesen felesleges. Aki akar, annak két kattintás, és megtalálja fent az összes riportot/interjút ezzel kapcsolatban. Tényleg semmi másról nem szól ez, mint hogy pénz...Ideje lenne végre azt mondania, hogy nem, nem beszélek róla többet, inkább a karrieremről kérdezzenek, hogy mik a terveim a jövőben stb. Új fejeztet kéne teljesen nyitnia az életében, és felhagyni végre ezzel a témával.
4 felhasználónak tetszik: Black Hearth2, ophely88, Kokonuth, WhiteRosee
2012. február 24. 15:11 #163
- törölt felhasználó -    
Pandus booocs de ezt nem olvasom végig.. am aki személyeskedik, azzal mi a baj??
2012. február 24. 16:13 #164
- törölt felhasználó -    
Az jó, alig váro! biggrin.gif
2012. február 24. 16:18 #165
bee12345
bee12345
visszatérő vendég
Hozzászólás: 132
Csatolások: 0
Azonosító: 134228
elég nevetséges,amit leműveltek gyerekek.
nem azért van a cikk,hogy ócsároljátok Demit.
saját szíve joga,hogy mit csinál.
egyébként nem tudom ti mit szólnátok,ha naponta megkérdeznének tőletek bizonyos dolgokat és sosem válaszolnátok.egy idő után elég idegesítővé válik,úgyhogy inkább kinyögi az ember.plusz,senki sem tudott a 'betegségéről' egy jó ideig.nem lehetett könnyű magában tartani,szóval jól teszi,hogy megosztja másokkal.az meg már megint már dolog,hogy folyamatosan erről kérdezik.
2 felhasználónak tetszik: vivi9517, Hajni12
2012. február 24. 16:26 #166
Selena_Katy_Demi
Selena_Katy_Demi
visszatérő vendég

StátuszÉn álmodozó vagyok, és Ő mindig is az álmom lesz!
Hozzászólás: 350
Csatolások: 6
Azonosító: 149724
Szerintem ez nagyon jóó smileeee.gif És igen is sok minden történt vel, nem is gondolljuk, hogy mennyi minden, de talán ebből a filmből többet megtudhatunk:) És igen rengetek fiatalnak Ő a példaképe, aogyan nekem is:) Én nagyra becsülöm Őt, azért mert erős tudott maradni,ez film regneteget segíthet az ilyen problémákkal küzködő fiataloknak !!!Nagyon várom már smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Hajni12
2012. február 24. 16:32 #167
- törölt felhasználó -    
Egyébként az MTV érthetően leírta hogy miről fog szólni a film. (És nem csak a betegségéről..)
"Az 1 órás dokumentumfilm 2011 novemberével fog kezdődni, amikor Demi első turnéjára indult a felépülése óta. Betekintést nyerhetnek Demi telt házas fellépéseinek kulisszái mögé, amikor Hálaadáskor hazatér Dallasban, és amikor visszament a kezelő központ betegeit meglátogatni." - MTV

szóval igen, tényleg nagyon a betegségéről fog szólni..
2012. február 24. 16:38 #168
vivi9517
vivi9517
visszatérő vendég
Hozzászólás: 238
Azonosító: 134723
Idézet (ophely88 @ 2012.02.23. 16:02)
Akkor mond meg, hogy szerinted ez hogy segít bárkin is ... Mert nem tudom, és úgy látom, hogy rajtam kívül még pár ember szintén nem érti hogy tulajdonképpen hogyan is segíthet ez a film bárkin is.

Nem a film,hanem Demi története segít.A saját történetét tárja elénk,hiszen tudja,hogy rengeteg lány szenved önértékelési zavarban.Sokan az öngyilkosságra is gondolnak.Vannak,akik bipoláris zavarban szenvednek,mint Demi.De amíg Demi el nem mondta,ami vele történt ezt nem ismerték fel/nem vették komolyan.Sokan neki köszönhetik,hogy egyáltalán még élnek.
2012. február 24. 16:50 #169
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.02.24. 16:32)
Egyébként az MTV érthetően leírta hogy miről fog szólni a film. (És nem csak a betegségéről..)
"Az 1 órás dokumentumfilm 2011 novemberével fog kezdődni, amikor Demi első turnéjára indult a felépülése óta. Betekintést nyerhetnek Demi telt házas fellépéseinek kulisszái mögé, amikor Hálaadáskor hazatér Dallasban, és amikor visszament a kezelő központ betegeit meglátogatni." - MTV

szóval igen, tényleg nagyon a betegségéről fog szólni..

Ezek szerint akkor még kevesebb eszmei értéke lesz a filmnek, ennyi. Mivel a Stay Strong címet adták ennek a bizonyos filmnek, innen én is azt vágtam le, hogy valószínűleg a nagy "betegségét és az iszonyúan nehéz életét" fogják feldolgozni. Elvégre ezzel hülyítette a népet. Sztéj sztrong és felépülsz!XD Újabb értelmetlen hülyeségre lesz pénz pazarolva, és hát akkor ez közel sem dokumentumfilm lesz, hanem egy újabb baromság, amelynek nyomán még több lóvét fognak lehúzni az elvakult rajongóktól.
5 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, Black Hearth2, ophely88, Glamster, WhiteRosee
2012. február 24. 16:52 #170
vivi9517
vivi9517
visszatérő vendég
Idézet (Glamster @ 2012.02.24. 07:59)
Elolvastam így a kávém mellé kb 4 oldal hsz-t: köszönöm a Demi-rajongóknak, hogy igazoltak: kislányok műbajának kell a film pardon.gif És arra még mindig nem kaptunk választ, hogy min is ment át pardon.gif

http://demi-lovato.eu/demi/osszeomlas/
Ezen az oldalon megtalálod,hogy valóban min is ment át..És ez NEM MŰBAJ..Rengetegen vetnek véget az életüknek emiatt..
2012. február 24. 16:55 #171
vivi9517
vivi9517
visszatérő vendég
Idézet (Holly Keller @ 2012.02.24. 16:50)
Ezek szerint akkor még kevesebb eszmei értéke lesz a filmnek, ennyi. Mivel a Stay Strong címet adták ennek a bizonyos filmnek, innen én is azt vágtam le, hogy valószínűleg a nagy "betegségét és az iszonyúan nehéz életét" fogják feldolgozni. Elvégre ezzel hülyítette a népet. Sztéj sztrong és felépülsz!XD Újabb értelmetlen hülyeségre lesz pénz pazarolva, és hát akkor ez közel sem dokumentumfilm lesz, hanem egy újabb baromság, amelynek nyomán még több lóvét fognak lehúzni az elvakult rajongóktól.

Max nem nézed meg:D
2012. február 24. 17:17 #172
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2012.02.24. 16:50)

Úristen... -.- Nem nézed meg és kész.. Milyen pénz lehúzásról beszélsz? Az MTV -n fogják leadni, szóval senkinek nem kell megvenni semmit...
1 felhasználónak tetszik: tina93
2012. február 24. 17:38 #173
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.02.24. 17:17)
Úristen... -.- Nem nézed meg és kész.. Milyen pénz lehúzásról beszélsz? Az MTV -n fogják leadni, szóval senkinek nem kell megvenni semmit...

mellow.gif
Már bocs, de nem bírtam ki, hogy erre ne írjak...
SZÓVAL:
Itt Nem ARRÓK VAN SZÓ, hogy ezt a rajongóknak kell megvennie, HANEM ARRÓL VAN SZÓ, hogy ezt az mtv készíti ezt a dokumentumfilmet, tehát kell pénz, hogy el legyen valahogy készítve (mivel manapság ilyesmi nincs ingyen, vagy javícs ki... pardon.gif ) rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Glamster, WhiteRosee
2012. február 24. 18:21 #174
Dzsenifer3
Dzsenifer3
Hozzászólás: 7117
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
Biztos nagyon jó film lett belőle....smileeee.gif remélhetőleg itt is majd leadják...smileeee.gif
2012. február 24. 19:28 #175
Alizgirl98
Alizgirl98
lydia.

StátuszLégy önmagad! Mindenki más már foglalt.
Hozzászólás: 5214
Csatolások: 4353
Azonosító: 133490
Annyira szép róla ez a kép. Kíváncsi leszek a filmre.
2012. február 24. 19:50 #176
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (vivi9517 @ 2012.02.24. 16:52)
http://demi-lovato.eu/demi/osszeomlas/
Ezen az oldalon megtalálod,hogy valóban min is ment át..És ez NEM MŰBAJ..Rengetegen vetnek véget az életüknek emiatt..

Ameddig itt, Magyarországon:
- egyes gyerekek kibírják, hogy cikizik őket, mert különböznek, és nem az a reakciójuk, hogy nekiállnak eret vágni,
- vagy ameddig az a 80 éves néni/bácsi, aki ledolgozta az életét, most pedig minimális nyugdíjt kapnak, épphogy nem a kukából esznek: kibírják, és örülnek egymásnak,
- vagy addig, ameddig reggel a suliba menet láttam egy csapat tinit, akik nem iskolába mentek, hanem kaját kukáznak: még élnek, kitartanak,
--» addig nekem egy olyan lány, akit elhagyott a pasija (Joe Jonas...) és nem bírta feldolgozni, hogy új barátnője lett, nekem nagyon mű hiszti és kicsit p.csás. Sorry. pardon.gif Pontosan tudom min ment át demike, mert már akkor is minden erről szólt, nem a zenéjéről. De ez nekem akkor is semmi pardon.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Holly Keller, Black Hearth2
2012. február 24. 20:43 #177
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
Hozzászólás: 770
Csatolások: 14
Azonosító: 156883
Amúgy bírom, hogy gazdasági válság van, és rengeteg felesleges film készül, köztük ez is, mert most aztán tényleg muszáj Demiről csinálni valamit. Bocsánat, ezt muszáj volt megemlítenem, ugyanis tegnap láttam egy mozit a Tervezett Elavulásról, és hogy a világ szemeteskukának használja Afrikát.
De ne is menjünk bele...köszönöm, nem kérek reakciókat.
5 felhasználónak tetszik: Glamster, Holly Keller, ophely88, Black Hearth2, WhiteRosee
2012. február 24. 21:00 #178
LeClerq
LeClerq

StátuszFlorence Welch <3
Hozzászólás: 542
Azonosító: 151479
milyen csúnyák a körmei..ezt félretéve nem értem mért kell ezt ennyire felfújni ..Glamster egyetértek
2012. február 24. 21:37 #179
AryaXD
AryaXD

Státuszどの ひと でも ゆめ が あります。わたし の ゆめ を あなた に あげます。♥
Hozzászólás: 709
Csatolások: 9
Azonosító: 146499
Nem ő az egyedüli, aki nehéz időszakon ment keresztül és túlélte... sőt, van akinek rosszabbal kell megküzdenie nap mint nap, mint neki valaha is kellett
2012. február 25. 08:53 #180
stengerkitti
stengerkitti
ಌ†Drømmende†ಌ

StátuszJa, ikke stress med kroppen din. Kropp er kropp og du er fin.
Hozzászólás: 1296
Csatolások: 596
Azonosító: 142983
Glamster egyetértek
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok