Starity

Demi Lovatóról dokumentumfilm készült

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 23. 18:05 #121
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2012.02.23. 17:50)
A különbség annyi, hogy Deminek bitangerős hangja van, és a tehetségét, valamint a hírnevét ilyen baromságokra pazarolja el. Ezt sajnálom nagyon, de nagyon. Legyen benne a lapokban a zenéje miatt, de emiatt... hát ez nem nyerő nekem.

Sikerült megfogalmaznod azt, amit nekem nem. meghajolo.gif Szerintem nagyon megváltozott. Én igazából próbáltam meglátni a jó dolgokat a felépülésében, de nem tudtam nem észrevenni, hogy folyamatosan, megállás nélkül ez a téma = reklámfogás az egész... Én ezért csalódtam benne egy nagyot, mert nem hittem volna, hogy képes magát eladni a médiának.
6 felhasználónak tetszik: WhiteRosee, Vampiregirl1, Fruzsi26, Holly Keller, Kokonuth, Black Hearth2
2012. február 23. 18:10 #122
- törölt felhasználó -    
remélem mo-ra is hamar behozzák nagyon érdekel ^^
2012. február 23. 18:12 #123
love_love
love_love
visszatérő vendég

Státusz☼ sunshine! ☼
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 244
Csatolások: 0
Azonosító: 163379
na szerintem ő legjobb ember, akiről ilyen film készülhet. remélem az okait is elmondja a bulimiának és az erei felvágásának. és a média egy kicsit magábaszáll. mármint azok, akik folyton bántják, és tönkreteszik a sztárok életét. ez lehet a legeslegrosszabb dolog. amikor az emberek, akikhez semmi közöd, beleavatkoznak az életedbe. sajnálom őt, de nagyon erősnek tartom.
1 felhasználónak tetszik: Hajni12
2012. február 23. 18:12 #124
- törölt felhasználó -    
Hát most akkor majd lehet utálni, vagy sem.. És nem kell, hogy nekem ugorjatok, mert én szimplán csak leírom a véleményem. smileeee.gif Demi az a személy, aki kezdetben hihetetlenül nagy kedvencem volt, de mélységesen csalódtam benne. Már ez az egész átment "sajnáltatom magam" dologba. Megértem, rossz lehetett neki, de ott van megannyi más ember, akinek valóban kellene nem is kevés segítség, és nem akkora problémájuk van, mint Deminek, hanem milliószor nagyobb. És ahelyett, hogy ezzel a dologgal ügyeskedik, inkább a zenei karrierjével foglalkozna, mert tehetséges lány.
7 felhasználónak tetszik: WhiteRosee, ophely88, Vampiregirl1, Fruzsi26, Holly Keller, Kokonuth, Black Hearth2
2012. február 23. 18:13 #125
WhiteRosee
WhiteRosee
Zzz.

Státusz~ I'M BACK!!
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 2329
Azonosító: 159173
Idézet (RoxanaaŁ @ 2012.02.23. 18:05)
Sikerült megfogalmaznod azt, amit nekem nem.  meghajolo.gif Szerintem nagyon megváltozott. Én igazából próbáltam meglátni a jó dolgokat a felépülésében, de nem tudtam nem észrevenni, hogy folyamatosan, megállás nélkül ez a téma = reklámfogás az egész... Én ezért csalódtam benne egy nagyot, mert nem hittem volna, hogy képes magát eladni a médiának.

Igen, sokan nem gondolták volna, hogy Demi is képes magát eladni a saját módján.A legeslegnagyobb rajongói ezt úgy sem fogják belátni(de ez mindig is így megy rendjén) és már sokan is unják ezt a témát.
Én bevallom még kezdetlegesen sajnáltam és csodáltam, hogy fel tudott épülni, de nem is olyan elképesztő, amin átment, mert én is jutottam vele egy "sorsra".Csak nekem nem az első hely a rehab, hanem, hogy egy olyan emberrel értessem meg a helyzetem akiben megbízom, pl.édesanyám.Persze ha elfajul a helyzet, nincs is más választás, de nem hinném, hogy Demi olyan mélyen lett volna maga alatt.Anno, Avril Lavigne is ki tudta támasztani exférjét a depresszióból.
4 felhasználónak tetszik: Lolla, Vampiregirl1, Holly Keller, Black Hearth2
2012. február 23. 18:15 #126
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
Komolyan mondom élvezetesebb a kommenteket olvasni, mint magát a hírt XD. Szeretnék pártatlan maradni ebben a helyzetben.
A rajongóknak öröm, hogy lesz valami a kedvencükről, ezt megértem, elvégre én is így élek meg minden hasonló dolgot, csak másokkal persze. Mellesleg ez nem egy mozifilm lesz, nem fogják leakasztani az emberekről a mozijegy árát, nem ezzel gazdagszik meg Demi. Az embereknek/ rajongóknak csak be kell kapcsolniuk a TV-t, semmi mást, ez nem kerül külön pénzbe a villanyáram használatán kívül. Ha jó nézettséget kap a műsor, nah abból gazdagszik meg az MTV meg Demi is (+ a felkérés díján). De ezzel semennyi pénzt nem adnak az emberek neki.
Abból viszont nekem is elegem van, hogy mindenhol ezt lovagolják meg vele kapcsolatban. Erről messziről bűzlik a marketing húzás. És nem az a legrosszabb, hogy amin átment az semmiség a való életben és nem az, hogy ő minden segítséget megkapott ehhez, hanem az, hogy úgy állítják be, mintha övé lenne a földkerekség legrosszabb élete. Ami erős túlzással sincs így. Mint már leírták előttem sokan, ezen többen is átestek és rosszabb körülmények között. Inkább róluk kellene ilyen dokumentumfilmet készíteni. Mellesleg a kisasszony csak 19 éves, ezen kívül szinte semmi lényeges nem történt az életében, amiről értelmes dokumentum filmet lehetne készíteni, míg mások már évtizedek óta ott vannak a zenei vagy színészi palettán és sikeresek, nah ők aztán tudnának mit mesélni. Nem értem miért nem szólhatott volna akkor ez a "film" mondjuk egy húzós napjáról mikor sok programja van? Vagy az albuma munkálatairól? Simán mondhatott volna Demi nemet erre a dokumentum film felkérésre.
És végül leszögezem, hogy nem utálom Demit, mint személy teljesen semleges a számomra, a zenéjéből szeretek hallgatni pár dalt. Például a legutóbbi albuma szerintem nagyon jól sikerült, több kedvencem is van róla, örülök, hogy kicsit változtatott ezen lázadó tini imidzsén.
3 felhasználónak tetszik: Holly Keller, Kokonuth, Black Hearth2
2012. február 23. 18:19 #127
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteRosee @ 2012.02.23. 18:13)
Igen, sokan nem gondolták volna, hogy Demi is képes magát eladni a saját módján.A legeslegnagyobb rajongói ezt úgy sem fogják belátni(de ez mindig is így megy rendjén) és már sokan is unják ezt a témát.
Én bevallom még kezdetlegesen sajnáltam és csodáltam, hogy fel tudott épülni, de nem is olyan elképesztő, amin átment, mert én is jutottam vele egy "sorsra".Csak nekem nem az első hely a rehab, hanem, hogy egy olyan emberrel értessem meg a helyzetem akiben megbízom, pl.édesanyám.Persze ha elfajul a helyzet, nincs is más választás, de nem hinném, hogy Demi olyan mélyen lett volna maga alatt.Anno, Avril Lavigne is ki tudta támasztani exférjét a depresszióból.

pont ez a nagy álszentség, hogy vannak még olyan dolgai, amin még nincs is túl. és engem ez idegesít. Demi egy elképesztően tehetséges csaj, de full ugyanazt csinálja, mint Amy Winehouse. és nem fogok csodálkozni, ha oda is fog jutni. pedig ugyanúgy kár lenne érte is.
2012. február 23. 18:31 #128
- törölt felhasználó -    
Nem tudom, hogy ez egy jó ötlet volt-e, de majd kíváncsian várom a végeredményt smileeee.gif
2012. február 23. 18:34 #129
Pocketfullofsunshine
Pocketfullofsunshine
visszatérő vendég

StátuszSomeone taught me to love everyone.Even my enemies.
Hozzászólás: 245
Azonosító: 153058
Annyira szánalmas ez a lány komolyan.Így meg úgy hirdeti hogy milyen kemény, aztán ismeretlen emberek leszólják mondjuk twitteren és máris kiborul.
Szép hangja van és tehetséges lenne de ezekkel végképp lejáratja magát.Az meg h ilyen komoly bajokból pénzt és hírnevet csinál(úgy látszik a zenéjével nem tud...) még emberileg is leírja a szememben.Undorító.
Vannak olyan emberek akik rehab és mindenféle segítség nélkül átmennek ilyen nehéz dolgokon.Na Nekem ők az igazán erős emberek.
8 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, ophely88, WhiteRosee, Fruzsi26, Holly Keller, rockgirlfriend, Grace Benning, Black Hearth2
2012. február 23. 18:39 #130
Barbiee95
Barbiee95
visszatérő vendég

Státusz:)))
Hozzászólás: 326
Azonosító: 151849
Miért kell manapság mindenki életéből dokumentumfilmet csinálni?? ohmy.gif Kezdem unni...:-S
Különben szeretem Demit mint színésznőt és jók a számai is, de belőle elég volt ennyi is.
2012. február 23. 18:46 #131
- törölt felhasználó -    
biztos jó de miért kell erről dokumentumfilmet csinálni? blink.gif nem értem pardon.gif
amúgy szép ezen a képen rohog.gif
2012. február 23. 18:53 #132
- törölt felhasználó -    
Jó..de miért is kellett ez azt nem értem..-.- akkor rólam is lehetne egy dokumentumfilmet készíteni rohog.gif
2012. február 23. 18:58 #133
AniKelemen
AniKelemen
visszatérő vendég

StátuszCsak azután ítélj el bárkit is, miután igazán megismerted....
Hozzászólás: 126
Azonosító: 166605
Én csak azt nem értem, miért kell ezt képmutatásnak gondolni? Miért nem lehet azt elfogadni, hogy ő ebből nem pénzt akar, nem hírnevet, mert az már meg van neki, attól, hogy itt felénk nem annyira híres, máshol percek alatt fogynak el a jegyek a koncertjeire. Régen hibás példakép volt és most ezt szeretné helyrehozni. Sok embert ismerek személyesen, akiknek ő adott erőt ahhoz, hogy ne tegyenek kárt magukban és ezt kellene nézni. Ez a dokumentum film nem közvetlen a betegségéről fog szólni, hanem arról, hogyan épült fel és hogy más fiatalok, hogyan vészelhetik ezt át.
2012. február 23. 19:00 #134
bogarka_95
bogarka_95
§Dreams.for.an.insomniac§

StátuszMy thoughts are like stars I can't fathom into constellations
Hozzászólás: 1061
Csatolások: 2
Azonosító: 94215
nem lerágott csont ez már kicsit?félreértés ne essék,tisztelem azért,hogy ilyen jól talpra tudott állni a nehéz időszakából,nade dokumentumfilm erről?
látom nem én vagyok az egyetlen,akinek ez már kicsit sok,akárhol van,minta folyton csak erről tudna beszélni.Get over it already!
4 felhasználónak tetszik: ophely88, WhiteRosee, Vampiregirl1, Black Hearth2
2012. február 23. 19:25 #135
Kokonuth
Kokonuth
visszatérő vendég

Státusz~Aoi, aoi ano sora...~
Hozzászólás: 190
Csatolások: 12
Azonosító: 146549
Tyű, szóval ilyen hajcibálásról beszélt nekem Holly, ami a fanatikus rajongók és az ellentábor között zajlik le. (o.o) Már értem, miért maradtam inkább távol ezektől a topicoktól korábban, nem egyszer megállt bennem az ütő egy-egy hozzászólást olvasván...
Ja, leszögezném, hogy az ellenpártolók táborát erősíti szerény személyem, és mivel mindenki elcsípte már minden gondolatfoszlányomat, ami felötlött bennem a cikket olvasva, így nem látom értelmét, hogy leírjam, amit például Grace, Ophely vagy Holly is szépen kifejtettek.

Szerintem szép dolog, ha valakinek van egy példaképe. Szeresse, kövesse, lesse minden mozdulatát, ha ő úgy akarja, de mivel az éremnek is két oldala van, el kell fogadnia azt is egy rajongónak, hogy nem szeretheti rajongása tárgyát mindenki. Olyan nincs a világon, hogy egy személyt mindenki szeret, ha már vagy, akkor meg fognak oszlani rólad a vélemények. Lesz, aki gyűlölni fog, lesz, akinek a példaképévé válsz.
Lássuk be, hogy erről a hölgyeményről megoszló véleménnyel vannak az emberek. De csak mert vannak, akik nem bálványozzák, kifogásolják bizonyos tetteit és igazságtalannak érzik, amiért a személyével elnyom más, arra érdemesebb művészeket, még nem kell lehordani a sárga földig ezeket az embereket. Ők teljesen emberi hangon elmondták, mi böki a csőrüket, miért böki a csőrüket, de ti csak azt hajtogatjátok, hogy: "De ő tehetséges!"
"De ő adakozik!"
"De én imádom!"
Ja, tehetséges. Persze, jótékonykodik. És, rendben, imádd! De ne sérts meg vele másokat, az imádatoddal.
Ha megjelenne most egy cikk Hayao Miyazaki-ról (gondolom legtöbben nem ismeritek ezt a nevet) és valakik, sokan mondjuk negatív véleménnyel illetnék, elolvasnám, aztán meg jót röhögnék, hogy: "Persze, azt gondoltok, amit szeretnétek, számomra akkor is töretlen marad a személye!"
Talán nem Miyazaki a legjobb példa erre, mert róla kevés rosszat lehetne mondani, de Lovatóval más a helyzet.
Azért azon is illik elgondolkodnia néhány fanatikus rajongónak, hogy miért hosszabbak azok a vélemények az ilyen jellegű vitákban, mint a fanok véleményei, és miért "tetszikelik" be többen ezeket a terjedelmesebb gondolatokat.
Szerintem mindenki számára világos lehet a válasz, de akinek nem, az nézzen kicsit tovább az orránál, és lássa meg, mi van utána.

És ami a személyes véleményem Demiről meg erről a filmről: sosem tartottam kedvencemnek, sokan mondják, hogy ütős a hangja, de sajnos bennem semmit nem tudott még megindítani ez az orgánum, és amíg nem kezdett el kommerciális kérdésként foglalkozni az életének egyik sötét időszakával, még tartottam is valamire. De mikor az ember azért sajtolja ki magából a krokodilkönnycseppjeit, hogy cserébe pár zöldhasút kapjon... hogy is mondjam? Egy jó nagy X. smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: ophely88, Holly Keller, Vampiregirl1, WhiteRosee, Grace Benning, Black Hearth2
2012. február 23. 19:28 #136
- törölt felhasználó -    
Akinek lerágott csont, az azt gondolja, hogy egy filmet lelehet forgatni 2 hónap alatt?? ohmy.gif
A dokumentumfilm lényege peig amit már rengetegszer el is mondott, hogy rengeteget jelent neki, hogy kap olyan visszajelzéseket a rajongóitól, hogy ha ő felvállalta akkor a rajongó is mert segítséget kérni. Egy film csak még jobban felhívja erre a problémára a figyelmet, így jobban tud segíteni a problémás embereken. Amúgy pedig ez egy nagy lépés abban, hogy küzd a betegség ellen.
2012. február 23. 19:32 #137
Bubii
Bubii
Hozzászólás: 551
Csatolások: 1
Azonosító: 137888
kíváncsi leszek rá... tényleg voltak Deminek nehéz időszakai. bár kimehetnének Afrikába is forgatni, az a film nem egy órás lenne...
2012. február 23. 19:33 #138
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7036
Csatolások: 1416
Azonosító: 147096
nekem nem tölt be a videó..
2012. február 23. 19:35 #139
Olcsi
Olcsi

StátuszFejlődésben lévő otaku :3
Hozzászólás: 897
Azonosító: 160661
Azt hiszem tanulságos és figyelemre méltó lesz, érdeklődve várom.
2012. február 23. 19:35 #140
helgoca1994
helgoca1994

Státusz"When we hit our lowest point, we are open to the greatest change"
Hozzászólás: 577
Azonosító: 159420
tök jó kíváncsi vagyok rá...csak tök jó h nemjön be a vidi...
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok