Demi Lovatóról dokumentumfilm készült
2012. február 23. 16:39
demi egyszerűen szar, beképzelt, és még csúnya is.
2012. február 23. 16:40
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.02.23. 16:15)
(Y) Értelem...
Óó, szóval ez dicséret volt? Nyilván van annyi eszed, hogy nem írod le nagybetűkkel, hogy hülye vagyok, de attól még annak nézel...
2012. február 23. 16:49
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Teljesen egyetértek Holly Keller-el és a többiekkel,akik ezt állították.
Én régebben példaképemnek tartottam Demit, állandóan védtem mindenütt még a vagdosós korszaka előtt.Akkor tiszteltem,mert felismertem,hogy milyen szerény volt, és milyen remek hangja van,meg szép is,meg az ilyen dolgokat.De ezután eljött ez a rehabos időszak,mikor már a csapból is ő folyt.Még az elején védtem,de az idővel egyre inkább rájöttem, hogy már nem ugyanaz az ember,akit megszerettem.Értem,hogy átment ezeken a nehéz dolgokon, de ez már a sajnáltatás netovábbja. Rengeteg sztár ment át ilyen dolgokon,mégsem készítenek dokumentum filmet róluk,pedig ők sokkal többet tettek le az asztalra,mint amit Demi valaha is fog.Nem tudom,hogyan biztathatná ezzel a kis filmecskével az embereket.Mára sajnos már ő is elszállt magától,pedig azt hittem még régen,hogy ő különb lesz,de úgy tűnik,nagyot tévedtem.
Én régebben példaképemnek tartottam Demit, állandóan védtem mindenütt még a vagdosós korszaka előtt.Akkor tiszteltem,mert felismertem,hogy milyen szerény volt, és milyen remek hangja van,meg szép is,meg az ilyen dolgokat.De ezután eljött ez a rehabos időszak,mikor már a csapból is ő folyt.Még az elején védtem,de az idővel egyre inkább rájöttem, hogy már nem ugyanaz az ember,akit megszerettem.Értem,hogy átment ezeken a nehéz dolgokon, de ez már a sajnáltatás netovábbja. Rengeteg sztár ment át ilyen dolgokon,mégsem készítenek dokumentum filmet róluk,pedig ők sokkal többet tettek le az asztalra,mint amit Demi valaha is fog.Nem tudom,hogyan biztathatná ezzel a kis filmecskével az embereket.Mára sajnos már ő is elszállt magától,pedig azt hittem még régen,hogy ő különb lesz,de úgy tűnik,nagyot tévedtem.
8 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Fruzsi26,
Black Hearth2,
Holly Keller,
WhiteRosee,
Kokonuth,
Lolla,
Alexis_0504
2012. február 23. 16:59
Idézet (j_mimi13 @ 2012.02.23. 16:46)
ó hát persze! köszönöm, hogy rávilágítottál a problémámra, most megyek, és felvágom az ereimet, ha túlélem, akkor beköltözöm az elmegyógyintézetbe, pár hónap múlva kijövök, sajnáltatom magam a világgal, meg csinálok néhány dokumentumfilmet magamról... természetesen tetkót is fogok varratni, "erős vagyok cseszd meg" felirattal
BTW az a szánalmas, ha a muszájt ellipszilonnal írod.
2012. február 23. 17:00
Idézet (Vampiregirl1 @ 2012.02.23. 16:49)
Örülök, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Bevallom, hogy régen én is nagyon szerettem, de azóta ez a nagy rajongás eltűnt. Teljesen egyetértek Veled: én is úgy gondolom, hogy ez önsajnáltatás. És nagyon túl lett sztárolva.
2012. február 23. 17:04
Idézet (Holly Keller @ 2012.02.23. 16:38)
Én csak a saját személyes tapasztalataimmal érveltem, mivel tudom, hogy mindez a depresszió micsoda és nem akkora ügy, hogy a kiscsajt emiatt istennőként tekintsem! Én azért kevertem bele úgymond a magándolgaimat, mert ezzel tudtam csak érvelni! Meg szerettem volna itt győzni a társaságot, de persze itt vannak olyanok, akik olyanok, mint a vakablak, felesleges. Szerintem demi és bíbőr ugyanazon a skálán mozognak, egyik sem tett le többet az asztalra, mint amiért járna életrajzi film. Engem csupán az dühít, hogy pl. a 2Pac-ről szóló filmnek sehol sincs nyoma, de azt feltétlenül meg kell tudnom, demi hogy vagdosta az ereit. Engem ez dühít, na meg persze a vicces kommentek egyébiránt, amikor is le vannak hordva azok, akik negatívat írtak. Én már csak azért is le akartam írni a gondolataimat. Nehogy már ne lehessen, mert a 12 éveseknek nem tetszik! Ezmijez? Te értelmesen kezelted a helyzetet, rád egy szavam sincs, de érdemes elolvasgatni a kommenteket, hogy ki mit írt. Nekem ezzel volt a problémám leginkább.
Szerintem a depresszió igen is, eléggé komolyan taccsra tudja vágni az embert. Vannak akik könnyebben túllépnek a bajokon,és legyintenek szinte de vannak akik nem. Rengeteg ember problémája megy át manapság sajnáltatásba,ha csak ránézel a mai tinik 60%-ra ezt olvasod/hallod. Ennek vagy részese,ha a helyedben lennék engem is dühítene..vagyis inkább csak nem tetszene a dolog.De ezért én nem mondanom azt hogy Justin hasonló dolgokon ment keresztül mint Demi. Bieber csak egy megcsinált sztár..Demi pedig nem sorolható mellé,mert nem minden sztár mutat fel ilyen problémákat.Véleményem szerint.
Az pedig,hogy leírod a véleményed azzal nekem semmi problémám sincs az ég világon.Bár nem egyezik az érdeklődésünk és ez által,a véleményünk is eléggé elüt,még is tisztelem azt amit leírsz.
A kommenteket pedig tényleg viccesek. Ehhez,csak annyit tudnék hozzátenni,hogy mindig is lesz egy fejbujtó -aki a cikket írja. És mindig is lesz ellen tábora az adott sztárnak. Akikkel felesleges 'harcba' elegyedni,egy részt a stílus miatt és másrészt, mert tényleg nevetségesen idióták -bocsánat a trágárkodásért- itt néhányan.
Nem szeretnék én se és gondolom te sem lesüllyedni mások szintjére.
2012. február 23. 17:12
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én sajnos nem tudok állandóan itt "lógni",mert az idő nem engedi,nem kell senkinek tanulnia vagy otthoni munkát csinálni,tenni-venni ? Vagy dolgozni,vagy nem tudom.......de hogy tudtok órákig ilyen témákon veszekedni?Amúgy sem fogja egyik tábor sem a másik igazát beismerni,szóval kár az időtöket ezekre a vitákra fecsérelni,szerintem elég egyszer leírni a véleményt,és ennyi.Mondjuk gondolom a többség tesz a tanulásra magasról.xD Jó,tudom,vannak olyanok is,akik már végeztek a tanulással.Amúgy ebben a témában Holly Kellernek,Ophely88-nak és még pár embernek van igaza.
2012. február 23. 17:12
aaaa. hát erre nagyon kíváncsi leszek. nem vagyok hatalmas demi fan, de biztosan meg fogom nézni, mert lehet belőle tanulni. (: szerintem érdemes mindenkinek megnéznie. valami tanulságot le lehet vonni belőle.
2012. február 23. 17:15
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Nem tudom mit problémáznak egyesek hogy "jajj mi a francért kell filmet csinálni ebből". szerintem ez egy jó ötlet és sokkal több értelme van mint néhány hülye MTV-s sorozatnak, filmnek vagy valóságshownak... Lehet hogy ezzel tud segíteni olyan embereken akik ugyan ilyen problémákkal küzdenek és ez nagyon jó dolog.
Szerintem ez nem önsajnáltatás. Vannak akik sokkal szánalmasabb dolgokat csinálnak és sokszor őket le se szólják. És gondolom az MTV ötlete volt és Demi beleegyezett amivel semmi probléma. Nem Demi tehet róla, hogy ha elhívják interjúkra folyoton erről az időszakról kérdezgetik...
Szerintem ez nem önsajnáltatás. Vannak akik sokkal szánalmasabb dolgokat csinálnak és sokszor őket le se szólják. És gondolom az MTV ötlete volt és Demi beleegyezett amivel semmi probléma. Nem Demi tehet róla, hogy ha elhívják interjúkra folyoton erről az időszakról kérdezgetik...
2012. február 23. 17:21
Idézet (rockgirlfriend @ 2012.02.23. 16:59)
ó hát persze! köszönöm, hogy rávilágítottál a problémámra, most megyek, és felvágom az ereimet, ha túlélem, akkor beköltözöm az elmegyógyintézetbe, pár hónap múlva kijövök, sajnáltatom magam a világgal, meg csinálok néhány dokumentumfilmet magamról... természetesen tetkót is fogok varratni, "erős vagyok cseszd meg" felirattal
Igazán intelligens vagy hogy így beszélsz mások gondjairól. (Y) Ha pedig szerinted Demi csúnya, akkor komoly gondok vannak a látásoddal, vagy pedig nem vagy tisztában a szó jelentésével.
1 felhasználónak tetszik:
rockgirlfriend
2012. február 23. 17:31
"én azokhoz csatlakoznék,akik butaságnak és reklámfogásnak nevezik a dolgot"
Bocs, de én is ehhez a táborhoz csatlakozok
Én itt speciel egyetértek Holly Kellerrel és ophely88-al és a többiekkel is!!
Bocs a fanoktól!!
UI.:Nem szeretnék emiatt vitatkozni, mert én az ellentáborban vagyok, ezért kérlek ne kezdjetek el velem vitatkozni, mert nem lesz ennek semmi értelme az égadta egy világon!!!
Bocs, de én is ehhez a táborhoz csatlakozok
Én itt speciel egyetértek Holly Kellerrel és ophely88-al és a többiekkel is!!
Bocs a fanoktól!!
UI.:Nem szeretnék emiatt vitatkozni, mert én az ellentáborban vagyok, ezért kérlek ne kezdjetek el velem vitatkozni, mert nem lesz ennek semmi értelme az égadta egy világon!!!
2012. február 23. 17:42
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Nagyon szeretem Demit és biztos nem kellemes amin átment, de már vagy egy éve erről megy a téma.Miért nem gondol bele, hogy a világon mások éheznek, vagy daganatosan, súlyos balesetet éltek meg.Az életben megszámlálhatatlan komoly problémái tudnak lenni, gyerekeknek és felnőtteknek, időseknek egyaránt, biztos azt sem volt könnyű megélni, én is a tükörbe nézek igazán le tudnám köpni magam, de senkinek sem hoznám a tudtára ez(na most megtettem), én már ezt soknak tartom.Tehetséges, de ahogy sokan írták "luxushiszti", ha meg segíteni akar, tegye a háttérből, alapítványoknál.
6 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Holly Keller,
rockgirlfriend,
Lolla,
Vampiregirl1,
Black Hearth2
2012. február 23. 17:44
|
|
Andika66F1 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 2120 Csatolások: 233 Azonosító: 139605 offline
|
na már csak ez kellett
Black Hearth2
2012. február 23. 17:45
|
|
fviktória95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 1425 Csatolások: 206 Azonosító: 139411 offline
|
Szerintem is csak reklámfogás!!!
2012. február 23. 17:48
Ha az a pletyka nem Demiről szól, akkor senkiről: http://blindgossip.com/?p=24493 ez a film ennek a PR hadjáratnak a része.
2012. február 23. 17:50
Idézet (pseudovirus @ 2012.02.23. 17:04)
Szerintem a depresszió igen is, eléggé komolyan taccsra tudja vágni az embert. Vannak akik könnyebben túllépnek a bajokon,és legyintenek szinte de vannak akik nem. Rengeteg ember problémája megy át manapság sajnáltatásba,ha csak ránézel a mai tinik 60%-ra ezt olvasod/hallod. Ennek vagy részese,ha a helyedben lennék engem is dühítene..vagyis inkább csak nem tetszene a dolog.De ezért én nem mondanom azt hogy Justin hasonló dolgokon ment keresztül mint Demi. Bieber csak egy megcsinált sztár..Demi pedig nem sorolható mellé,mert nem minden sztár mutat fel ilyen problémákat.Véleményem szerint.
Az pedig,hogy leírod a véleményed azzal nekem semmi problémám sincs az ég világon.Bár nem egyezik az érdeklődésünk és ez által,a véleményünk is eléggé elüt,még is tisztelem azt amit leírsz.
A kommenteket pedig tényleg viccesek. Ehhez,csak annyit tudnék hozzátenni,hogy mindig is lesz egy fejbujtó -aki a cikket írja. És mindig is lesz ellen tábora az adott sztárnak. Akikkel felesleges 'harcba' elegyedni,egy részt a stílus miatt és másrészt, mert tényleg nevetségesen idióták -bocsánat a trágárkodásért- itt néhányan.
Jó, igaz, nekem is abban volt szerencsém, hogy a párom rám talált és nem voltam egyedül, nem voltam magányos. Van, akinek elpanaszolhatom a bajaimat, aki megért és szeret. Nélküle már lehet, hogy a pszichiátrián ülnék. Nem tudom megérteni, hogy miért kell rögtön a rehabra rohangálni, ha problémánk van. Másoknak tényleg nagyobb gondjai vannak, én is említettem pár példát és azok meg sem közelítik Demi egykori gondjait. Szerintem a csaj nem bírta feldolgozni a sztárságot és megroppant, ennyi történt, amikor ő depressziós lett és elkezdett vedelni, valamint drogozni. Hú, a mai tiniket egyesével pofon vágnám a kedves szülők helyett. Mikor látom féjszbukkon is a kiírásokat... rosszul vagyok tőlük. Én nem vagyok biztos abban, hogy Demi nincs megcsinálva. Dakita Fanning igaz, más kategóriát képvisel, de úgy érzem, hogy ő nincs megcsinálva, pedig még fiatalabb is, mint Demi. Lovato számomra ugyanolyan, mint bíbőr, gomez vagy szájrusz. A különbség annyi, hogy Deminek bitangerős hangja van, és a tehetségét, valamint a hírnevét ilyen baromságokra pazarolja el. Ezt sajnálom nagyon, de nagyon. Legyen benne a lapokban a zenéje miatt, de emiatt... hát ez nem nyerő nekem. Persze, a véleményünk eltérhet, mivel emberek vagyunk. Ennek így kell lennie, de az már egyenesen röhejes volt, hogy szánalmasnak lettek nevezve azok, akik negatív véleményt is mertek írni.
Egyébként én nemrég fejeztem be a tanulást és kikapcsolódás gyanánt itt szoktam tölteni a kis szabadidőmet. És én még mindig nem veszekedtem, hanem vitatkoztam. Különbség van a két szó között.
2012. február 23. 18:05
az alkoholról meg a hernyóról nem fog mesélni? vagy csak azokról fog, amikről már leszokott?
rockgirlfriend
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.