Starity

Demi Lovatóról dokumentumfilm készült

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 23. 16:07 #81
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fruzsi26 @ 2012.02.23. 16:03)
De nem gondolod, hogy lehet olyat is csinálni, hogy megmondja: "köszönöm, erre nem válaszolnék."? De, ilyet is megtehet, szóval ilyennel nem kell engem beetetni...
Képzeld, a videót nem tudom megnézni, mert nem elérhető. Hopp. De azért valljuk be, fel tudok én mutatni pár cikket, ami nem a turnéjáról, a zenéjéről szól, hanem a rehabról, és a nagy felállásáról.

Parancsolj, már is megtudod nézni wink.gif -> http://www.youtube.com/watch?v=VabvEDuFRR4
2012. február 23. 16:09 #82
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (pseudovirus @ 2012.02.23. 16:06)
Megértem amit mondasz és ezzel egyet is értek. Vannak nagyobb problémák a  világban,csak tudod annyira idegesítő mikor összekeveri valaki az ottani életet és azt ami itthon van.
És ezt nem rád értem,szerintem senki sem él fényesen és senkinek sincsenek pszichológusai a problémái kezelésére,mert nem telik rá és arra vannak a barátok. 
Tényleg nem tűnik olyan hatalmas dolognak ez így,hogy valaki fel kel a padlóról. Azt sem tartom bátornak aki menekül a problémák elől, pl: öngyilkossággal. De másoknak,és illetve nekem ez örömet okoz,hogy megmutatja az MTV közreműködésével,hogy hová nem szabad süllyedni.

Köszönöm az értelmes választ. Megtisztelsz azzal, hogy nem veszekszel, hanem érvelsz. Tehát te szereted és örülsz, hogy láthatsz egy filmet róla. Ez így természetes, ennél többet nem is kell belemagyarázni. Rajongója vagy, tulajdonképpen örülsz bárminek, ami a nevéhez fűződik, és ez így van jól, hiszen más is így van a kedvenceivel.
2 felhasználónak tetszik: Black Hearth2, Kokonuth
2012. február 23. 16:10 #83
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 770
Csatolások: 14
Azonosító: 156883
Szandi_Unbroken: Köszönöm. De még mindig nem értem, miért kell róla filmet készíteni. Miért olyan jóval különlegesebb, mint a többi mai és régi sztár?
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Holly Keller, Black Hearth2
2012. február 23. 16:13 #84
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fruzsi26 @ 2012.02.23. 16:10)
Szandi_Unbroken: Köszönöm. De még mindig nem értem, miért kell róla filmet készíteni. Miért olyan jóval különlegesebb, mint a többi mai és régi sztár?

Még huszadjára is leírom: mert a rajongók kíváncsiak rá... Justin Bieberről vagy a One Directionról mért készült dokumentumfilm? Ők se tettek le többet az asztalnál Demitől.. (megjegyzem nagyon szeretem JB -t és az 1D -t is..)
2012. február 23. 16:13 #85
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.02.23. 16:13)
Még huszadjára is leírom: mert a rajongók kíváncsiak rá... Justin Bieberről vagy a One Directionról mért készült dokumentumfilm? Ők se tettek le többet az asztalnál Demitől.. (megjegyzem nagyon szeretem JB -t és az 1D -t is..)

De ilyen okokból minden egyes sztárról lehetne dokumentum film.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Black Hearth2
2012. február 23. 16:14 #86
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.02.23. 16:02)
Akkor mond meg, hogy szerinted ez hogy segít bárkin is ... Mert nem tudom, és úgy látom, hogy rajtam kívül még pár ember szintén nem érti hogy tulajdonképpen hogyan is segíthet ez a film bárkin is.

Számomra,igen is érthető a felháborodásotok tárgya,mert lehet -sőt biztos- soknak vélitek ezt a dokumentum filmet.
De,hogy eleget tegyek a kérésednek számomra segített mégpedig azzal,hogy fel vállalta ezt az egészet,és nem nézett át felette.Mert szerintem ehhez kell.. hogy is mondjam? Pofa.
Szerintem,elég nagy kilépés volt számára hogy felvállalta ezt. Lehet vannak rosszabb dolgok is,de én erre csak annyit tudok mondani,hogy mindenkinek megvan a maga álláspontja,amin úgy sem lehet változtatni.És nem is kell..ahogy én sem szeretnék megváltást hozni a Világra,azzal hogy ezt leírom.
Szerintem csak a másik emberi értékeit kellene egy picit jobban becsülni,és megérteni hogy ez másnak örömet netán ..egy új kezdetet jelent.
2012. február 23. 16:15 #87
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fruzsi26 @ 2012.02.23. 16:13)
De ilyen okokból minden egyes sztárról lehetne dokumentum film.

Jézusom.. Olyan marhaságokat írsz, hogy inkább nem is válaszolok, mert csak felidegesít. Szerintem okold azért is Demit mert éppen a te kedvencedről nem készült film. (Y) Értelem...
2012. február 23. 16:16 #88
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Nagyon kíváncsi vagyok, mi áll összeomlása hátterében. Remélem kiderül a filmből. Én biztosan megnézem. És sok fiatalkorú sorstársának is segít ezzel az összeállítással, ebben biztos vagyok. Stay Strong, Demi! heart.gif
2012. február 23. 16:16 #89
Kamy97
Kamy97
visszatérő vendég

StátuszSzépnek tűnsz,lehetnék én a senkid.
Hozzászólás: 411
Csatolások: 0
Azonosító: 128087
Először is én a véleményemet írom le és akinek nem tetszik az ne reagáljon rá.Én is mint a többiek szeretem Demit és szeretni is fogom.És engem se érdekel hogy akik nem szeretik itt ócsárolják hogy ilyen "kövér" olyan "szent", ez nem így van.De nyilván nekik nem kifejezetten a kedvencük ezért nem olyan kommentet írnak.Én viszont örülök neki hogy dokumentumfilmet csináltak róla hiszen ebből mindannyian tanulhatunk és akiknek ugyanez a problémájuk azoknak is példamutató lehet.A másik pedig hogy milyen jogon jöttök ti ahhoz hogy itt szidjátok?Ha nem szeretitek akkor nem kell itt ócsárolni akkor ne is olvasd el a vele kapcsolatos híreket.
2012. február 23. 16:18 #90
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
Szandi_Unbroken: Nahát, köszi, hogy simán lehülyézel! Nem okolom Demit azért, mert az én kedvenceimről nem készült film...te jó ég! Nem megyek bele a vitába, nem is szándékozom, de lécci, ilyeneket ne irkálj akkor se, ha igazad volna, ami jelen esetben nincs.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Holly Keller, Black Hearth2
2012. február 23. 16:20 #91
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.02.23. 16:06)
Mért zavar ez téged ennyire hogy készült róla ez a film? Nem nézed meg, és meg van oldva... -.-

Nem zavar csak elmondtam róla a véleményemet és feltettem egy kérdést. biggrin.gif Ezer meg ezeregy filmet tudnék találni arról, hogy egy sztár hogyan gyógyul ki ebből a betegségből, hidd el, megnézném, ha érdekelne, de engem alapvetően hidegen hagy, hogy mit mondanak erről a mai fiatal sztárok, akiknek mindenük megvan és így könnyebben boldogulnak rolleyes.gif
Ügy részemről lezárva. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Holly Keller, Black Hearth2
2012. február 23. 16:21 #92
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.02.23. 16:01)
Te lehet hogy Madonnáról néznél meg egy dokumentumfilmet, de Én viszont Demiről. (és ezzel még vagyunk így egy páran.) Ha ez neked nem tetszik, akkor sajnálom. "18 éves mitugrász" bocs de augusztusba lesz 20 wink.gif Nem sok olyan van aki "sajnálatból" lett a rajongója, ezt a szöveget a hozzád hasonló utálói kezdték el terjeszteni.. Semmit nem tudtok a karrierjéről és úgy magyaráztok. Dobálóztok a hajléktalan és a szegény gyerekek témával, de kíváncsi vagyok hogy ti mennyit tesztek értük, vagy ahogy előttem is írták hogy gondoltok e rájuk amikor épp vacsoráztok? Mert nem hiszem.. És ne hogy már te akard megmondani hogy kinek ki legyen a példaképe.. Nekem és még több ezer másik lánynak Demi az, ha ez nem tetszik, hát ez van. Biztos Lady Gaga, Kesha vagy Rihanna jobb példakép lenne. (Y)

Hát akkor egészségedre!XD A te ingerküszöböd is úgy látszik megáll a tinglitangli tinisztárocskáknál. Demi nem érdemli meg ezt a filmet, én azt mondom. Annyi híresség van, annyi tehetség, akik már meghaltak, de a munkásságukról nem akarnak filmet készíteni, pedig nagyon is megérdemelnék. Ehelyett azt kell nézni a népnek, hogy demike, hogyan vagdosta az ereit, lőtte be magát kokóval? Szerintem erre sokan nem vevőek, mert én erre nem vagyok kíváncsi. A sztárokat én általában a tehetségük miatt szeretem, és nem azért, mert sztéj sztrong volt. Vagy ez talán rossz? Demike mostanában lett ilyen felkapott sztár, régen ugyanolyan diznis palántácska volt, aki marketing miatt kavargatott a Dzsonász gyerekkel is, mert az is kamu volt, csak úgy mondom. Ööö... én nem utálom Demit, soha sem utáltam, de nem is rajongok érte! Én ezt külső szemlélőként pártatlanul mondom! Tudok a karrierjéről, mert anno a Camp rock miatt megszerettem, de a 3-4 évvel ezelőtti Demi volt és nem egy a pénzhajhász buta liba, aki mostanában lett. Úgyhogy ne ítélkezzünk, kérlek! wink.gif Én speckó, ha sikerül idén, akkor mentőtiszt szeretnék lenni, azért, hogy embereken segíthessek. Csak tudod nekem nincs annyi pénzem, hogy adakozzak is, mert a megélhetéshez kell. Ez meg átmegy hisztigépbe és kijelenti, hogy neki kell életrajzi film. What the f*ck?! blink.gif Minek?! 19 évesen - mintha akkorát tévedtem volna a korával kapcsolatban XD - aztán tényleg kell a dokumentumfilm, innen is látszik, hogy a hölgyikére nem vár nagy karrier. Én nem akarom megmondani, csak tudod, ha ti ilyet tartotok példaképnek, akkor elsüllyednék a szégyenemben. Egy drogos, alkoholista, aki jellemileg olyan gyenge, hogy neki gyógyszeres kezelésekre és szakemberekre volt szüksége. Én is voltam depressziós, és nekem egyetlen egy emberre volt szükségem, a páromra. Nem tömtek gyógyszerekkel, pszichológusról hallani sem akartam és szinte majdnem egyedül gyógyítottam meg magamat. Miért? Mert nem volt más választásom. Vagy megfutamodok és feladom, vagy összeszedem magamat. Aki erre nem képes, az gyenge ember. Ennyi. Ez nektek példamutató? Hol példamutató? Az egyik volt osztálytársam példamutató tud lenni, mert egyedül, segítség nélkül leszokott a kokainról, miközben az apja verte, az anyja meg nem is foglalkozott vele. Az a csaj példamutató? Igen, az, mert megmutatta nekem azt, hogy mindent lehet, csak akarni kell. Én csak leírtam neked azt, hogyha neked ez példakép, akkor megtapsolhatod magadat. Nyugodtan drogozz és alkoholizálj te is, majd összeszedlek valamelyik balesetnél. unsure.gif Példaképnek én mondjuk az édesanyádra gondoltam, nem éppen a mai sztárocskákra... unsure.gif
6 felhasználónak tetszik: Fruzsi26, Vampiregirl1, Black Hearth2, WhiteRosee, Kokonuth, Alexis_0504
2012. február 23. 16:22 #93
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fruzsi26 @ 2012.02.23. 16:18)
Szandi_Unbroken: Nahát, köszi, hogy simán lehülyézel! Nem okolom Demit azért, mert az én kedvenceimről nem készült film...te jó ég! Nem megyek bele a vitába, nem is szándékozom, de lécci, ilyeneket ne irkálj akkor se, ha igazad volna, ami jelen esetben nincs.

értelmezd légyszíves még egyszer amit írtam, mert hogy egy szóval NEM említettem hogy hülye vagy, az egyszer biztos.
2012. február 23. 16:22 #94
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2012.02.23. 16:09)
Köszönöm az értelmes választ. Megtisztelsz azzal, hogy nem veszekszel, hanem érvelsz. Tehát te szereted és örülsz, hogy láthatsz egy filmet róla. Ez így természetes, ennél többet nem is kell belemagyarázni. Rajongója vagy, tulajdonképpen örülsz bárminek, ami a nevéhez fűződik, és ez így van jól, hiszen más is így van a kedvenceivel.

Igyekszem tiszteletet mutatni mások iránt,és nem káromkodva kifejezni magam.
És pontosan úgy van,ahogy leírtad,mindenki a saját kedvencének örül,a legjobban és megvédi ha kell.
Bár én nem szeretnék sem Veled,sem mással vitába keveredni,csak mert neked illetve másnak ez kevésbé tetszik.
Mellesleg feleslegesnek is tartom,ezt a fajta "mocskolódást" és egyebeket amiket néhányan arcátlanul művelnek,mert azzal hogy itt bárki lánya/fia leírja a véleményt nem váltja meg a Világot,és nekem sem ez a célom. Úgyhogy számomra ez lezárt ügy volna.smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Black Hearth2, Kokonuth
2012. február 23. 16:26 #95
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (pseudovirus @ 2012.02.23. 16:22)
Igyekszem tiszteletet mutatni mások iránt,és nem káromkodva kifejezni magam.
És pontosan úgy van,ahogy leírtad,mindenki a saját kedvencének örül,a legjobban és megvédi ha kell. 
Bár én nem szeretnék sem Veled,sem mással vitába keveredni,csak mert neked illetve másnak ez kevésbé tetszik.
Mellesleg feleslegesnek is tartom,ezt a fajta  "mocskolódást" és egyebeket amiket néhányan arcátlanul művelnek,mert azzal hogy itt bárki lánya/fia leírja a véleményt nem váltja meg a Világot,és nekem sem ez a célom. Úgyhogy számomra ez lezárt ügy volna.smileeee.gif

Na igen, ez a személyeskedés, amit mindkét fél egyes tagjai művelnek, már nekem sem begyere. Elmondtam a véleményem a hírről és ennyi. A többi fórumozó értékrendjét, egyéb kedvenceit, esetleg problémáit, netán családját nem illik ilyesmibe belekeverni, hiszen nem is ismerjük egymást. A jó vitát szeretem, az érveket szeretem. Ennyi. Részemről is lezárt az ügy. Örülök, hogy értelmes partnerre akadtam ebben a beszélgetésben. smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Black Hearth2, Pandus, WhiteRosee
2012. február 23. 16:30 #96
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2012.02.23. 16:21)
Hát akkor egészségedre!XD A te ingerküszöböd is úgy látszik megáll a tinglitangli tinisztárocskáknál. Demi nem érdemli meg ezt a filmet, én azt mondom. Annyi híresség van, annyi tehetség, akik már meghaltak, de a munkásságukról nem akarnak filmet készíteni, pedig nagyon is megérdemelnék. Ehelyett azt kell nézni a népnek, hogy demike, hogyan vagdosta az ereit, lőtte be magát kokóval? Szerintem erre sokan nem vevőek, mert én erre nem vagyok kíváncsi. A sztárokat én általában a tehetségük miatt szeretem, és nem azért, mert sztéj sztrong volt. Vagy ez talán rossz? Demike mostanában lett ilyen felkapott sztár, régen ugyanolyan diznis palántácska volt, aki marketing miatt kavargatott a Dzsonász gyerekkel is, mert az is kamu volt, csak úgy mondom. Ööö... én nem utálom Demit, soha sem utáltam, de nem is rajongok érte! Én ezt külső szemlélőként pártatlanul mondom! Tudok a karrierjéről, mert anno a Camp rock miatt megszerettem, de a 3-4 évvel ezelőtti Demi volt és nem egy a pénzhajhász buta liba, aki mostanában lett. Úgyhogy ne ítélkezzünk, kérlek! wink.gif Én speckó, ha sikerül idén, akkor mentőtiszt szeretnék lenni, azért, hogy embereken segíthessek. Csak tudod nekem nincs annyi pénzem, hogy adakozzak is, mert a megélhetéshez kell. Ez meg átmegy hisztigépbe és kijelenti, hogy neki kell életrajzi film. What the f*ck?! blink.gif Minek?! 19 évesen - mintha akkorát tévedtem volna a korával kapcsolatban XD - aztán tényleg kell a dokumentumfilm, innen is látszik, hogy a hölgyikére nem vár nagy karrier. Én nem akarom megmondani, csak tudod, ha ti ilyet tartotok példaképnek, akkor elsüllyednék a szégyenemben. Egy drogos, alkoholista, aki jellemileg olyan gyenge, hogy neki gyógyszeres kezelésekre és szakemberekre volt szüksége. Én is voltam depressziós, és nekem egyetlen egy emberre volt szükségem, a páromra. Nem tömtek gyógyszerekkel, pszichológusról hallani sem akartam és szinte majdnem egyedül gyógyítottam meg magamat. Miért? Mert nem volt más választásom. Vagy megfutamodok és feladom, vagy összeszedem magamat. Aki erre nem képes, az gyenge ember. Ennyi. Ez nektek példamutató? Hol példamutató? Az egyik volt osztálytársam példamutató tud lenni, mert egyedül, segítség nélkül leszokott a kokainról, miközben az apja verte, az anyja meg nem is foglalkozott vele. Az a csaj példamutató? Igen, az, mert megmutatta nekem azt, hogy mindent lehet, csak akarni kell. Én csak leírtam neked azt, hogyha neked ez példakép, akkor megtapsolhatod magadat. Nyugodtan drogozz és alkoholizálj te is, majd összeszedlek valamelyik balesetnél. unsure.gif Példaképnek én mondjuk az édesanyádra gondoltam, nem éppen a mai sztárocskákra... unsure.gif

Mivel hála az égnek nem ismersz, így ne mondj rólam véleményt, hogy az én ingerküszöböm hol áll meg... Biztos Demi az oka, hogy a te nagy példaképeidről nem készültek dokumentumfilmek. (Y) Tudod, én sem a Stay Strongja miatt szeretem, hogy a te szavaiddal éljek, hanem a tehetségéért, immár 4 éve.. Úristen olyan tájékozott vagy az életével kapcsolatban biggrin.gif:D:D:D Ühüm, szóval szerinted szégyen az ha valaki segítségért fordul? Nevetséges vagy... Arról meg hogy volt gondja az alkohollal, múlt időben beszélj, mert már NINCS. Az meg hogy alkoholistának nevezed, úgy tűnik nem vagy tisztában az alkoholista fogalmával. Egyébként hozzád ez volt az utolsó kommentem, mert nem pazarlom az időmet arra hogy leálljak veled vitatkozni. (Te is nagyon ráérhetsz hogy egy olyan személyről vitázol, akit finoman fogalmazva is utálsz. Gratulálok)
2012. február 23. 16:32 #97
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.02.23. 16:30)
Mivel hála az égnek nem ismersz, így ne mondj rólam véleményt, hogy az én ingerküszöböm hol áll meg... Biztos Demi az oka, hogy a te nagy példaképeidről nem készültek dokumentumfilmek. (Y) Tudod, én sem a Stay Strongja miatt szeretem, hogy a te szavaiddal éljek, hanem a tehetségéért, immár 4 éve.. Úristen olyan tájékozott vagy az életével kapcsolatban biggrin.gif:D:D:D Ühüm, szóval szerinted szégyen az ha valaki segítségért fordul? Nevetséges vagy... Arról meg hogy volt gondja az alkohollal, múlt időben beszélj, mert már NINCS. Az meg hogy alkoholistának nevezed, úgy tűnik nem vagy tisztában az alkoholista fogalmával. Egyébként hozzád ez volt az utolsó kommentem, mert nem pazarlom az időmet arra hogy leálljak veled vitatkozni. (Te is nagyon ráérhetsz hogy egy olyan személyről vitázol, akit finoman fogalmazva is utálsz. Gratulálok)

Szövegértés kapa... mindvégig Demiről írtam és nem rólad!XD Te kezdtél el olyanokat feltételezni, ami nem igaz, de mindegy.XD Igazad van, felesleges pazarolnom rád az időmet, úgysem fogod megérteni, amit szeretnék elmondani...
6 felhasználónak tetszik: ophely88, Vampiregirl1, Black Hearth2, WhiteRosee, Glamster, Alexis_0504
2012. február 23. 16:32 #98
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2012.02.23. 16:21)

Szerintem ne kezdjünk bele a személyeskedésbe.Mindenkinek vannak rossz korszakai,és feleslegesen szemlélteti bárki is ezt,véleményem szerint ha afelett elnéznek úgy is.
Neked is csak azt tudom leírni mint másoknak,hogy a gazdagabbak nyilván nem igénylik azt a fajta jótékonykodást,amit te az előbb említettél. No meg hát feleslegesen dobálózunk itt azzal,hogy ez csak reklámfogás. Őszintén én hülyének is nézném,ha magáról forgatott volna filmet,nem pedig így ahogy most tette.Mert nyilván az MTV kereste meg..Nem látom értelmét annak,hogy példákat vonultassunk fel,hogy kikről kellett volna filmet forgatni meg satöbbi. Mert tényleg lehetne rengeteg emberről,én például egy Lady Gaga dokumentum filmet néztem egyszer,és nem haltam bele sőt kifejezetten inspirált,a kitartása. Te lehet ezt is feleslegesnek tartod,és lehet nem kedveled..de mások,attól még ugyanúgy várják majd ezt a dokumentum filmet,akármennyire is bosszant ez. Szerintem Demi filmje ezerszer többet ér mint Justin Bieber-é..De csak,hogy legyen mihez viszonyítanod,ha Selena Gomezről készülne film az ugyanúgy bosszantana mint ez. Véleményem szerint,neked nem is azokkal a rajgókkal van problémád akik ennek a filmnek örülnek és várják,hanem azokkal akik ezeket elkészítik..
2012. február 23. 16:38 #99
- törölt felhasználó -    
Idézet (pseudovirus @ 2012.02.23. 16:32)
Szerintem ne kezdjünk bele a személyeskedésbe.Mindenkinek vannak rossz korszakai,és feleslegesen szemlélteti bárki is ezt,véleményem szerint ha afelett elnéznek úgy is.
Neked is csak azt tudom leírni mint másoknak,hogy a gazdagabbak nyilván nem igénylik azt a fajta jótékonykodást,amit te az előbb említettél. No meg hát feleslegesen dobálózunk itt azzal,hogy ez csak reklámfogás. Őszintén én hülyének is nézném,ha magáról forgatott volna filmet,nem pedig így ahogy most tette.Mert nyilván az MTV kereste meg..Nem látom értelmét annak,hogy példákat vonultassunk fel,hogy kikről kellett volna filmet forgatni meg satöbbi. Mert tényleg lehetne rengeteg emberről,én például egy Lady Gaga dokumentum filmet néztem egyszer,és nem haltam bele sőt kifejezetten inspirált,a kitartása. Te lehet ezt is feleslegesnek tartod,és lehet nem kedveled..de mások,attól még ugyanúgy várják majd ezt a dokumentum filmet,akármennyire is bosszant ez. Szerintem Demi filmje ezerszer többet ér mint Justin Bieber-é..De csak,hogy legyen mihez viszonyítanod,ha Selena Gomezről készülne film az ugyanúgy bosszantana mint ez. Véleményem szerint,neked nem is azokkal a rajgókkal van problémád akik ennek a filmnek örülnek és várják,hanem azokkal akik ezeket elkészítik..

Én csak a saját személyes tapasztalataimmal érveltem, mivel tudom, hogy mindez a depresszió micsoda és nem akkora ügy, hogy a kiscsajt emiatt istennőként tekintsem! Én azért kevertem bele úgymond a magándolgaimat, mert ezzel tudtam csak érvelni! Meg szerettem volna itt győzni a társaságot, de persze itt vannak olyanok, akik olyanok, mint a vakablak, felesleges. Szerintem demi és bíbőr ugyanazon a skálán mozognak, egyik sem tett le többet az asztalra, mint amiért járna életrajzi film. Engem csupán az dühít, hogy pl. a 2Pac-ről szóló filmnek sehol sincs nyoma, de azt feltétlenül meg kell tudnom, demi hogy vagdosta az ereit. Engem ez dühít, na meg persze a vicces kommentek egyébiránt, amikor is le vannak hordva azok, akik negatívat írtak. Én már csak azért is le akartam írni a gondolataimat. Nehogy már ne lehessen, mert a 12 éveseknek nem tetszik! Ezmijez? Te értelmesen kezelted a helyzetet, rád egy szavam sincs, de érdemes elolvasgatni a kommenteket, hogy ki mit írt. Nekem ezzel volt a problémám leginkább.
3 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, Black Hearth2, WhiteRosee
2012. február 23. 16:39 #100
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2012.02.23. 16:26)
Na igen, ez a személyeskedés, amit mindkét fél egyes tagjai művelnek, már nekem sem begyere. Elmondtam a véleményem a hírről és ennyi. A többi fórumozó értékrendjét, egyéb kedvenceit, esetleg problémáit, netán családját nem illik ilyesmibe belekeverni, hiszen nem is ismerjük egymást. A jó vitát szeretem, az érveket szeretem. Ennyi. Részemről is lezárt az ügy. Örülök, hogy értelmes partnerre akadtam ebben a beszélgetésben. smileeee.gif

No igen,ezzel a kijelentéseddel is egyetértek,mert szinte a szavaimmal élsz.
Azoknak,meg már csak tényleg vállveregetés jár aki keveri a szezont a fazonnal..
És,ha már te is ilyen kedvesen véleményt nyilvánítottál Rólam,úgy hiszem annyi neked is jár,hogy én is elmondjam,hogy engem is boldogít hogy végre volt egy ember aki nem veszekedni jött ide.Örültem,az eszme cserének. Részemről tanulságos volt. smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: Grace Benning, ophely88, Fruzsi26, Black Hearth2, Pandus, WhiteRosee
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok