Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.02.23. 16:01)
Te lehet hogy Madonnáról néznél meg egy dokumentumfilmet, de Én viszont Demiről. (és ezzel még vagyunk így egy páran.) Ha ez neked nem tetszik, akkor sajnálom. "18 éves mitugrász" bocs de augusztusba lesz 20

Nem sok olyan van aki "sajnálatból" lett a rajongója, ezt a szöveget a hozzád hasonló utálói kezdték el terjeszteni.. Semmit nem tudtok a karrierjéről és úgy magyaráztok. Dobálóztok a hajléktalan és a szegény gyerekek témával, de kíváncsi vagyok hogy ti mennyit tesztek értük, vagy ahogy előttem is írták hogy gondoltok e rájuk amikor épp vacsoráztok? Mert nem hiszem.. És ne hogy már te akard megmondani hogy kinek ki legyen a példaképe.. Nekem és még több ezer másik lánynak Demi az, ha ez nem tetszik, hát ez van. Biztos Lady Gaga, Kesha vagy Rihanna jobb példakép lenne. (Y)
Hát akkor egészségedre!XD A te ingerküszöböd is úgy látszik megáll a tinglitangli tinisztárocskáknál.
Demi nem érdemli meg ezt a filmet, én azt mondom. Annyi híresség van, annyi tehetség, akik már meghaltak, de a munkásságukról nem akarnak filmet készíteni, pedig nagyon is megérdemelnék. Ehelyett azt kell nézni a népnek, hogy demike, hogyan vagdosta az ereit, lőtte be magát kokóval? Szerintem erre sokan nem vevőek, mert én erre nem vagyok kíváncsi.
A sztárokat én általában a tehetségük miatt szeretem, és nem azért, mert sztéj sztrong volt. Vagy ez talán rossz? Demike mostanában lett ilyen felkapott sztár, régen ugyanolyan diznis palántácska volt, aki marketing miatt kavargatott a Dzsonász gyerekkel is, mert az is kamu volt, csak úgy mondom. Ööö...
én nem utálom Demit, soha sem utáltam, de nem is rajongok érte! Én ezt külső szemlélőként pártatlanul mondom! Tudok a karrierjéről, mert anno a Camp rock miatt megszerettem, de a 3-4 évvel ezelőtti Demi volt és nem egy a pénzhajhász buta liba, aki mostanában lett. Úgyhogy ne ítélkezzünk, kérlek!

Én speckó, ha sikerül idén, akkor mentőtiszt szeretnék lenni, azért, hogy embereken segíthessek. Csak tudod nekem nincs annyi pénzem, hogy adakozzak is, mert a megélhetéshez kell. Ez meg átmegy hisztigépbe és kijelenti, hogy neki kell életrajzi film.
What the f*ck?! 
Minek?! 19 évesen - mintha akkorát tévedtem volna a korával kapcsolatban XD - aztán tényleg kell a dokumentumfilm, innen is látszik, hogy a
hölgyikére nem vár nagy karrier. Én nem akarom megmondani, csak tudod, ha ti ilyet tartotok példaképnek, akkor elsüllyednék a szégyenemben. Egy drogos, alkoholista, aki jellemileg olyan gyenge, hogy neki gyógyszeres kezelésekre és szakemberekre volt szüksége. Én is voltam depressziós, és nekem egyetlen egy emberre volt szükségem, a páromra. Nem tömtek gyógyszerekkel, pszichológusról hallani sem akartam és szinte majdnem egyedül gyógyítottam meg magamat. Miért? Mert nem volt más választásom. Vagy megfutamodok és feladom, vagy összeszedem magamat. Aki erre nem képes, az gyenge ember. Ennyi. Ez nektek példamutató? Hol példamutató? Az egyik volt osztálytársam példamutató tud lenni, mert egyedül, segítség nélkül leszokott a kokainról, miközben az apja verte, az anyja meg nem is foglalkozott vele. Az a csaj példamutató? Igen, az, mert megmutatta nekem azt, hogy mindent lehet, csak akarni kell. Én csak leírtam neked azt, hogyha neked ez példakép, akkor megtapsolhatod magadat. Nyugodtan drogozz és alkoholizálj te is, majd összeszedlek valamelyik balesetnél.
Példaképnek én mondjuk az édesanyádra gondoltam, nem éppen a mai sztárocskákra...