Demi Lovatóról dokumentumfilm készült
2012. február 23. 15:49
|
|
dorciistarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 167356 offline
|
és még egy észrevétel annak aki írta h ' kár amugy is dagadt ' mert te meg mindenkimás k*rva tökéletesek vagytok ezen a bolygón ! az tény h tényleg meghízott, és akkor miaf*sz van ?? nézzétek meg Adele-t vagy Aretha Franklin-t nem a testükért és az alakjáért szeretik hanem azért mert eszméletlen hangjuk van, IGAZI TEHETSÉGEK, nem úgy mint SELENÁCSKAm meg Katy Perry avgy Rihanna és még sorolhatnám
akiknek ÉLŐBEN olyan hangja van h aztkívánod bár ne jöttél volna el a koncertjére !
2012. február 23. 15:50
Imádom Demit, de én egy kicsit kezdem már unni ezt a sztorit...
2012. február 23. 15:51
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
@ophely88 nem mindig fontos pszichológus. rendbe lehet szedni magunkat szakember segítsége nélkül is. csak ahhoz kib_szott erősnek és kitartónak kell lenni. néha igaz padlóra kerül az ember a 'magánrehab' során, de muszáj felállni. Deminek meg megadatott a lehetőség, hogy pszichológus foglalkozzon vele, na bumm, hogy lehet ilyen...
2012. február 23. 15:51
Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.02.23. 15:24)
Szánalmasak vagytok... Lehet hogy titeket nem érdekel, de RAJONGÓK MILLIÓT viszont igen! Nem nektek készül, nem kell megnéznetek, és nem kell vele foglalkoznotok. Unom már hogy Magyarországon csak a rosszindulat megy...
Igazad van, tényleg szánalmasak vagyunk, csak, mert az igényességre fáj a fogunk. Sőt teljesen szánalmasok vagyunk, mert véleményt mertünk leírni!XD Vagy ezt nem lehet? Tudtommal ez egy fórum, ahol bárki leírhatja a gondolatait a szabályoknak megfelelően. Úgy írták le? Úgy, akkor ülj a szádra!
Én speciel sokkal szívesebben néznék meg egy olyan életrajzi filmet, ami például Madonna vagy éppen Angelina Jolie életét dolgozza fel. Ők mondjuk csináltak is valamit, tettek értünk, a jövőért, a világért, de Demi Lovato? Az ismerőseim nagyja körbe röhögne, ha Demi Lovátó lenne a példaképem. Az egész drogfüggősége is csak egy egyszerű marketing volt, mert valljuk be, több rajongója lett sajnálatból, mint a tehetsége miatt. Most meg jön ez a kis mitugrász, 18 évesen elmondja, hogy ő aztán tudja mi a nagy betűs élet, sőt felnőtteket is felülbírál, mert ő aztán átélte poklot. Tényleg? Mások a kukából guberálják a napi betevőjüket, mert annyi pénze sincsen, hogy vegyen magának egy fél kilós kenyeret! Mások eladósodtak, míg sok gyermek áldozata a családon belüli erőszaknak. Igen, azt nem kell sajnálni, akit este az apja fél holtra ver, mert Sanyika beszólt neki a Jancsi utcából. Emberek, hová teszitek az eszeteket?! Demi egy hihetetlen nagy tehetség, mert hangja van, de nem értem mi benne az akkora durranás, hogy nyalogatjátok a talpát, mint a kiskutyák.
Egyéb iránt a rajongók 8-18 éves korosztály között lézeng, tehát a kisasszony, ha tetszik, ha nem, pár év múlva úgyis lejárt lemez lesz a kolléganőivel együtt. Jön egy új tinibálvány és azt fogják imádni a gyerekek. Jó lenne, mert kezdem unni azt, hogy ezek a gyerekek beterítik a világ zenei paletta 50%-át, s olyanokat nem hagynak érvényesülni, mint Rumer. Hogy ki az? Ha érdekel, akkor nézzél utána, de azt hiszem, fényévektől van lóvátótól. Miért nem hallottál róla? Mert az ilyen kis sztárocskák, mint demike, elveszi a helyet az igazi sztároktól azzal, hogy filmet forgatnak arról az iszonyúan nehéz életéről. Tényleg nagyon nehéz élete lehet szegénykének, miközben mindene megvan, csak agya nincs...
10 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Fruzsi26,
Grace Benning,
Pöttömke,
An_d_a,
Vampiregirl1,
Black Hearth2,
Kokonuth,
Glamster,
Alexis_0504
2012. február 23. 15:52
Idézet (dorciistar @ 2012.02.23. 15:49)
és még egy észrevétel annak aki írta h ' kár amugy is dagadt ' mert te meg mindenkimás k*rva tökéletesek vagytok ezen a bolygón ! az tény h tényleg meghízott, és akkor miaf*sz van ?? nézzétek meg Adele-t vagy Aretha Franklin-t nem a testükért és az alakjáért szeretik hanem azért mert eszméletlen hangjuk van, IGAZI TEHETSÉGEK, nem úgy mint SELENÁCSKAm meg Katy Perry avgy Rihanna és még sorolhatnám
akiknek ÉLŐBEN olyan hangja van h aztkívánod bár ne jöttél volna el a koncertjére !
Jobban meg sem fogalmazhattad volna!
2012. február 23. 15:55
Idézet (ophely88 @ 2012.02.23. 15:47)
Biztosan nem fogom megnézni. Nem pazarlom a drága időmet erre, abban biztos lehetsz. Szerinted jót tesz? Tényleg ... Sok a hasonlóság az ő és Kis Marika esete között ... csak annyi a különbség, hogy Deminek ott van mindene, ami kell, másnak meg nem futja trénerre, pszichológusra, rehabra, életmódtanácsadóra. Neki futja és ezt meséli el. WOW. Nem ő az első ember, akivel ez sajnos megtörtént és a sok pénzének köszönhetően kigyógyult a bajából, ám a való életben semmi nem olyan egyszerű, mert Mariska 3 műszakban dolgozik szalagon és alig él meg, Demi meg semmit sem csinál és jön be neki a sok lé. A példakép az példakép, ezt megértem, de nem tudom felfogni, hogy segíthet ez bárkinek is bármiben, így, hogy két különböző ember esetét össze sem lehet hasonlítani, mert az életkörülmények nem egyformák. De a véleményedet elfogadom, ha neked ez vagy a fanoknak jót tesz, akkor nézzétek, végülis, inkább ezt nézzétek, mint a South Parkot.
Amúgy pedig elég pénz szaga van a dolognak. Legundorítóbb sztár szokás, hogy így pénzt csinálunk abból, amit elszenvedtünk. Megértem, hogy amit a kisasszony átélt az szörnyű de nem kellene mindjárt közszemlére tennie ami történt, mert ennek marketing szaga van, akár akar segíteni akár nem ...
Amúgy pedig elég pénz szaga van a dolognak. Legundorítóbb sztár szokás, hogy így pénzt csinálunk abból, amit elszenvedtünk. Megértem, hogy amit a kisasszony átélt az szörnyű de nem kellene mindjárt közszemlére tennie ami történt, mert ennek marketing szaga van, akár akar segíteni akár nem ...
Szerintem a nyomort és Hollywood-t ne keverd össze.
Amerika és a többi európai országhoz képest a mi kis hazánk igen csak le van maradva. Úgy 50 évnyi fejlődéssel biztos..
Ott kint egy gyári munkást is ezerszer jobban megfizetnek mint ide haza,hát még akkor egy sztárt. Na de hagyjuk is a gazdaságunk pocsék állását,nem ide tartozik. Csak az én szememet szúrja,hogy hülyeséget állítasz.
1 felhasználónak tetszik:
vivi9517
2012. február 23. 15:55
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (pseudovirus @ 2012.02.23. 15:44)
Úristen! Hagyjátok mert ezt az éhező gyerekes témát mintha te vagy bármelyik másik ember gondolna rájuk mikor lenyeli a falatot a torkán. Mikor elmész a Mc Donalds-ba és szó szerint tele zabálod magad akkor talán gondolsz rájuk? Aha persze,ezt ti sem gondoljátok komolyan...
És azok egy egyesek és kettesek akik azt írják,hogy ez csak megjátszott reklám fogás annak ajánlom,hogy nézze meg a hegeket a csuklóján. Én nem azt igyekszem hirdetni,hogy mekkora hős és, hogy a te vagy a másik kedvencénél többet érne. De igen is,nem tudok elmenni az a gondolat mellett,hogy Ő ebből húzna hasznot és ettől van ott ahol.Az egy dolog, hogy mások számára most vált ismerté,de számomra nem.[u][/u]
Elfogadom mások véleményét,mert lehet számotokra elég ezekből a cikkekből,de ha annyira nem szeretik itt egyesek Őt akkor minek nyitod meg? Ezt a kérdést tegyétek már fel magatoknak..Légyszíves.
És azok egy egyesek és kettesek akik azt írják,hogy ez csak megjátszott reklám fogás annak ajánlom,hogy nézze meg a hegeket a csuklóján. Én nem azt igyekszem hirdetni,hogy mekkora hős és, hogy a te vagy a másik kedvencénél többet érne. De igen is,nem tudok elmenni az a gondolat mellett,hogy Ő ebből húzna hasznot és ettől van ott ahol.Az egy dolog, hogy mások számára most vált ismerté,de számomra nem.[u][/u]
Elfogadom mások véleményét,mert lehet számotokra elég ezekből a cikkekből,de ha annyira nem szeretik itt egyesek Őt akkor minek nyitod meg? Ezt a kérdést tegyétek már fel magatoknak..Légyszíves.
Mivel úgy vélem ez nekem szólt, válaszolok. Nos, láttam a hegeket a csuklóján. Köszi. Ha ezt kívántad, kipipálhatod. A másik meg az, hogy Lovato azóta ekkora imádott sztár, mióta a rehabról kijött és újjászületett, mint valami griffmadár. Azóta ő az istennő és mindenkinek a példaképe. Erre rájött és ezt szépen meg is lovagolja. Nem hibáztatom érte, a pénz neki is pénz. Csak nem szeretem a p@rasztvakítást. Ha már ezt csinálja, csinálja nyíltan, ne sajnáltassa magát, ne játsza a szentet. Mások is átéltek már akár nagyobb borzalmakat is. Én is tudom mi a depresszió, de ahogy előttem Ophely is mondta, nekem kemény munkából kell megélnem, nem telik mindenféle rehabokra, pszichológusra, nem tudok bevonulni drága pénzért ilyen-olyan elit szanatóriumokba. Úgy roh@dt könnyű felgyógyulni, hogy megvan mindened. Egyáltalán az ilyen mitől akad ki? Mert hogy egy átlag ember kiakad, mert nincs munkája, mert beteg a gyereke, mert nem tudja miből fizeti ki a számlákat hó végén, az rendben van. Ettől befordul az ember. De egy ilyen fiatal lány, aki szép és sikeres mégis mi az istennyilától fordul be? Mert nem kevesebb két kilóval? Mert az a fránya fickó elhagyta? Ugyan már. Te se veszed komolyan, hogy ez tényleg ekkora probléma, amitől falnak kell menni.
Ami meg az éhező gyerekeket illeti, honnan tudod, hogy az itt hozzászólok nem támogatják őket valamilyen módon? Mit tudsz te a többi fórumozóról? Ugyanúgy semmit, ahogy mi se tudunk rólad semmit, tehát kerüljük a személyeskedést. Köszöntem.
9 felhasználónak tetszik:
Holly Keller,
Fruzsi26,
ophely88,
An_d_a,
Vampiregirl1,
Black Hearth2,
Kokonuth,
Glamster,
Alexis_0504
2012. február 23. 15:59
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
tényleg nem akarok senkit sem támadni, de szögezzünk le néhány valamit: kiskora óta szenved ezektől, amikor még nem volt híres, és még szerintem komoly pasija sem lehetett. nem csak a rehab után kijövetele óta példakép. nem bírált felül senkit.
utáljátok Demit nyugodtan, csak ne hamis vádak miatt, please.
utáljátok Demit nyugodtan, csak ne hamis vádak miatt, please.
2012. február 23. 15:59
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
látom most itt kezdődik a "veszekedés".ezúttal nem a selena-fanok és antik vesznek össze,kis változatosság
én azokhoz csatlakoznék,akik butaságnak és reklámfogásnak nevezik a dolgot.ezért engem nyugodtan le lehet szólni,de attól a véleményem még ugyanaz marad.kérdem én,ő MIKOR járta meg a poklot?persze,szép dolog,hogy túl van ezen a dolgon,de ez közelsem az a helyzet,amikor így körbe kéne ugrálni valakit.
neki sok ilyen betegséggel kűzdő emberrel szemben rengeteg segítsége volt,ott állt mellette a családja,valamint rajongók hada is.van,aki mellé senki nem áll oda és önerejéből kűzdi vissza magát a "normális" életbe.na,ők azok,akiket nagyon tisztelek.de demi és a média ezt már túlságosan is felfújja,emiatt a Stay Strong jelszós történet miatt a rajongótábora igencsak megnőtt,akárki akármit mond.akinek tényleg problémái vannak,annak Demi dokumentumfilmje az életben nem fog segíteni,sőt.talán még rosszabbul fogja magát érezni az ilyesmitől,akármennyire is támadnak nekem emiatt a fanok.én már találkoztam olyan lánnyal,aki ilyen "jótanácsok" után csak még szánalmasabbnak érezte magát.
nem azt állítom,hogy demi nem erős lány,de azért szentté mégsem kéne avatni.ez már tényleg a pénzről szól semmi másról.
én azokhoz csatlakoznék,akik butaságnak és reklámfogásnak nevezik a dolgot.ezért engem nyugodtan le lehet szólni,de attól a véleményem még ugyanaz marad.kérdem én,ő MIKOR járta meg a poklot?persze,szép dolog,hogy túl van ezen a dolgon,de ez közelsem az a helyzet,amikor így körbe kéne ugrálni valakit.
neki sok ilyen betegséggel kűzdő emberrel szemben rengeteg segítsége volt,ott állt mellette a családja,valamint rajongók hada is.van,aki mellé senki nem áll oda és önerejéből kűzdi vissza magát a "normális" életbe.na,ők azok,akiket nagyon tisztelek.de demi és a média ezt már túlságosan is felfújja,emiatt a Stay Strong jelszós történet miatt a rajongótábora igencsak megnőtt,akárki akármit mond.akinek tényleg problémái vannak,annak Demi dokumentumfilmje az életben nem fog segíteni,sőt.talán még rosszabbul fogja magát érezni az ilyesmitől,akármennyire is támadnak nekem emiatt a fanok.én már találkoztam olyan lánnyal,aki ilyen "jótanácsok" után csak még szánalmasabbnak érezte magát.
nem azt állítom,hogy demi nem erős lány,de azért szentté mégsem kéne avatni.ez már tényleg a pénzről szól semmi másról.
2012. február 23. 16:00
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Karina197 @ 2012.02.23. 15:51)
@ophely88 nem mindig fontos pszichológus. rendbe lehet szedni magunkat szakember segítsége nélkül is. csak ahhoz kib_szott erősnek és kitartónak kell lenni. néha igaz padlóra kerül az ember a 'magánrehab' során, de muszáj felállni. Deminek meg megadatott a lehetőség, hogy pszichológus foglalkozzon vele, na bumm, hogy lehet ilyen...
Oké, van, akinek nem kell hozzá pszichológus, na bumm, attól még helyben vagyunk, úgy könnyebb, ha megvan mindenünk
Legnagyobb képmutatás ez amit a kisasszony csinál. Olvastam, hogy valaki azt írta, hogy mi van, ha az MTV kérte fel és ki akarta magát próbálni valamiben. Lehet nemet mondani, ennyi. Adjon mégtöbb pénzt az ezzel foglalkozó alapítványnak meg nekik segítsen, a maga bajából ne húzzon hasznot de nekem mindegy végülis, ti tudjátok, én nem fogom nézni és ha akarnám sem biztos, hogy meg tudnám nézni, mert semmi garancia nincs arra, hogy sugározza majd a magyar MTV is ... szóval oly mindegy
2012. február 23. 16:00
Kezdem ezt már nagyon unni. Szerintem bőven túlzás dokumentumfilmet Róla - oké, tény, hogy amin átment az szörnyű és tehetségesnek is mondják, de unom már, hogy Demi Lovatóról van szó, akkor mindig szóba jön ez öngyilkosság-téma. Szép dolog, ha segíteni akar, viszont már unalmas, mert mindig ezt hallom Tőle, hogy így szar meg úgy a rossz, lassan már egy éve ez megy. Kezd ez reklámszagú dolog lenni a számomra. Természetesen nem utálom, csak unom már, hogy ugyanazt hajtogatja már X ideje. Kiadott egy albumot, de ezen kívül csak a problémáiról beszél, pedig vannak ennél sokkal de sokkal súlyosabbak, és itt nem egy emberről van szó, hanem több millióról.
Könyörgöm, mi az, hogy megjárta a poklot? Vannak, akiknek alig jutott valami az életben. Több millió ember szenved, mert nincs meleg otthona, nem tud miből ételt letenni az asztalra és nem tudja a gyermekét megfelelő körülmények között tanítattni, arról pedig nem is beszéltem, hogyha valami súlyos betegségben szenvednének = gyógymódra/gyógyszerre sincs elegendő pénz. Én ezt nevezném pokolnak.
Amin Demi átment azt nem kívánok senkinek, de kezdik eltúlozni ezt a dolgot - többen szenvednek depresszióban, bulimiában, vagdossák magukat.
Könyörgöm, mi az, hogy megjárta a poklot? Vannak, akiknek alig jutott valami az életben. Több millió ember szenved, mert nincs meleg otthona, nem tud miből ételt letenni az asztalra és nem tudja a gyermekét megfelelő körülmények között tanítattni, arról pedig nem is beszéltem, hogyha valami súlyos betegségben szenvednének = gyógymódra/gyógyszerre sincs elegendő pénz. Én ezt nevezném pokolnak.
Amin Demi átment azt nem kívánok senkinek, de kezdik eltúlozni ezt a dolgot - többen szenvednek depresszióban, bulimiában, vagdossák magukat.
7 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Grace Benning,
An_d_a,
Holly Keller,
Vampiregirl1,
Black Hearth2,
Fruzsi26
2012. február 23. 16:01
Idézet (Holly Keller @ 2012.02.23. 15:51)
Igazad van, tényleg szánalmasak vagyunk, csak, mert az igényességre fáj a fogunk. Sőt teljesen szánalmasok vagyunk, mert véleményt mertünk leírni!XD Vagy ezt nem lehet? Tudtommal ez egy fórum, ahol bárki leírhatja a gondolatait a szabályoknak megfelelően. Úgy írták le? Úgy, akkor ülj a szádra!
Én speciel sokkal szívesebben néznék meg egy olyan életrajzi filmet, ami például Madonna vagy éppen Angelina Jolie életét dolgozza fel. Ők mondjuk csináltak is valamit, tettek értünk, a jövőért, a világért, de Demi Lovato? Az ismerőseim nagyja körbe röhögne, ha Demi Lovátó lenne a példaképem. Az egész drogfüggősége is csak egy egyszerű marketing volt, mert valljuk be, több rajongója lett sajnálatból, mint a tehetsége miatt. Most meg jön ez a kis mitugrász, 18 évesen elmondja, hogy ő aztán tudja mi a nagy betűs élet, sőt felnőtteket is felülbírál, mert ő aztán átélte poklot. Tényleg? Mások a kukából guberálják a napi betevőjüket, mert annyi pénze sincsen, hogy vegyen magának egy fél kilós kenyeret! Mások eladósodtak, míg sok gyermek áldozata a családon belüli erőszaknak. Igen, azt nem kell sajnálni, akit este az apja fél holtra ver, mert Sanyika beszólt neki a Jancsi utcából. Emberek, hová teszitek az eszeteket?! Demi egy hihetetlen nagy tehetség, mert hangja van, de nem értem mi benne az akkora durranás, hogy nyalogatjátok a talpát, mint a kiskutyák.
A sztárok is emberek, ők sem tökéletesek és ezzel a filmmel, kedves Szandi a te pénzedet akarja, hogy utána abból vegyen magának guccsit, dolcsegábbát, Apple termékeket és olyanokat, ami szerinte neki jár, hisz ő nagyon nagy sztár!
Ezért képes lennél fizetni?! Ha igen, akkor elárulom, hogy ezért vannak az ilyen kis sztárok eltelve maguktól, mert képesek behülyíteni a tinédzsereket, s akár óvszer reklámhoz adni az arcukat. Undorító, amit ez a csaj művel! Én évekkel ezelőtt szinte majdnem ugyanazt éltem át lelkileg, mint Demi, csak annyi különbséggel, hogy nekem 16-17 évesen volt annyi eszem, hogy ne alkoholizáljak és drogozzam szét az agyamat, mert ő azt csinálta. Remek példakép! Taps, taps!
És, aki igazán átélte a dolgokat, az nem reklámozza magáról. Én is mélyen eltemettem magamban és nagyon utálok erről a korszakról beszélni, hiszen lehet, hogy elmúlt, de az emlékek és az érzések felidézése fájdalmas. Most mondjátok, nem képmutató? Neki is csak a lóvé kell, semmi más, és elérte a célját, azt, hogy így behülyítsen titeket, mert ő sztéj sztrong volt. Nekem meg ez a szánalmas, az, hogy kihasználja az ilyen helyzetet és pénzt gyárt magának. Gyomorforgató, csak úgy megjegyzem. Eladja az életét már milcsiért, megint csak bravó a példaképetekért!
Egyéb iránt a rajongók 8-18 éves korosztály között lézeng, tehát a kisasszony, ha tetszik, ha nem, pár év múlva úgyis lejárt lemez lesz a kolléganőivel együtt. Jön egy új tinibálvány és azt fogják imádni a gyerekek. Jó lenne, mert kezdem unni azt, hogy ezek a gyerekek beterítik a világ zenei paletta 50%-át, s olyanokat nem hagynak érvényesülni, mint Rumer. Hogy ki az? Ha érdekel, akkor nézzél utána, de azt hiszem, fényévektől van lóvátótól. Miért nem hallottál róla? Mert az ilyen kis sztárocskák, mint demike, elveszi a helyet az igazi sztároktól azzal, hogy filmet forgatnak arról az iszonyúan nehéz életéről. Tényleg nagyon nehéz élete lehet szegénykének, miközben mindene megvan, csak agya nincs...
Te lehet hogy Madonnáról néznél meg egy dokumentumfilmet, de Én viszont Demiről. (és ezzel még vagyunk így egy páran.) Ha ez neked nem tetszik, akkor sajnálom. "18 éves mitugrász" bocs de augusztusba lesz 20
vivi9517
2012. február 23. 16:02
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (pseudovirus @ 2012.02.23. 15:55)
Szerintem a nyomort és Hollywood-t ne keverd össze.
Amerika és a többi európai országhoz képest a mi kis hazánk igen csak le van maradva. Úgy 50 évnyi fejlődéssel biztos..
Ott kint egy gyári munkást is ezerszer jobban megfizetnek mint ide haza,hát még akkor egy sztárt. Na de hagyjuk is a gazdaságunk pocsék állását,nem ide tartozik. Csak az én szememet szúrja,hogy hülyeséget állítasz.
Akkor mond meg, hogy szerinted ez hogy segít bárkin is ... Mert nem tudom, és úgy látom, hogy rajtam kívül még pár ember szintén nem érti hogy tulajdonképpen hogyan is segíthet ez a film bárkin is.
2012. február 23. 16:02
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Jézusom...
Hát ez szánalmas...-.-
Nem tudom mit sztárolják ezt a nőszemélyt aki csak azzal van a köztudatban, hogy állandóan sajnáltatja magát.
Hát ez szánalmas...-.-
Nem tudom mit sztárolják ezt a nőszemélyt aki csak azzal van a köztudatban, hogy állandóan sajnáltatja magát.
Black Hearth2
2012. február 23. 16:03
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.02.23. 15:45)
Erről írnak az újságok, amiről Ő nem tehet.. Ott volt például a Jimmy Fallon interjú, a riporter nem kérdezte a betegségéről és ezért egy szót se mondott róla.. Ha meg kérdezik akkor jó hogy válaszol -.-
A jótékonykodásáról meg ha semmit nem tudsz, akkor inkább ne szólalj meg... Ha tudnád hogy mennyit szokott segíteni másokon, csak erről érdekes módon sose jelenik meg nálunk cikk... Nem a "nagy szenvedéséből" csinált filmet, hanem az életéről, benne lesz a TURNÉJA, hogy hogy töltötte a Hálaadást, magyarán hogy hogy telik 1-1 napja.. Ha megnézted volna a trailert, láthattad volna...
A jótékonykodásáról meg ha semmit nem tudsz, akkor inkább ne szólalj meg... Ha tudnád hogy mennyit szokott segíteni másokon, csak erről érdekes módon sose jelenik meg nálunk cikk... Nem a "nagy szenvedéséből" csinált filmet, hanem az életéről, benne lesz a TURNÉJA, hogy hogy töltötte a Hálaadást, magyarán hogy hogy telik 1-1 napja.. Ha megnézted volna a trailert, láthattad volna...
De nem gondolod, hogy lehet olyat is csinálni, hogy megmondja: "köszönöm, erre nem válaszolnék."? De, ilyet is megtehet, szóval ilyennel nem kell engem beetetni...
Képzeld, a videót nem tudom megnézni, mert nem elérhető. Hopp. De azért valljuk be, fel tudok én mutatni pár cikket, ami nem a turnéjáról, a zenéjéről szól, hanem a rehabról, és a nagy felállásáról.
2012. február 23. 16:04
|
Karina197impossible |
|
@ophely88 Úristen, mintha nem tudnám, hogy gazdagnak lenni sokkal könnyebb lehet... igen, megvan mindene, ezért került ki viszonylag hamar is a rehabról. én már közel fú... talán úgy fél éve próbálom magamat rendbe rakni, mert ahogy sokaknak, nekem sincs pénzem szakemberekre, és már megint ott tartok, hogy megint egy sz_r vagyok
egyébként megnyugodhatsz, senki sem fogja ráderőszakolni, hogy nézd meg...
2012. február 23. 16:06
Idézet (ophely88 @ 2012.02.23. 16:02)
Akkor mond meg, hogy szerinted ez hogy segít bárkin is ... Mert nem tudom, és úgy látom, hogy rajtam kívül már pár ember szintén nem érti hogy tulajdonképpen hogyan is segíthet ez a film bárkin is.
Mért zavar ez téged ennyire hogy készült róla ez a film? Nem nézed meg, és meg van oldva... -.-
2012. február 23. 16:06
Idézet (Grace Benning @ 2012.02.23. 15:55)
Mivel úgy vélem ez nekem szólt, válaszolok. Nos, láttam a hegeket a csuklóján. Köszi. Ha ezt kívántad, kipipálhatod. A másik meg az, hogy Lovato azóta ekkora imádott sztár, mióta a rehabról kijött és újjászületett, mint valami griffmadár. Azóta ő az istennő és mindenkinek a példaképe. Erre rájött és ezt szépen meg is lovagolja. Nem hibáztatom érte, a pénz neki is pénz. Csak nem szeretem a p@rasztvakítást. Ha már ezt csinálja, csinálja nyíltan, ne sajnáltassa magát, ne játsza a szentet. Mások is átéltek már akár nagyobb borzalmakat is. Én is tudom mi a depresszió, de ahogy előttem Ophely is mondta, nekem kemény munkából kell megélnem, nem telik mindenféle rehabokra, pszichológusra, nem tudok bevonulni drága pénzért ilyen-olyan elit szanatóriumokba. Úgy roh@dt könnyű felgyógyulni, hogy megvan mindened. Egyáltalán az ilyen mitől akad ki? Mert hogy egy átlag ember kiakad, mert nincs munkája, mert beteg a gyereke, mert nem tudja miből fizeti ki a számlákat hó végén, az rendben van. Ettől befordul az ember. De egy ilyen fiatal lány, aki szép és sikeres mégis mi az istennyilától fordul be? Mert nem kevesebb két kilóval? Mert az a fránya fickó elhagyta? Ugyan már. Te se veszed komolyan, hogy ez tényleg ekkora probléma, amitől falnak kell menni.
Ami meg az éhező gyerekeket illeti, honnan tudod, hogy az itt hozzászólok nem támogatják őket valamilyen módon? Mit tudsz te a többi fórumozóról? Ugyanúgy semmit, ahogy mi se tudunk rólad semmit, tehát kerüljük a személyeskedést. Köszöntem.
Megértem amit mondasz és ezzel egyet is értek. Vannak nagyobb problémák a világban,csak tudod annyira idegesítő mikor összekeveri valaki az ottani életet és azt ami itthon van.
És ezt nem rád értem,szerintem senki sem él fényesen és senkinek sincsenek pszichológusai a problémái kezelésére,mert nem telik rá és arra vannak a barátok.
Tényleg nem tűnik olyan hatalmas dolognak ez így,hogy valaki fel kel a padlóról. Azt sem tartom bátornak aki menekül a problémák elől, pl: öngyilkossággal. De másoknak,és illetve nekem ez örömet okoz,hogy megmutatja az MTV közreműködésével,hogy hová nem szabad süllyedni.
Pandus
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.