Demi Lovatóról dokumentumfilm készült
2012. február 23. 15:37
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Idézet (Glamster @ 2012.02.23. 12:16)
Ugye ez valami rossz vicc? Poklot megjárt ??
Menj ki az utcára, s azok a gyerekek, akik a kukából esznek, tudnának a rossz életről mesélni, nem egy ilyen túlsztárolt dizni palánta, aki nem tudott mit kezdeni az életével és a bankszámlájával. Gáz.
Illetve akinek tényleg nehéz - s nem azért depizik, mert anyuci és apuci mindent megad neki: meleg lakás, kaja, telefon (az iphone már minimum), internet, márkás ruhák..., de persze az ilyekeknek olyaan szar és bonyolult élete van - azoknak fűtésre nem telik, nem hogy tvre vagy mozijegyre, hogy demi lovatót bámuljon. A sok tinip.csának viszont biztos jól jön...
És valaki magyarázza már el mi a jó életen ment át? Mert nem tudott magával mit kezdeni?
Karrier, mondhatom
és hiába van jó hangja, nekem már a gyomrom felfordul Demi Lovato nehéz életétől.. 
Illetve akinek tényleg nehéz - s nem azért depizik, mert anyuci és apuci mindent megad neki: meleg lakás, kaja, telefon (az iphone már minimum), internet, márkás ruhák..., de persze az ilyekeknek olyaan szar és bonyolult élete van - azoknak fűtésre nem telik, nem hogy tvre vagy mozijegyre, hogy demi lovatót bámuljon. A sok tinip.csának viszont biztos jól jön...
És valaki magyarázza már el mi a jó életen ment át? Mert nem tudott magával mit kezdeni?
Naigen... Egyetértek, teljesen. Ez már tényleg csak az ekényeztettett hülye libák luxushisztije. Azt hiszi, hogy neki volt a legnehezzebb élete, közben meg pl. az éhező gyerekere nem is gondol, akiknek sokkal szarabb, mert ők nemhogy luxszuscikkeket kapnának, de még ételre is alig (vagy semennyire nem) futja.. Már nagyon unom, ezt a "na, még egy bőrt húzzunk le Miss Lovato 'szörnyűséges' gyerekkoráról" dolgot, nem is kicsit...
2012. február 23. 15:37
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
de abba senki sem gondol bele, hogy esetleg az MTV kérte fel őt (mert biztos nem Demi könyörgött nekik, hogy csináljon egy dokumentumfilmet), és ő pedig szívesen belement, hogy kipróbáljon egy ilyen új dolgot/segítsen másokon/közelebb legyen a rajongóihoz? röggtön a rossz
ezt nagyon bírom
1 felhasználónak tetszik:
vivi9517
2012. február 23. 15:38
|
|
vivi9517visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 134723 offline
|
Idézet (zsedenyi2 @ 2012.02.23. 14:46)
hát ez már nem igaz!!
minek csinálnak belőle dokumentumfilmet?! ez már egy kicsit unalmas... oké, rossz volt neki, de én már ott vagyok igazából, hogy egyáltalán nem sajnálom őt... másból se áll, csak hogy milyen sz*r neki az élete, mikor egy csomóan éheznek vagy még annál és rosszabbat kiállnak, erre föl ő drogozik, vágja magát, meg ilyenek, és "húú, szegény Demi!" - már bocsánat de másból sem áll... amúgy meg miért nem koncentrál még jobban az éneklésre ehelyett??
Ezekről már múlt időben kellene beszélni..-.- Már nem vagdossa magát,nem hánytatja magát meg semmi..És azért válaszol az ilyen kérdésekre,mert kérdezik.És minden interjúban megkérdezik tőle.És inkább válaszoljon őszintén,minthogy kamuzzon..Ezt szeretem Demiben.Hibázott,de fel is vállalja..Akinek ez nem tetszik,ne kattintson rá az ilyen hírekre..
|
|
dorciistarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 167356 offline
|
aki nem szereti Demit, se a zenéjét vagy bármi mást az húzzon el innen a francba, mert rohadtul idegsítő, hogy olyanok irkálnak ide akiknek SEMMI KERESNIVALÓJUK ITT !
vivi9517
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Small Selena . :
Ő azért csinál filmet,hogy segitse a hasonló betegsékben szenvedőket.Igy biztatja őket,hogy túl lehet élni,és le lehet győzni ezt a betegséget!
Ő azért csinál filmet,hogy segitse a hasonló betegsékben szenvedőket.Igy biztatja őket,hogy túl lehet élni,és le lehet győzni ezt a betegséget!
vivi9517
2012. február 23. 15:39
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
egy pillanat, hogy nem gondol másokra? ezt ti sem gondolhatjátok komolyan. legutóbb is 1 milliót adományozott az árvíz károsultak számára, és ne soroljam, hányszor segített a beteg gyerekeken stb... az ilyen dolgokat azért nem kéne belekeverni.
vivi9517
2012. február 23. 15:39
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.02.23. 15:34)
Mivel nagy rajongója vagyok, minden külföldi cikket megnézek róla, és egyik alatt se szoktam látni ilyen rosszindulatú és negatív kommenteket.. Ők mért tudják azt megcsinálni hogy ami őket nem érdekli, azzal nem foglalkoznak? Úgy csinálsz mintha más sztárnak nem lenne dokumentum filmje... És mintha most ezzel húú de nagy bűnt követett volna el, elfogadta az MTV felkérést és akkor mi van?
Jaj ne már, most akkor egyetlen negatív komment se lehet semelyik cikknél? Szerintem egyikünk se írta le olyan hangnemben a véleményét, ami ne lett volna elfogadható.
Nem, egyáltalán nem követett el nagy bűnt, szerintem itt igazán azon akadnak fel, hogy ezzel kerül újból és újból címlapra. Valaki előttem már leírta, inkább adjon pénzt egy olyan szervezetnek, ami ezzel foglalkozik, és ne filmet csináljon az ő nagy szenvedéséből.
7 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
ophely88,
Black Hearth2,
Vampiregirl1,
Kokonuth,
Glamster,
Alexis_0504
2012. február 23. 15:40
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 134723 offline
|
Idézet (Kiraac @ 2012.02.23. 15:37)
Naigen... Egyetértek, teljesen. Ez már tényleg csak az ekényeztettett hülye libák luxushisztije. Azt hiszi, hogy neki volt a legnehezzebb élete, közben meg pl. az éhező gyerekere nem is gondol, akiknek sokkal szarabb, mert ők nemhogy luxszuscikkeket kapnának, de még ételre is alig (vagy semennyire nem) futja.. Már nagyon unom, ezt a "na, még egy bőrt húzzunk le Miss Lovato 'szörnyűséges' gyerekkoráról" dolgot, nem is kicsit... 
Úristen:D Na most már nevetek:D Nem gondol rájuk?? Jótékonykodik emberek!
Idézet (Karina197 @ 2012.02.23. 15:37)
de abba senki sem gondol bele, hogy esetleg az MTV kérte fel őt (mert biztos nem Demi könyörgött nekik, hogy csináljon egy dokumentumfilmet), és ő pedig szívesen belement, hogy kipróbáljon egy ilyen új dolgot/segítsen másokon/közelebb legyen a rajongóihoz? röggtön a rossz
ezt nagyon bírom 
Erre csak annyit mondok hogy: ez Magyarország (Y) Hiába nyerne Demi mondjuk 5 Grammyt, nekik még is az szar lenne... Abban lelik örömüket ha mást leszólhatnak..
vivi9517
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (dorciistar @ 2012.02.23. 15:38)
aki nem szereti Demit, se a zenéjét vagy bármi mást az húzzon el innen a francba, mert rohadtul idegsítő, hogy olyanok irkálnak ide akiknek SEMMI KERESNIVALÓJUK ITT !
Szerintem ne te döntsd el, kinek van itt keresnivalója. Újból elmondom, mint már annyiszor. Ez egy FÓRUM, az mondja el a véleményét, aki akarja. Le lehet szállni mások véleményéről. Törődj a magadéval.
2012. február 23. 15:42
|
|
|
Idézet (Pöttömke @ 2012.02.23. 13:36)
No comment... Vannak Nála sokkal rosszabb helyzetben lévők, akiknek épphogy kenyérre jut pénz, és örülnek, ha van hol álomra hajtani a fejüket. Ehhez képest semmiség lehet, amin Demi keresztülmehetett. Mi is lehet az Ő nagy fájdalma..? Esetlegesen néhány megbukott lemez, vagy a sztárszerelmeivel való szakítása?
Megbukott lemez? Mindegyik lemeze nagyon jól szerepelt az eladási listákon:D De ja...megbukott:DInformálódni kellene néha:D
2012. február 23. 15:43
|
Karina197impossible |
|
@Szandi_Unbroken én tényleg, sosem mondanák semmit Magyarországra, de angol oldalakon én sem láttam negatívumokat...
most meg nyugodtan elküldhettek oda, felőlem... de szerintem ne fárasszátok magatokat:D
most meg nyugodtan elküldhettek oda, felőlem... de szerintem ne fárasszátok magatokat:D
2012. február 23. 15:44
Úristen! Hagyjátok mert ezt az éhező gyerekes témát mintha te vagy bármelyik másik ember gondolna rájuk mikor lenyeli a falatot a torkán. Mikor elmész a Mc Donalds-ba és szó szerint tele zabálod magad akkor talán gondolsz rájuk? Aha persze,ezt ti sem gondoljátok komolyan...
És azok egy egyesek és kettesek akik azt írják,hogy ez csak megjátszott reklám fogás annak ajánlom,hogy nézze meg a hegeket a csuklóján. Én nem azt igyekszem hirdetni,hogy mekkora hős és, hogy a te vagy a másik kedvencénél többet érne. De igen is,nem tudok elmenni az a gondolat mellett,hogy Ő ebből húzna hasznot és ettől van ott ahol.Az egy dolog, hogy mások számára most vált ismerté,de számomra nem.[u][/u]
Elfogadom mások véleményét,mert lehet számotokra elég ezekből a cikkekből,de ha annyira nem szeretik itt egyesek Őt akkor minek nyitod meg? Ezt a kérdést tegyétek már fel magatoknak..Légyszíves.
És azok egy egyesek és kettesek akik azt írják,hogy ez csak megjátszott reklám fogás annak ajánlom,hogy nézze meg a hegeket a csuklóján. Én nem azt igyekszem hirdetni,hogy mekkora hős és, hogy a te vagy a másik kedvencénél többet érne. De igen is,nem tudok elmenni az a gondolat mellett,hogy Ő ebből húzna hasznot és ettől van ott ahol.Az egy dolog, hogy mások számára most vált ismerté,de számomra nem.[u][/u]
Elfogadom mások véleményét,mert lehet számotokra elég ezekből a cikkekből,de ha annyira nem szeretik itt egyesek Őt akkor minek nyitod meg? Ezt a kérdést tegyétek már fel magatoknak..Légyszíves.
vivi9517
2012. február 23. 15:45
|
|
summertündérkevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 128 Csatolások: 195 Azonosító: 154397 offline
|
ÉN várom....amúgy visszaolvasva a kommenteket! Igenis VAN értelme annak, hogy megcsinálták etr a filmet, és az nem a pénzcsinálás (azt hallottátok már, hogy Demi adakozni szokott a különféle alapítványoknak? -.-)!!! Az az értelme, hogy ha valaki ugyan ilyen avagy hasonló betegségben szenved, meglássa, hogy van kiút, és hogy azt hogyan érheti el! És ha már Demi is volt ilyen állapotban, és felvállalja ezzel a filmmel is, az azt bizonyítja, hogy még a sztárok sem tökéletesek! És ez megint egy pozitív tényező!!! Megmutatja az embereknek, hogy mi az a bulima és az öncsonkítás, és hogy ezek csak és kizárólag károsak! Sőt azt is elmondja, hogy ő hogyan lábalt ki ebből, és tuti mondanak majd más lehetőségeket is! Szóval ez egy teljes mértékben lényegre törő és fontos film lesz, és nem csak Demi szenvedéseiről fog szólni. Tény, hogy lesz róla szó benne, de nem hinném, hogy az lesz a fő témája....miért ilyen negatív éa lehangoló mindenki??? Pff......
vivi9517
2012. február 23. 15:45
Idézet (Fruzsi26 @ 2012.02.23. 15:39)
Jaj ne már, most akkor egyetlen negatív komment se lehet semelyik cikknél? Szerintem egyikünk se írta le olyan hangnemben a véleményét, ami ne lett volna elfogadható.
Nem, egyáltalán nem követett el nagy bűnt, szerintem itt igazán azon akadnak fel, hogy ezzel kerül újból és újból címlapra. Valaki előttem már leírta, inkább adjon pénzt egy olyan szervezetnek, ami ezzel foglalkozik, és ne filmet csináljon az ő nagy szenvedéséből.
Erről írnak az újságok, amiről Ő nem tehet.. Ott volt például a Jimmy Fallon interjú, a riporter nem kérdezte a betegségéről és ezért egy szót se mondott róla.. Ha meg kérdezik akkor jó hogy válaszol -.-
A jótékonykodásáról meg ha semmit nem tudsz, akkor inkább ne szólalj meg... Ha tudnád hogy mennyit szokott segíteni másokon, csak erről érdekes módon sose jelenik meg nálunk cikk... Nem a "nagy szenvedéséből" csinált filmet, hanem az életéről, benne lesz a TURNÉJA, hogy hogy töltötte a Hálaadást, magyarán hogy hogy telik 1-1 napja.. Ha megnézted volna a trailert, láthattad volna...
vivi9517
2012. február 23. 15:47
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (vivi9517 @ 2012.02.23. 15:32)
Igen,képzeld el,hogy jót tesz..El sem tudod hinni hány fiatal lánynak segített/segít a történetével,akik hasonló vagy talán ugyan ilyen gondokkal küzdöttek/küzdenek..Megnézned meg nem muszáj
Biztosan nem fogom megnézni. Nem pazarlom a drága időmet erre, abban biztos lehetsz. Szerinted jót tesz? Tényleg ... Sok a hasonlóság az ő és Kis Marika esete között ... csak annyi a különbség, hogy Deminek ott van mindene, ami kell, másnak meg nem futja trénerre, pszichológusra, rehabra, életmódtanácsadóra. Neki futja és ezt meséli el. WOW. Nem ő az első ember, akivel ez sajnos megtörtént és a sok pénzének köszönhetően kigyógyult a bajából, ám a való életben semmi nem olyan egyszerű, mert Mariska 3 műszakban dolgozik szalagon és alig él meg, Demi meg semmit sem csinál és jön be neki a sok lé. A példakép az példakép, ezt megértem, de nem tudom felfogni, hogy segíthet ez bárkinek is bármiben, így, hogy két különböző ember esetét össze sem lehet hasonlítani, mert az életkörülmények nem egyformák. De a véleményedet elfogadom, ha neked ez vagy a fanoknak jót tesz, akkor nézzétek, végülis, inkább ezt nézzétek, mint a South Parkot.
Amúgy pedig elég pénz szaga van a dolognak. Legundorítóbb sztár szokás, hogy így pénzt csinálunk abból, amit elszenvedtünk. Megértem, hogy amit a kisasszony átélt az szörnyű de nem kellene mindjárt közszemlére tennie ami történt, mert ennek marketing szaga van, akár akar segíteni akár nem ...
7 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Fruzsi26,
Holly Keller,
Black Hearth2,
Vampiregirl1,
Kokonuth,
Glamster
2012. február 23. 15:48
Idézet (pseudovirus @ 2012.02.23. 15:44)
Úristen! Hagyjátok mert ezt az éhező gyerekes témát mintha te vagy bármelyik másik ember gondolna rájuk mikor lenyeli a falatot a torkán. Mikor elmész a Mc Donalds-ba és szó szerint tele zabálod magad akkor talán gondolsz rájuk? Aha persze,ezt ti sem gondoljátok komolyan...
[b]OTT A PONT!!![b]
2012. február 23. 15:48
Idézet (Rachel0102 @ 2012.02.23. 15:37)
kááár am is dagadt
Nyilván te szuper modell vagy,az ilyen értelmetlen és üzemképtelen komenteket jobb,ha a buta -már bocsánat-kis fejedben tartanád.
Azért nem szeretsz valakit,mert szerinted kövér?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.