Demi Lovatóról dokumentumfilm készült
2012. február 23. 13:36
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
No comment... Vannak Nála sokkal rosszabb helyzetben lévők, akiknek épphogy kenyérre jut pénz, és örülnek, ha van hol álomra hajtani a fejüket. Ehhez képest semmiség lehet, amin Demi keresztülmehetett. Mi is lehet az Ő nagy fájdalma..? Esetlegesen néhány megbukott lemez, vagy a sztárszerelmeivel való szakítása?
2012. február 23. 13:36
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (Glamster @ 2012.02.23. 12:16)
Ugye ez valami rossz vicc? Poklot megjárt ??
Menj ki az utcára, s azok a gyerekek, akik a kukából esznek, tudnának a rossz életről mesélni, nem egy ilyen túlsztárolt dizni palánta, aki nem tudott mit kezdeni az életével és a bankszámlájával. Gáz.
Illetve akinek tényleg nehéz - s nem azért depizik, mert anyuci és apuci mindent megad neki: meleg lakás, kaja, telefon (az iphone már minimum), internet, márkás ruhák..., de persze az ilyekeknek olyaan szar és bonyolult élete van - azoknak fűtésre nem telik, nem hogy tvre vagy mozijegyre, hogy demi lovatót bámuljon. A sok tinip.csának viszont biztos jól jön...
És valaki magyarázza már el mi a jó életen ment át? Mert nem tudott magával mit kezdeni?
Karrier, mondhatom
és hiába van jó hangja, nekem már a gyomrom felfordul Demi Lovato nehéz életétől.. 
Illetve akinek tényleg nehéz - s nem azért depizik, mert anyuci és apuci mindent megad neki: meleg lakás, kaja, telefon (az iphone már minimum), internet, márkás ruhák..., de persze az ilyekeknek olyaan szar és bonyolult élete van - azoknak fűtésre nem telik, nem hogy tvre vagy mozijegyre, hogy demi lovatót bámuljon. A sok tinip.csának viszont biztos jól jön...
És valaki magyarázza már el mi a jó életen ment át? Mert nem tudott magával mit kezdeni?
Így, ahogy mondod. Elkényeztetett kis tinilány, akinek már az is tragédia, ha letörik a körme, vagy felszed két kilót. Normális ember nem ezt nevezi pokolnak, amin ő keresztülment. Ez luxushiszti. Ne keverjük bele a poklot, mert az nagyon nem ez. Egyébként most emlgethetném nagy kedvencemet, Jim Byrnest, aki annyi évesen, amennyi most Lovato megjárta Vietnámot és pár évvel később elvesztette mindkét lábát egy súlyos balesetben. Na, ez már hasonlít a pokolra. Mégsem hallod soha, hogy ezzel reklámozná magát. Szép csendben támogatja a hasonló sorsú embereket, de nagyon ritkán beszél arról, amin keresztülment. A zenéje persze egyértelműen táplálkozik ezekből az élményekből, de nem csinál magából hőst, mint ahogy ez a kiscsaj teszi. Lovato megjárta a rehabot. Nagy cucc. Ilyen fiatalon, ilyen sikeresen és ilyen szép arccal én szégyellném a helyében ezt a viselkedést!
11 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
Fruzsi26,
Glamster,
Holly Keller,
ophely88,
An_d_a,
Black Hearth2,
Vampiregirl1,
Kokonuth,
VampireBella,
Alexis_0504
2012. február 23. 14:29
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Dokumentum film????-hát elég érdekes de várom
2012. február 23. 14:38
Meglepő, de én is kifejezetten várom a filmet, már nem azért mert rajongója vagyok, meg ilyenek, de kiváncsi vagyok rá. Egyébként az is igaz, hogy történtek már nagyobb katasztrófák is az életben, de igazság szerint akinek ennyire elege van mindenből, az egész nyugodtan tehet saját magának egy apró szivességet: nyomja meg a jobb felső sarokban a kicsi piros x-et...
1 felhasználónak tetszik:
vivi9517
2012. február 23. 14:45
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Hát elég érdekes
2012. február 23. 14:46
hát ez már nem igaz!!
minek csinálnak belőle dokumentumfilmet?! ez már egy kicsit unalmas... oké, rossz volt neki, de én már ott vagyok igazából, hogy egyáltalán nem sajnálom őt... másból se áll, csak hogy milyen sz*r neki az élete, mikor egy csomóan éheznek vagy még annál és rosszabbat kiállnak, erre föl ő drogozik, vágja magát, meg ilyenek, és "húú, szegény Demi!" - már bocsánat de másból sem áll... amúgy meg miért nem koncentrál még jobban az éneklésre ehelyett??
2012. február 23. 15:11
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Nagyon várom, örülök, hogy Demiről lesz dokumentumfilm *o* Amúgy már tegnap tudtam meg
2012. február 23. 15:24
Szánalmasak vagytok... Lehet hogy titeket nem érdekel, de RAJONGÓK MILLIÓT viszont igen! Nem nektek készül, nem kell megnéznetek, és nem kell vele foglalkoznotok. Unom már hogy Magyarországon csak a rosszindulat megy...
2012. február 23. 15:27
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Szandi_Unbroken: Azt hiszed, csak Magyarországon van elege az embereknek Demiből és az ő fájdalmából? (félreértés elkerüléséért leírnám, hogy szeretem Demit) A rajongókat természetesen érdekli, hisz rajongók, de attól még ez pénzcsinálás nem pedig segítség.
8 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Black Hearth2,
Vampiregirl1,
Kokonuth,
ophely88,
VampireBella,
Glamster,
Alexis_0504
2012. február 23. 15:27
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nagyon szeretem demit megminden.De ez már tényleg sok . Sok ember mai napig szenved ez betegség miatt. És ő meg filmet is csinál ...
2012. február 23. 15:28
Idézet (zsedenyi2 @ 2012.02.23. 14:46)
hát ez már nem igaz!!
minek csinálnak belőle dokumentumfilmet?! ez már egy kicsit unalmas... oké, rossz volt neki, de én már ott vagyok igazából, hogy egyáltalán nem sajnálom őt... másból se áll, csak hogy milyen sz*r neki az élete, mikor egy csomóan éheznek vagy még annál és rosszabbat kiállnak, erre föl ő drogozik, vágja magát, meg ilyenek, és "húú, szegény Demi!" - már bocsánat de másból sem áll... amúgy meg miért nem koncentrál még jobban az éneklésre ehelyett??
Lehet hogy neked unalmas, de a rajongók viszont kíváncsiak rá. Ha nem érdekel, egyszerűen megoldhatod a dolgot: NEM kell megnézned, ennyi!
2012. február 23. 15:32
|
|
vivi9517visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 134723 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.02.23. 09:46)
Erre óriási szüksége van a nagyérdeműnek
Egy újabb sztár, aki eladta zűrös életét, nagyszerű, biztosan jót tesz majd a lelkileg gyenge embereknek ..
Igen,képzeld el,hogy jót tesz..El sem tudod hinni hány fiatal lánynak segített/segít a történetével,akik hasonló vagy talán ugyan ilyen gondokkal küzdöttek/küzdenek..Megnézned meg nem muszáj
2012. február 23. 15:34
|
|
vivi9517visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 134723 offline
|
Idézet (Small Selena . @ 2012.02.23. 15:27)
Nagyon szeretem demit megminden.De ez már tényleg sok . Sok ember mai napig szenved ez betegség miatt. És ő meg filmet is csinál ...
Épp azért csinálja,hogy segítsen...
2012. február 23. 15:34
Idézet (Fruzsi26 @ 2012.02.23. 15:27)
Szandi_Unbroken: Azt hiszed, csak Magyarországon van elege az embereknek Demiből és az ő fájdalmából? (félreértés elkerüléséért leírnám, hogy szeretem Demit) A rajongókat természetesen érdekli, hisz rajongók, de attól még ez pénzcsinálás nem pedig segítség.
Mivel nagy rajongója vagyok, minden külföldi cikket megnézek róla, és egyik alatt se szoktam látni ilyen rosszindulatú és negatív kommenteket.. Ők mért tudják azt megcsinálni hogy ami őket nem érdekli, azzal nem foglalkoznak? Úgy csinálsz mintha más sztárnak nem lenne dokumentum filmje... És mintha most ezzel húú de nagy bűnt követett volna el, elfogadta az MTV felkérést és akkor mi van?
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.