Starity

Demi Lovatóról dokumentumfilm készült

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 06. 17:07 #201
- törölt felhasználó -    
pont ma lesz az amerikai bemutató. smileeee.gif
2012. március 07. 18:18 #202
- törölt felhasználó -    
magyarországon mikor fogják bemutatni? érdekelne ez a műsor.
2012. március 07. 19:01 #203
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2012.03.01. 16:57)
Hát akkor a kiscsaj erősen gyógyszerezi és szúrja is magát. unsure.gif Nem mondok véleményt, de szerintem köze sincsen a bipolhoz. Attól, mert azt mondja és azt diagnosztizálták nála, még lehet, hogy nem éppen a valóság. A bipoláris zavar egy nagyon súlyos betegség, mániás depressziónak hívják. Egy időben nálam is felmerült ez a probléma, mert a tünetek 90%-át produkáltam. És az vagyok? Nem. Ezt egyáltalán hogyan lehet diagnosztizálni? Csak rábökni tudnak az orvosok és kiállítottak arról egy papírt, hogy mentálisan hülye.XD Ha Deminek valóban hangulatzavarai lennének, akkor megjegyzem közel sem lenne akkora arca, mint amekkora most van. unsure.gif Én még mindig azt vallom, hogy ez csupán üzletpolitika, semmi több és a kiscsajnak kutya baja sincs, valamint igazán nem is volt. Bipol zavart kapni attól, mert dagadttozták az iskolában? Ezt nem tartod nevetségesnek?XD Én napi szinten éltem át a megaláztatásokat általános iskolában, sőt a párommal durvább dolgokat is műveltek anno az általános iskolai osztálytársai. Egyikünk sem került még be soha sem a pszichiátriára. Vagy arra tudsz egyáltalán válaszolni, hogy mitől lett ilyen komoly betegsége? Nem lett megvéve a legújabb iPad vagy iPhone? Gyomorforgató ez a felhajtás, ami e körül a csaj körül van. unsure.gif 
Miért mennyi időt szánok rá? Semennyit Kedvesem!XD Csupán csak anno utána néztem, hogy mitől kapott idegösszeomlást és arra jutottam, hogy ő is olyan, mint a sztárok többsége. Nem tudja, hogy jó dolgában mit csináljon. Csupán csak megpróbálom megérteni azt a te szemszögedből azt, hogy miért nyalod fényesre a talpát szegénykének, miközben ugyanolyan ember, mint én vagy te. unsure.gif De persze megint nem értem, hogy mit akartál, mert az egyik pillanatban azt állítod, hogy állandóan Demiről olvasok, de, ha róla olvasnék folyamatosan, akkor tudtam volna azt, hogy szegénykének nem létező bipolja van.XD Röhejes ez a rengeteg magyarázkodás a betegségét illetően.XD Skizofrénia vagy esetleg a tudathasadás nincs a listáján véletlenül?
Szerk.: Megjegyzem, kíváncsiságból megnéztem a bipoláris zavar tüneteit. Legalább a 70%-a megint csak illik rám.
- A nap legnagyobb részében levert hangulat, majdnem minden nap - Bár leginkább ez a párom hiánya és az, hogy nem tudok pihenni.
- Az örömérzet jelentős csökkenése
- Jelentős súlygyarapodás, vagy csökkenés - Fogytam 12 kilót, jelenleg 42 vagyok.
- Álmatlanság vagy aluszékonyság
- Pszichomotoros nyugtalanság vagy levertség
- Fáradtság vagy csökkent energiaszint
- Feleslegesség- vagy ok nélküli bűntudatérzés - Ilyen is sűrűn előfordul velem.
- Koncentrációs, gondolkodási képességek csökkenése
- Halállal, öngyilkossággal kapcsolatos gondolatok, öngyilkossági kísérletek
Amik ki vannak emelve, azok jelenleg jellemzőek rám. Régebben az öngyilkossággal kapcsolatos gondolatok is merültek fel bennem, valamint az örömérzetem sem volt meg szinte soha, mert nem foglalkozott velem úgy senki sem, ahogyan kellett volna. Most komolyan? Ezek a depressziós diagnózis előfordulható tünetei. Párom pont tegnap kérdezett rá, hogy ugye nem vagyok áldozata a bipoláris zavarnak. Én szerintem nem, mert élvezem az életet, élvezem, hogy van valaki, aki szeret és szeretek élni. Nincsenek hangulatingadozásaim, csak egyszerűen nagyon nagy rajtam a teher az iskolát és a továbbtanulást illetően. Közöm sincs a bipoláris zavar fogalmához, pedig egy csomó tünet azonos. Ezt lehetetlen megmondani, vagy minimum hónapokig kell megfigyelni a viselkedésedet ahhoz, hogy a gyanú egyáltalán felmerüljön. Ennyit Demiről és a nagyszerű rehabos orvosokról és pszichomkókusokról. unsure.gif

Csak futólag olvastam bele a kommentedbe mert nem nagyon érdekel ez a regény. Ezzel hogy kitárod a személyes gondjait, ugyanazt csinálod mint szerinted Demi... Biztos te voltál az orvosa hogy ennyire tudod hogy mi a baja, vagy biztos te magad vagy Demi hogy ennyire tisztában vagy vele hogy milyen betegsége van. (Y) Én itt a veled való beszélgetést le is zártam.
2012. március 07. 19:03 #204
- törölt felhasználó -    
Idézet (Crystal Mchottness @ 2012.03.07. 18:18)
magyarországon mikor fogják bemutatni? érdekelne ez a műsor.

múltkor a magyar MTV azt írta hogy a Viva fogja leadni, valamikor március vége felé, de még pontos dátum nincs. smileeee.gif Egyébként az amerikai MTV oldalára már felkerült a teljes film: http://www.mtv.com/videos/news/746180/demi-lovato-stay-strong-how-things-got-out-of-control.jhtml#id=1680480
2012. március 07. 19:34 #205
- törölt felhasználó -    
Lehet nevetni azon hogy sokaknak Demi története mentette meg az életét, de egy ilyen beszéd, mint amit a kezelő központban adott az ott lévő lányoknak, el se tudjátok képzelni mennyi erőt ad... http://www.mtv.com/videos/news/746215/demi-lovato-stay-strong-demi-performs-skyscraper.jhtml#id=1680480
2012. március 09. 16:49 #206
- törölt felhasználó -    
az MTV oldalán elkzdtem nézni, de nekem furcsa, hogy miközben meséli, hogy mi volt vele, sokszor mosolyog.
2012. június 02. 20:39 #207
Tinaa_08
Tinaa_08
új tag

StátuszI'm gonna love you like I've never been broken...♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 53
Csatolások: 0
Azonosító: 174631
még nem is láttam ohmy.gif remélem fent van valahol, nagyon érdekel ohmy.gif
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!