Demi Lovatóról dokumentumfilm készült
2012. február 25. 10:20
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Kíváncsian várom!
2012. február 25. 14:48
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Demi nehéz időszakon ment keresztül, de megerősödött és sokkal magabiztosabb, határozottabb, erősebb lett. Kitartásának köszönhetően! Nekem nagyon bejön a tetoválása "Stay strong", ami a múltjára utal, de mégis biztatja őt a tartásra. Igen, vannak akiknek sokkal nehezebb az életük, akiknek halálos betegségük van, lelki problémáik stb. Lehet, hogy kicsit fel van fújva ez az egész, de jó ötlet dokumentumfilmet csinálni Dem eddigi életéről. Hiszen napjaink egyik legfelkapottabb tinisztárja!
1 felhasználónak tetszik:
Unbroken
2012. február 25. 21:49
|
|
vivi9517visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 134723 offline
|
Idézet (Glamster @ 2012.02.24. 19:50)
Ameddig itt, Magyarországon:
- egyes gyerekek kibírják, hogy cikizik őket, mert különböznek, és nem az a reakciójuk, hogy nekiállnak eret vágni,
- vagy ameddig az a 80 éves néni/bácsi, aki ledolgozta az életét, most pedig minimális nyugdíjt kapnak, épphogy nem a kukából esznek: kibírják, és örülnek egymásnak,
- vagy addig, ameddig reggel a suliba menet láttam egy csapat tinit, akik nem iskolába mentek, hanem kaját kukáznak: még élnek, kitartanak,
--» addig nekem egy olyan lány, akit elhagyott a pasija (Joe Jonas...) és nem bírta feldolgozni, hogy új barátnője lett, nekem nagyon mű hiszti és kicsit p.csás. Sorry.
Pontosan tudom min ment át demike, mert már akkor is minden erről szólt, nem a zenéjéről. De ez nekem akkor is semmi
- egyes gyerekek kibírják, hogy cikizik őket, mert különböznek, és nem az a reakciójuk, hogy nekiállnak eret vágni,
- vagy ameddig az a 80 éves néni/bácsi, aki ledolgozta az életét, most pedig minimális nyugdíjt kapnak, épphogy nem a kukából esznek: kibírják, és örülnek egymásnak,
- vagy addig, ameddig reggel a suliba menet láttam egy csapat tinit, akik nem iskolába mentek, hanem kaját kukáznak: még élnek, kitartanak,
--» addig nekem egy olyan lány, akit elhagyott a pasija (Joe Jonas...) és nem bírta feldolgozni, hogy új barátnője lett, nekem nagyon mű hiszti és kicsit p.csás. Sorry.
Oké,sokakat cikiznek,és nem vagdossák magukat..De Demineh bipoláris zavara van.
És nem Joe miatt készült ki.Ezt el is mondta nem egyszer.
A nyugdíjas sztoriról meg annyit,hogy ez tényleg nagyon szomorú.Dolgoznak,dolgoznak és annyit kap,hogy a számlákat épphogy be tudja fizetni..Kajáról már nem beszélek.
De ha valaki,Demi megdolgozott a sikerért.Tehetsége is van hozzá,nem úgy,mint egyes sztároknak.
2012. február 26. 01:26
Idézet (vivi9517 @ 2012.02.25. 21:49)
Oké,sokakat cikiznek,és nem vagdossák magukat..De Demineh bipoláris zavara van.
A nyugdíjas sztoriról meg annyit,hogy ez tényleg nagyon szomorú.Dolgoznak,dolgoznak és annyit kap,hogy a számlákat épphogy be tudja fizetni..Kajáról már nem beszélek.
De ha valaki,Demi megdolgozott a sikerért.Tehetsége is van hozzá,nem úgy,mint egyes sztároknak.
Most már két pólusú bipoláris zavara is van? Eddig arról volt szó, hogy a kiscsaj depressziós lett az iskola csúfolódások miatt, mondván, hogy állandóan dagadtnak nevezték. Majd ezáltal alakult ki nála a bulémia és az étkezési zavarok netovábbja. Azért már kíváncsi vagyok, hogy mi is volt akkor a pontos diagnózis, mert a bipolaritás ismét egy másik tészta és köze sincs ahhoz, amiket eddig zagyváltatok össze. Tény a bipol is egy depresszió fajta, de az inkább az illető hangulatingadozására vonatkozik, ami úgy ingadozik, mint például a hullámvasút. Egyik pillanatban röhögőgörcse van, jól érzi magát, majd ez hirtelen átcsap a legdrámaibb melankólikusabb hangulatába, amely öngyilkosságba is képes hajszolni a beteget. Aki ilyesmiben szenved, annak naponta többször többféle bogyót kell szednie, valamint szóba jöhet a fecskendő általi kezelés is. Szóval ez egy sokkal komolyabb, mélyebb dolog, mint az, hogy iskolai csúfolódások miatt totál összetört lett (állítólag). Nem hiszem, hogy Deminek bipolaritása lenne, különben még mindig a rehabon vagy egy pszichiátriai osztályon feküdne. Neki volt egy depressziófélesége, ami baromi nagy dobra van verve és a csapból is az folyik, hogy ő milyen erős volt. Biztos volt az utóbbi 200 évben precedens az ilyesmi betegségekre, sőt talán még súlyosabbakra is a sztárok világában, de persze arra senki sem figyel, elvégre egyik sem Demi Lovato.
2012. február 26. 15:39
|
|
vivi9517visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 134723 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2012.02.26. 01:26)
Most már két pólusú bipoláris zavara is van? Eddig arról volt szó, hogy a kiscsaj depressziós lett az iskola csúfolódások miatt, mondván, hogy állandóan dagadtnak nevezték. Majd ezáltal alakult ki nála a bulémia és az étkezési zavarok netovábbja. Azért már kíváncsi vagyok, hogy mi is volt akkor a pontos diagnózis, mert a bipolaritás ismét egy másik tészta és köze sincs ahhoz, amiket eddig zagyváltatok össze. Tény a bipol is egy depresszió fajta, de az inkább az illető hangulatingadozására vonatkozik, ami úgy ingadozik, mint például a hullámvasút. Egyik pillanatban röhögőgörcse van, jól érzi magát, majd ez hirtelen átcsap a legdrámaibb melankólikusabb hangulatába, amely öngyilkosságba is képes hajszolni a beteget. Aki ilyesmiben szenved, annak naponta többször többféle bogyót kell szednie, valamint szóba jöhet a fecskendő általi kezelés is. Szóval ez egy sokkal komolyabb, mélyebb dolog, mint az, hogy iskolai csúfolódások miatt totál összetört lett (állítólag). Nem hiszem, hogy Deminek bipolaritása lenne, különben még mindig a rehabon vagy egy pszichiátriai osztályon feküdne. Neki volt egy depressziófélesége, ami baromi nagy dobra van verve és a csapból is az folyik, hogy ő milyen erős volt. Biztos volt az utóbbi 200 évben precedens az ilyesmi betegségekre, sőt talán még súlyosabbakra is a sztárok világában, de persze arra senki sem figyel, elvégre egyik sem Demi Lovato. 
Tudom mit jelent a bipoláris zavar.És Demi is elmondta,hogy hangulatváltozásokon ment keresztül meg ilyenek.Csak ezt addig nem tudta,amíg nem diagnosztizálták ezt nála.
2012. február 26. 21:20
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Már nagyon várom sok sikert Demi.
2012. február 27. 00:06
Idézet (Holly Keller @ 2012.02.26. 01:26)
Arról hogy bipoláris zavara van, már a legelső interjújában beszélt a kezelő központ után... http://www.youtube.com/watch?v=HXR_geYX8jo 6:10 körül kezdődik az a rész.. "Fogalmam sem volt róla hogy biporális zavarom van, amíg be nem mentem a kezelő központba. Mikor 7 éves voltam, voltak öngyilkos gondolataim. Így visszatekintve: oké, így már van értelme, biporális zavarom volt. Ami azt illeti rengetegszer úgy éreztem, hogy igen megtudom csinálni ezt és ezt, de aztán összetörnék, és még jobban magam alatt lennék mint ezelőtt valaha." Szóval, mielőtt írsz róla, legalább járj utána a dolgoknak.. Amúgy "vicces" hogy annyit időt szánsz Demire, mint egy rajongó.. (Y)
Unbroken
2012. február 28. 16:01
|
|
Unbrokenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 170162 offline
|
Sokan azt mondjátok Demi csak ebből akar pénzt csinálni...
Azon még nem gondolkodtatok, hogy segíteni akar az evészavarosokon, hogy be merjék vallani?
Szerintem ilyen egy igazi példa kép!
Lehet több száz emberen segít!
Már várom a filmet
Azon még nem gondolkodtatok, hogy segíteni akar az evészavarosokon, hogy be merjék vallani?
Szerintem ilyen egy igazi példa kép!
Lehet több száz emberen segít!
Már várom a filmet
2012. március 01. 09:45
|
|
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline
|
trina; szerintem meg justin biebert unják az emberek 
Amúgy ez szerintem egy nagyon jó ötlet, és sokan nem látják az értelmét. A világon nagyon sok fiatal lány szenved a hülye modellkedési álmuk miatt bulémiában, vagy anorexiában. ÉS Demit látva majd ők is rájönnek, hogy van esély a gyógyulásra
Amúgy ez szerintem egy nagyon jó ötlet, és sokan nem látják az értelmét. A világon nagyon sok fiatal lány szenved a hülye modellkedési álmuk miatt bulémiában, vagy anorexiában. ÉS Demit látva majd ők is rájönnek, hogy van esély a gyógyulásra
2012. március 01. 16:57
Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.02.27. 00:06)
Arról hogy bipoláris zavara van, már a legelső interjújában beszélt a kezelő központ után... http://www.youtube.com/watch?v=HXR_geYX8jo 6:10 körül kezdődik az a rész.. "Fogalmam sem volt róla hogy biporális zavarom van, amíg be nem mentem a kezelő központba. Mikor 7 éves voltam, voltak öngyilkos gondolataim. Így visszatekintve: oké, így már van értelme, biporális zavarom volt. Ami azt illeti rengetegszer úgy éreztem, hogy igen megtudom csinálni ezt és ezt, de aztán összetörnék, és még jobban magam alatt lennék mint ezelőtt valaha." Szóval, mielőtt írsz róla, legalább járj utána a dolgoknak.. Amúgy "vicces" hogy annyit időt szánsz Demire, mint egy rajongó.. (Y)
Hát akkor a kiscsaj erősen gyógyszerezi és szúrja is magát.
Miért mennyi időt szánok rá? Semennyit Kedvesem!XD Csupán csak anno utána néztem, hogy mitől kapott idegösszeomlást és arra jutottam, hogy ő is olyan, mint a sztárok többsége. Nem tudja, hogy jó dolgában mit csináljon. Csupán csak megpróbálom megérteni azt a te szemszögedből azt, hogy miért nyalod fényesre a talpát szegénykének, miközben ugyanolyan ember, mint én vagy te.
Szerk.: Megjegyzem, kíváncsiságból megnéztem a bipoláris zavar tüneteit. Legalább a 70%-a megint csak illik rám.
- A nap legnagyobb részében levert hangulat, majdnem minden nap - Bár leginkább ez a párom hiánya és az, hogy nem tudok pihenni.
- Az örömérzet jelentős csökkenése
- Jelentős súlygyarapodás, vagy csökkenés - Fogytam 12 kilót, jelenleg 42 vagyok.
- Álmatlanság vagy aluszékonyság
- Pszichomotoros nyugtalanság vagy levertség
- Fáradtság vagy csökkent energiaszint
- Feleslegesség- vagy ok nélküli bűntudatérzés - Ilyen is sűrűn előfordul velem.
- Koncentrációs, gondolkodási képességek csökkenése
- Halállal, öngyilkossággal kapcsolatos gondolatok, öngyilkossági kísérletek
Amik ki vannak emelve, azok jelenleg jellemzőek rám. Régebben az öngyilkossággal kapcsolatos gondolatok is merültek fel bennem, valamint az örömérzetem sem volt meg szinte soha, mert nem foglalkozott velem úgy senki sem, ahogyan kellett volna. Most komolyan? Ezek a depressziós diagnózis előfordulható tünetei. Párom pont tegnap kérdezett rá, hogy ugye nem vagyok áldozata a bipoláris zavarnak. Én szerintem nem, mert élvezem az életet, élvezem, hogy van valaki, aki szeret és szeretek élni. Nincsenek hangulatingadozásaim, csak egyszerűen nagyon nagy rajtam a teher az iskolát és a továbbtanulást illetően. Közöm sincs a bipoláris zavar fogalmához, pedig egy csomó tünet azonos. Ezt lehetetlen megmondani, vagy minimum hónapokig kell megfigyelni a viselkedésedet ahhoz, hogy a gyanú egyáltalán felmerüljön. Ennyit Demiről és a nagyszerű rehabos orvosokról és pszichomkókusokról.
Black Hearth2
2012. március 02. 15:26
|
|
Shelbyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.06. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 152433 offline
|
Nem gondoljátok, hogy már láassan nagyon el van csépelbe ez a "stay strong" dolog?Már több mint egy éve kijött a kezelőközpontból, de még mindig minden interjú erről szól. Én is várom a dokumentumfilmet, nem azért mondom, de már kcisit kezdem unni ezt a témát.
2012. március 02. 17:28
|
|
GomesDorry2012visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 165681 offline
|
Kivancsi vok ...de azert ez tulzas ....mar egy jo eve kijott a kezelokoz. es meg most is csak arrol kerdezoskodnek
2012. március 02. 20:43
|
|
criticadelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 168202 offline
|
Már ez a téma, amióta kijött a kezelőintézetből: úton-útfélen erről beszél a műsorokban. Talán hamarosan már lecseng ez is ezután a filmje után (amire egyébként meg kíváncsi lennék, hogy mi újat tud mondani, ami eddig nem hangzott el...), mert ez már kezd kissé erőltetett lenni, sztem kicsit túlzásokba esik. (Elég lett volna egyszer mesélnie erről az egészről.)
Sajnálom, hogy beteg volt, és örülök neki, hogy felépült; megértem, hogy csak figyelmeztetni akarja a rajongóit, hogy velük ez ne történjen meg, de ezzel - hogy ekkora feneket kerít neki - szerintem csak megbélyegzi magát és az emberek így inkább sajnálni fogják ---> lehet, hogy egyesek úgy fognak majd rá emlékezni, mint a beteg lány, ahelyett, hogy a jó énekesnőt látnék benne.
Sajnálom, hogy beteg volt, és örülök neki, hogy felépült; megértem, hogy csak figyelmeztetni akarja a rajongóit, hogy velük ez ne történjen meg, de ezzel - hogy ekkora feneket kerít neki - szerintem csak megbélyegzi magát és az emberek így inkább sajnálni fogják ---> lehet, hogy egyesek úgy fognak majd rá emlékezni, mint a beteg lány, ahelyett, hogy a jó énekesnőt látnék benne.
2012. március 05. 19:58
az amerikai mtv-n a héten fog debütálni, nem tudom, hogy magyarországon mikor adják le.
sohasem volt a kedvencem, de nagyon kíváncsi vagyok rá :]
sohasem volt a kedvencem, de nagyon kíváncsi vagyok rá :]
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.