Starity

Demi Lovatóról dokumentumfilm készült

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 25. 10:20 #181
Nina Dobrev Fan
Nina Dobrev Fan

StátuszTake my breath away And make it last forever
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 704
Csatolások: 0
Azonosító: 158625
Kíváncsian várom! smileeee.gif
2012. február 25. 14:48 #182
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
Hozzászólás: 4366
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Demi nehéz időszakon ment keresztül, de megerősödött és sokkal magabiztosabb, határozottabb, erősebb lett. Kitartásának köszönhetően! Nekem nagyon bejön a tetoválása "Stay strong", ami a múltjára utal, de mégis biztatja őt a tartásra. Igen, vannak akiknek sokkal nehezebb az életük, akiknek halálos betegségük van, lelki problémáik stb. Lehet, hogy kicsit fel van fújva ez az egész, de jó ötlet dokumentumfilmet csinálni Dem eddigi életéről. Hiszen napjaink egyik legfelkapottabb tinisztárja!smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Unbroken
2012. február 25. 21:49 #183
vivi9517
vivi9517
visszatérő vendég
Hozzászólás: 238
Azonosító: 134723
Idézet (Glamster @ 2012.02.24. 19:50)
Ameddig itt, Magyarországon:
- egyes gyerekek kibírják, hogy cikizik őket, mert különböznek, és nem az a reakciójuk, hogy nekiállnak eret vágni, 
- vagy ameddig az a 80 éves néni/bácsi, aki ledolgozta az életét, most pedig minimális nyugdíjt kapnak, épphogy nem a kukából esznek: kibírják, és örülnek egymásnak,
- vagy addig, ameddig reggel a suliba menet láttam egy csapat tinit, akik nem iskolába mentek, hanem kaját kukáznak: még élnek, kitartanak, 
--» addig nekem egy olyan lány, akit elhagyott a pasija (Joe Jonas...) és nem bírta feldolgozni, hogy új barátnője lett, nekem nagyon mű hiszti és kicsit p.csás. Sorry. pardon.gif Pontosan tudom min ment át demike, mert már akkor is minden erről szólt, nem a zenéjéről. De ez nekem akkor is semmi pardon.gif  _nevet.gif

Oké,sokakat cikiznek,és nem vagdossák magukat..De Demineh bipoláris zavara van.
És nem Joe miatt készült ki.Ezt el is mondta nem egyszer.
A nyugdíjas sztoriról meg annyit,hogy ez tényleg nagyon szomorú.Dolgoznak,dolgoznak és annyit kap,hogy a számlákat épphogy be tudja fizetni..Kajáról már nem beszélek.
De ha valaki,Demi megdolgozott a sikerért.Tehetsége is van hozzá,nem úgy,mint egyes sztároknak.
2012. február 26. 01:26 #184
- törölt felhasználó -    
Idézet (vivi9517 @ 2012.02.25. 21:49)
Oké,sokakat cikiznek,és nem vagdossák magukat..De Demineh bipoláris zavara van.
És nem Joe miatt készült ki.Ezt el is mondta nem egyszer.
A nyugdíjas sztoriról meg annyit,hogy ez tényleg nagyon szomorú.Dolgoznak,dolgoznak és annyit kap,hogy a számlákat épphogy be tudja fizetni..Kajáról már nem beszélek.
De ha valaki,Demi megdolgozott a sikerért.Tehetsége is van hozzá,nem úgy,mint egyes sztároknak.

Most már két pólusú bipoláris zavara is van? Eddig arról volt szó, hogy a kiscsaj depressziós lett az iskola csúfolódások miatt, mondván, hogy állandóan dagadtnak nevezték. Majd ezáltal alakult ki nála a bulémia és az étkezési zavarok netovábbja. Azért már kíváncsi vagyok, hogy mi is volt akkor a pontos diagnózis, mert a bipolaritás ismét egy másik tészta és köze sincs ahhoz, amiket eddig zagyváltatok össze. Tény a bipol is egy depresszió fajta, de az inkább az illető hangulatingadozására vonatkozik, ami úgy ingadozik, mint például a hullámvasút. Egyik pillanatban röhögőgörcse van, jól érzi magát, majd ez hirtelen átcsap a legdrámaibb melankólikusabb hangulatába, amely öngyilkosságba is képes hajszolni a beteget. Aki ilyesmiben szenved, annak naponta többször többféle bogyót kell szednie, valamint szóba jöhet a fecskendő általi kezelés is. Szóval ez egy sokkal komolyabb, mélyebb dolog, mint az, hogy iskolai csúfolódások miatt totál összetört lett (állítólag). Nem hiszem, hogy Deminek bipolaritása lenne, különben még mindig a rehabon vagy egy pszichiátriai osztályon feküdne. Neki volt egy depressziófélesége, ami baromi nagy dobra van verve és a csapból is az folyik, hogy ő milyen erős volt. Biztos volt az utóbbi 200 évben precedens az ilyesmi betegségekre, sőt talán még súlyosabbakra is a sztárok világában, de persze arra senki sem figyel, elvégre egyik sem Demi Lovato. unsure.gif
5 felhasználónak tetszik: Fruzsi26, Black Hearth2, Glamster, LadyRainbow, WhiteRosee
2012. február 26. 15:39 #185
vivi9517
vivi9517
visszatérő vendég
Hozzászólás: 238
Azonosító: 134723
Idézet (Holly Keller @ 2012.02.26. 01:26)
Most már két pólusú bipoláris zavara is van? Eddig arról volt szó, hogy a kiscsaj depressziós lett az iskola csúfolódások miatt, mondván, hogy állandóan dagadtnak nevezték. Majd ezáltal alakult ki nála a bulémia és az étkezési zavarok netovábbja. Azért már kíváncsi vagyok, hogy mi is volt akkor a pontos diagnózis, mert a bipolaritás ismét egy másik tészta és köze sincs ahhoz, amiket eddig zagyváltatok össze. Tény a bipol is egy depresszió fajta, de az inkább az illető hangulatingadozására vonatkozik, ami úgy ingadozik, mint például a hullámvasút. Egyik pillanatban röhögőgörcse van, jól érzi magát, majd ez hirtelen átcsap a legdrámaibb melankólikusabb hangulatába, amely öngyilkosságba is képes hajszolni a beteget. Aki ilyesmiben szenved, annak naponta többször többféle bogyót kell szednie, valamint szóba jöhet a fecskendő általi kezelés is. Szóval ez egy sokkal komolyabb, mélyebb dolog, mint az, hogy iskolai csúfolódások miatt totál összetört lett (állítólag). Nem hiszem, hogy Deminek bipolaritása lenne, különben még mindig a rehabon vagy egy pszichiátriai osztályon feküdne. Neki volt egy depressziófélesége, ami baromi nagy dobra van verve és a csapból is az folyik, hogy ő milyen erős volt. Biztos volt az utóbbi 200 évben precedens az ilyesmi betegségekre, sőt talán még súlyosabbakra is a sztárok világában, de persze arra senki sem figyel, elvégre egyik sem Demi Lovato. unsure.gif

Tudom mit jelent a bipoláris zavar.És Demi is elmondta,hogy hangulatváltozásokon ment keresztül meg ilyenek.Csak ezt addig nem tudta,amíg nem diagnosztizálták ezt nála.
2012. február 26. 19:11 #186
Vancsuu
Vancsuu
új tag

Státusz~Let me be empty and weightless, and maybe i'll find some peace tonight~
Hozzászólás: 85
Csatolások: 10
Azonosító: 152347
DE VÁÁÁROOOM!!!! biggrin.gif
2012. február 26. 21:20 #187
allisynfan
allisynfan

StátuszMost éppen nagyon boldog vagyok mert csupa jó jegyem van.
Hozzászólás: 535
Azonosító: 153075
Már nagyon várom sok sikert Demi. biggrin.gif
2012. február 27. 00:06 #188
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2012.02.26. 01:26)

Arról hogy bipoláris zavara van, már a legelső interjújában beszélt a kezelő központ után... http://www.youtube.com/watch?v=HXR_geYX8jo 6:10 körül kezdődik az a rész.. "Fogalmam sem volt róla hogy biporális zavarom van, amíg be nem mentem a kezelő központba. Mikor 7 éves voltam, voltak öngyilkos gondolataim. Így visszatekintve: oké, így már van értelme, biporális zavarom volt. Ami azt illeti rengetegszer úgy éreztem, hogy igen megtudom csinálni ezt és ezt, de aztán összetörnék, és még jobban magam alatt lennék mint ezelőtt valaha." Szóval, mielőtt írsz róla, legalább járj utána a dolgoknak.. Amúgy "vicces" hogy annyit időt szánsz Demire, mint egy rajongó.. (Y)
1 felhasználónak tetszik: Unbroken
2012. február 27. 12:28 #189
- törölt felhasználó -    
Nagyon várom már.
2012. február 27. 22:01 #190
trina
trina
heart attack.
Hozzászólás: 2325
Azonosító: 130399
nem hiszem el, hogy ezt a témát már nem unják az emberek...-.- már lassan tovább kéne lépni...
2012. február 28. 16:01 #191
Unbroken
Unbroken
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 170162
Sokan azt mondjátok Demi csak ebből akar pénzt csinálni... _nevet.gif
Azon még nem gondolkodtatok, hogy segíteni akar az evészavarosokon, hogy be merjék vallani?
Szerintem ilyen egy igazi példa kép!
Lehet több száz emberen segít!
Már várom a filmet smileeee.gif
2012. március 01. 09:45 #192
Justbeckii
Justbeckii
visszatérő vendég

StátuszTake advantage of every moment of your life, you may have no more ...
Hozzászólás: 219
Azonosító: 130592
trina; szerintem meg justin biebert unják az emberek tongue.gif
Amúgy ez szerintem egy nagyon jó ötlet, és sokan nem látják az értelmét. A világon nagyon sok fiatal lány szenved a hülye modellkedési álmuk miatt bulémiában, vagy anorexiában. ÉS Demit látva majd ők is rájönnek, hogy van esély a gyógyulásra smileeee.gif
2012. március 01. 16:41 #193
nora rose
nora rose
GŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o.

StátuszNope.
Hozzászólás: 1574
Csatolások: 25
Azonosító: 137667
Kíváncsi vagyok milyen lesz smileeee.gif
2012. március 01. 16:57 #194
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.02.27. 00:06)
Arról hogy bipoláris zavara van, már a legelső interjújában beszélt a kezelő központ után... http://www.youtube.com/watch?v=HXR_geYX8jo 6:10 körül kezdődik az a rész.. "Fogalmam sem volt róla hogy biporális zavarom van, amíg be nem mentem a kezelő központba. Mikor 7 éves voltam, voltak öngyilkos gondolataim. Így visszatekintve: oké, így már van értelme, biporális zavarom volt. Ami azt illeti rengetegszer úgy éreztem, hogy igen megtudom csinálni ezt és ezt, de aztán összetörnék, és még jobban magam alatt lennék mint ezelőtt valaha." Szóval, mielőtt írsz róla, legalább járj utána a dolgoknak.. Amúgy "vicces" hogy annyit időt szánsz Demire, mint egy rajongó.. (Y)

Hát akkor a kiscsaj erősen gyógyszerezi és szúrja is magát. unsure.gif Nem mondok véleményt, de szerintem köze sincsen a bipolhoz. Attól, mert azt mondja és azt diagnosztizálták nála, még lehet, hogy nem éppen a valóság. A bipoláris zavar egy nagyon súlyos betegség, mániás depressziónak hívják. Egy időben nálam is felmerült ez a probléma, mert a tünetek 90%-át produkáltam. És az vagyok? Nem. Ezt egyáltalán hogyan lehet diagnosztizálni? Csak rábökni tudnak az orvosok és kiállítottak arról egy papírt, hogy mentálisan hülye.XD Ha Deminek valóban hangulatzavarai lennének, akkor megjegyzem közel sem lenne akkora arca, mint amekkora most van. unsure.gif Én még mindig azt vallom, hogy ez csupán üzletpolitika, semmi több és a kiscsajnak kutya baja sincs, valamint igazán nem is volt. Bipol zavart kapni attól, mert dagadttozták az iskolában? Ezt nem tartod nevetségesnek?XD Én napi szinten éltem át a megaláztatásokat általános iskolában, sőt a párommal durvább dolgokat is műveltek anno az általános iskolai osztálytársai. Egyikünk sem került még be soha sem a pszichiátriára. Vagy arra tudsz egyáltalán válaszolni, hogy mitől lett ilyen komoly betegsége? Nem lett megvéve a legújabb iPad vagy iPhone? Gyomorforgató ez a felhajtás, ami e körül a csaj körül van. unsure.gif

Miért mennyi időt szánok rá? Semennyit Kedvesem!XD Csupán csak anno utána néztem, hogy mitől kapott idegösszeomlást és arra jutottam, hogy ő is olyan, mint a sztárok többsége. Nem tudja, hogy jó dolgában mit csináljon. Csupán csak megpróbálom megérteni azt a te szemszögedből azt, hogy miért nyalod fényesre a talpát szegénykének, miközben ugyanolyan ember, mint én vagy te. unsure.gif De persze megint nem értem, hogy mit akartál, mert az egyik pillanatban azt állítod, hogy állandóan Demiről olvasok, de, ha róla olvasnék folyamatosan, akkor tudtam volna azt, hogy szegénykének nem létező bipolja van.XD Röhejes ez a rengeteg magyarázkodás a betegségét illetően.XD Skizofrénia vagy esetleg a tudathasadás nincs a listáján véletlenül?

Szerk.: Megjegyzem, kíváncsiságból megnéztem a bipoláris zavar tüneteit. Legalább a 70%-a megint csak illik rám.

- A nap legnagyobb részében levert hangulat, majdnem minden nap - Bár leginkább ez a párom hiánya és az, hogy nem tudok pihenni.
- Az örömérzet jelentős csökkenése
- Jelentős súlygyarapodás, vagy csökkenés - Fogytam 12 kilót, jelenleg 42 vagyok.
- Álmatlanság vagy aluszékonyság
- Pszichomotoros nyugtalanság vagy levertség
- Fáradtság vagy csökkent energiaszint
- Feleslegesség- vagy ok nélküli bűntudatérzés - Ilyen is sűrűn előfordul velem.
- Koncentrációs, gondolkodási képességek csökkenése
- Halállal, öngyilkossággal kapcsolatos gondolatok, öngyilkossági kísérletek

Amik ki vannak emelve, azok jelenleg jellemzőek rám. Régebben az öngyilkossággal kapcsolatos gondolatok is merültek fel bennem, valamint az örömérzetem sem volt meg szinte soha, mert nem foglalkozott velem úgy senki sem, ahogyan kellett volna. Most komolyan? Ezek a depressziós diagnózis előfordulható tünetei. Párom pont tegnap kérdezett rá, hogy ugye nem vagyok áldozata a bipoláris zavarnak. Én szerintem nem, mert élvezem az életet, élvezem, hogy van valaki, aki szeret és szeretek élni. Nincsenek hangulatingadozásaim, csak egyszerűen nagyon nagy rajtam a teher az iskolát és a továbbtanulást illetően. Közöm sincs a bipoláris zavar fogalmához, pedig egy csomó tünet azonos. Ezt lehetetlen megmondani, vagy minimum hónapokig kell megfigyelni a viselkedésedet ahhoz, hogy a gyanú egyáltalán felmerüljön. Ennyit Demiről és a nagyszerű rehabos orvosokról és pszichomkókusokról. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Black Hearth2
2012. március 02. 15:26 #195
Shelby
Shelby
új tag

Státuszin the spotlight
Hozzászólás: 84
Azonosító: 152433
Nem gondoljátok, hogy már láassan nagyon el van csépelbe ez a "stay strong" dolog?Már több mint egy éve kijött a kezelőközpontból, de még mindig minden interjú erről szól. Én is várom a dokumentumfilmet, nem azért mondom, de már kcisit kezdem unni ezt a témát.
2012. március 02. 17:28 #196
GomesDorry2012
GomesDorry2012
visszatérő vendég

StátuszMagyar Selena Gomez rajongoi oldal a facebookon!!!:XX
Hozzászólás: 164
Azonosító: 165681
Kivancsi vok ...de azert ez tulzas ....mar egy jo eve kijott a kezelokoz. es meg most is csak arrol kerdezoskodnek
2012. március 02. 20:43 #197
criticadel
criticadel
új tag
Hozzászólás: 84
Azonosító: 168202
Már ez a téma, amióta kijött a kezelőintézetből: úton-útfélen erről beszél a műsorokban. Talán hamarosan már lecseng ez is ezután a filmje után (amire egyébként meg kíváncsi lennék, hogy mi újat tud mondani, ami eddig nem hangzott el...), mert ez már kezd kissé erőltetett lenni, sztem kicsit túlzásokba esik. (Elég lett volna egyszer mesélnie erről az egészről.)
Sajnálom, hogy beteg volt, és örülök neki, hogy felépült; megértem, hogy csak figyelmeztetni akarja a rajongóit, hogy velük ez ne történjen meg, de ezzel - hogy ekkora feneket kerít neki - szerintem csak megbélyegzi magát és az emberek így inkább sajnálni fogják ---> lehet, hogy egyesek úgy fognak majd rá emlékezni, mint a beteg lány, ahelyett, hogy a jó énekesnőt látnék benne.
2012. március 03. 11:30 #198
Dorcsi10
Dorcsi10

StátuszThe rain can sound so beautiful♥
Hozzászólás: 533
Csatolások: 2
Azonosító: 151298
Gratulálok neki!!
Nagyon szeretem Demit♥
Szuper énekesnő és színésznő. De most már annyira nem is foglalkozik a színészettel.
Szerintem biggrin.gif
Demi♥♥
2012. március 04. 11:56 #199
- törölt felhasználó -    
Szívesen megnézném! =)
2012. március 05. 19:58 #200
- törölt felhasználó -    
az amerikai mtv-n a héten fog debütálni, nem tudom, hogy magyarországon mikor adják le.
sohasem volt a kedvencem, de nagyon kíváncsi vagyok rá :]
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok