A 19 éves énekesnő az MTV-vel együttműködve dokumentumfilmet forgatott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovatóról dokumentumfilm készült
2012. február 23. 08:17
2012. február 23. 08:20
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Na, innentől kezdve nem hiszem el egy szavát sem. Nem mintha eddig hittem volna, hisz aki nehéz dolgokon megy keresztül, nem rakja az ablakba és nem teszi közzé, hogy mindenki azon csámcsogjon. Segíteni másként is lehet, vannak jótékonysági szervezetek, akik ezzel foglalkoznak, az ő munkájukba is besegíthetne. Nem, ő eladja az állítólagos "kínját" és pénzt csinál belőle. Szerintem ez az egész sztori az elejétől fogva reklámfogás, amivel meg lehet vezetni az erre fogékony, tehát sajnos súlyos önértékelési gondokkal küszködő fiatalságot. Tinibálványok!
10 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Glamster,
Fruzsi26,
Holly Keller,
An_d_a,
Black Hearth2,
Vampiregirl1,
Kokonuth,
VampireBella,
Alexis_0504
2012. február 23. 09:46
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Erre óriási szüksége van a nagyérdeműnek
Egy újabb sztár, aki eladta zűrös életét, nagyszerű, biztosan jót tesz majd a lelkileg gyenge embereknek ..
7 felhasználónak tetszik:
Glamster,
Fruzsi26,
Holly Keller,
Black Hearth2,
Kokonuth,
VampireBella,
Alexis_0504
2012. február 23. 10:07
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Szóval aki eddig Katy Perry önéletrajzi filmjén háborgott az most mit szól ...Hozzáteszem , hogy Katy és Demi közt hatalmas a különbség ... Ugyanis Katy a zenéjével van ott ahol , Demi meg azért megrt minden héten van valami önsanyargató húzása(öngyilkossági kisérlet, drogelvono ,stb. ) ...és természetesen ezt megis kell oszania a nagyérdemüvel , mert a lemezei eladásával nemigazán ment sokra ... Na neki tényleg korai az önéletrajzi film , hiszen karrier szempontjából nemsok lényeges dolgot csinált, de ettöl függetlenül nem fogom ócsárolni , hiszen azért ösem a két szeméért lett sztár,ezt még énis elismerem ...
2012. február 23. 10:24
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Most már én is kezdem unni.
Demi nehéz időszakon van túl, oké. Számtalanszor került címlapra ezért, oké. De egyszerűen túl erőltettetnek tartom ezt a filmet. Ezzel nem segít a hasonló embereknek, csak magának, azzal, hogy ezzel a mozival szép kis pénzt söpörhet be. Akinek nincs internetje/tévéje, az mit csináljon? Mellékesen ez a köröm undorító...
Demi nehéz időszakon van túl, oké. Számtalanszor került címlapra ezért, oké. De egyszerűen túl erőltettetnek tartom ezt a filmet. Ezzel nem segít a hasonló embereknek, csak magának, azzal, hogy ezzel a mozival szép kis pénzt söpörhet be. Akinek nincs internetje/tévéje, az mit csináljon? Mellékesen ez a köröm undorító...
9 felhasználónak tetszik:
Glamster,
ophely88,
An_d_a,
Holly Keller,
Black Hearth2,
Vampiregirl1,
Kokonuth,
VampireBella,
Alexis_0504
2012. február 23. 11:21
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
már kezdem unni 
Én megértem, hogy nagyon nehéz dolgon ment keresztül, de állandóan ezzel akar rivaldafénybe maradni az már nevetséges
Komolyan mért nem tartja meg a saját problémáit magának?? Mindenki más a problémáit megtartja magába
Az egy dolog hogy dalban elmondja, de ez a dokumentum film már sok
Amúgy az a köröm fúúúúj ....
Én megértem, hogy nagyon nehéz dolgon ment keresztül, de állandóan ezzel akar rivaldafénybe maradni az már nevetséges
Komolyan mért nem tartja meg a saját problémáit magának?? Mindenki más a problémáit megtartja magába
Amúgy az a köröm fúúúúj ....
2012. február 23. 11:39
|
|
strawberryrainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 167331 offline
|
Szerintem jóó ötlet.<3
2012. február 23. 11:42
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
kíváncsian várom!
ezt meg kell néznem
ezt meg kell néznem
2012. február 23. 11:51
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Kiváncsivá tett
1 felhasználónak tetszik:
vivi9517
2012. február 23. 12:16
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Ugye ez valami rossz vicc? Poklot megjárt ??
Menj ki az utcára, s azok a gyerekek, akik a kukából esznek, tudnának a rossz életről mesélni, nem egy ilyen túlsztárolt dizni palánta, aki nem tudott mit kezdeni az életével és a bankszámlájával. Gáz.
Illetve akinek tényleg nehéz - s nem azért depizik, mert anyuci és apuci mindent megad neki: meleg lakás, kaja, telefon (az iphone már minimum), internet, márkás ruhák..., de persze az ilyekeknek olyaan szar és bonyolult élete van - azoknak fűtésre nem telik, nem hogy tvre vagy mozijegyre, hogy demi lovatót bámuljon. A sok tinip.csának viszont biztos jól jön...
És valaki magyarázza már el mi a jó életen ment át? Mert nem tudott magával mit kezdeni?
Karrier, mondhatom
és hiába van jó hangja, nekem már a gyomrom felfordul Demi Lovato nehéz életétől..
Illetve akinek tényleg nehéz - s nem azért depizik, mert anyuci és apuci mindent megad neki: meleg lakás, kaja, telefon (az iphone már minimum), internet, márkás ruhák..., de persze az ilyekeknek olyaan szar és bonyolult élete van - azoknak fűtésre nem telik, nem hogy tvre vagy mozijegyre, hogy demi lovatót bámuljon. A sok tinip.csának viszont biztos jól jön...
És valaki magyarázza már el mi a jó életen ment át? Mert nem tudott magával mit kezdeni?
10 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Grace Benning,
Holly Keller,
An_d_a,
Black Hearth2,
Vampiregirl1,
Kokonuth,
VampireBella,
madridista_18,
Alexis_0504
2012. február 23. 12:16
|
|
AniKelemenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 166605 offline
|
Már nagyon várom a filmet, mert Demi erőt ad nekem a mindennapokhoz és nagyon sok hálával tartozom neki. Nagyon jó ötlet volt ez a film, mert rengeteg fiatal van ilyen helyzetben és ha azt látják, hogy ezt valaki le tudta győzni, akkor ők is küzdeni fognak.
És Demi egyáltalán nem ezzel akar a rivaldafényben maradni, mert azt a zenéjével is el tudja érni. Büszke vagyok, hogy Lovatic lehetek, életem egyik legjobb része
És Demi egyáltalán nem ezzel akar a rivaldafényben maradni, mert azt a zenéjével is el tudja érni. Büszke vagyok, hogy Lovatic lehetek, életem egyik legjobb része
2012. február 23. 12:37
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Fruzsi26 @ 2012.02.23. 10:24)
Most már én is kezdem unni.
És már az is unalmas, hogy kiknek az életéből csinálnak filmet. Amin keresztül ment, az nem piskóta és sajnos más is elszenvedte már de valakinek le kellene már fékeznie ezt a dokumentumfilmet mindenkiről aki a nevét adja a dologhoz hullámot, rohadtul idegesítő. Dokumentum film David Guettáról? Katy Perryről? Demiről? Hol van kérem szépen a 2Pac életétől szóló beígért film? Inkább arról beszéljünk.
7 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Fruzsi26,
Holly Keller,
Black Hearth2,
Vampiregirl1,
Kokonuth,
VampireBella
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.