Rengeteg ember káros és taszító szokása a körömrágás. Vajon minek köszönhető, és hogyan lehet egyáltalán leszokni róla?
A teljes cikkhez kattints ide!
Így szokj le a körömrágásról!
2012. február 22. 16:23
|
|
zoey0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 180 Csatolások: 0 Azonosító: 151905 offline
|
fujj a kereső lakkot szüleim alkalmazták rajtam...borzalmas volt mert nem csak a körmöm lett keserű de minden amihez hozzányúltam pl. ha 1 szem cukrot akartam enni akkor ezis keserű lett...szal aki nem akar még jobban szenvedni annak nagyon nem ajánlom xD
2012. február 22. 16:30
hát én már majdnem mindegyiket próbáltam, de hát ha egyszer nem megy..
2012. február 22. 16:32
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
hát amikor kilakkozom a körmöm, akkor abban a pillanatban leszokok róla, viszont a tanár nem engedi a körömlakkot, ezért rágom
2012. február 22. 16:32
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Szerencsére én nem rágom a körmömet. Nem tudom, hogy tudják elharapni, mert múltkor letört a suliban is idegesített és le akartam rágni hogy egyforma legyen, de nem tudtam. xD
2012. február 22. 16:38
Hát, ezek mind jó tanácsok. De én nem rágom a körmöm!
2012. február 22. 16:39
|
|
Mortyka98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 115 Csatolások: 30 Azonosító: 155087 offline
|
nkem most per pill pont ojan lakkal vn bekenve..és undoritó ize van o_O ám nem csak patikában lehet kapni,nkem Miss Sporty van és azt a márkát még a Tescoba is áriulják;))
2012. február 22. 16:48
Juj én is mániákus körömrágó vagyok/voltam. De megfogadtam, hogy idén nem fogom többet csinálni ezt a rossz szokást és eddig nagyon jól megy már majdnem teljesen leszoktam róla.
2012. február 22. 16:53
Kicsi korom óta rágtam a körmömet. Két éve egész nyáron műkörmöm volt, aminek köszönhetően leszoktam a körömrágásról, nem volt szívem lerágni az időközben szép nagyra nőtt körmeimet. Viszont az iskolai stressz miatt mégis visszaszoktam. Idén végül pusztán elhatározás alapján sikerült leszoknom. Csak eldöntöttem és két-három nap leforgása alatt sikerült elidegenednem ettől a szokástól, és már 4 hónapja rá sem fanyalodtam. Tény, hogy pozitívabb lett az életszemléletem, az esetek többségében meglátom a dolgok jó oldalát. De az is tény, hogy egy fiú is belépett a képbe. Rám elég ösztönzően hatott, hogy tudom, a fiúk általában alaposan megnézik a lányok kezeit és bármekkora stresszhatás is ér, már tudom úgy kezelni, hogy ne kelljen a körömrágással levezetni a feszültséget. Ha elég erős vagy, minden különösebb praktika bevetése nélkül, pusztán elhatározás alapján is le tud az ember szokni, de ehhez megfelelő lelki harmónia szükséges. Hajrá
2012. február 22. 16:54
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
én nagyon optimista személy vagyok. arra pipa a többi meg a körömről szól. én pedig a bőröm kaparom. de akár mikor le tudok szokni róla
és már el is kezdtem
már szépen gyógyul
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: