Chris Brown anyjának elege van fia viselkedéséből
2012. február 22. 18:22
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
hát erre nem tudom mit írjak?gyerekes vagy nem..mind1 Chris szuper táncos,énekes és helyes is (szerintem) de én azért Rihanna helyében még egy kicsit tartanék a kapcsolattól..na mind1 sok sikert
2012. február 22. 19:25
|
|
XaverBieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 46 Csatolások: 4 Azonosító: 146629 offline
|
szerinteem neem gyerekes, mind1 ki mint gondol akkor is Chris a beestt :DDD
2012. február 22. 19:57
szerintem igaza van az anyjának...nekem is elegem van belőle!
és Rihanna mi a francért bocsájt meg neki végtelenedjére is?
és Rihanna mi a francért bocsájt meg neki végtelenedjére is?
2012. február 22. 20:21
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Emlékeztek, amikor Adam megcsókolt egy férfit és kizárták a médiából? És emlékeztek, amikor Chris megütött egy NŐT, és nyert "érte" egy Grammy-t?
Amúgy ez egy Twitter fordítás. Chrisről annyit, hogy számomra már halott a zenéjével együtt. Azt nem értem, hogy hogy a büdös fenébe nem tűnt még el. Pedig el kellett volna, hogy tűnjön. Ririben pedig csalódtam, mert ilyet soha nem szabadott volna megbocsájtani. Basszus, gondoljatok bele, hogy szétverte! Ennek az embernek semmi keresnivalója a szakmában, nem hogy még Grammy-t nyerjen. Hányingerem van tőle
2012. február 22. 20:49
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Igen tényleg nagy hibát követett el, de ennek már egy csomó éve, ideje túl lépni rajta.Biztos megbánta és sajnálja de már nem bírja megváltoztatni a múltat, akkor inkább foglalkozzon azzal, hogy a jövője jó legyen.Csak sajnos ezt sok mindenki nem engedi, mert nem tudnak az emberek leszállni erről a témáról.Rihanna is megbocsátott már, akkor mások mért nem tudnak.Sokan úgy csinálnak mintha őt verte volna meg.-.-
2012. február 22. 21:16
Tényleg bírom Chris-t, de mostmár tényleg látom...nagyon nagyon elszállt magától...
Nem jó felé megy...nem lesz ennek jó vége...akik felfuvalkodottak, azok esnek végül a legnagyobbat, és ez alól Chris sem kivétel, bármennyire is imádják a rajongói...
Nem jó felé megy...nem lesz ennek jó vége...akik felfuvalkodottak, azok esnek végül a legnagyobbat, és ez alól Chris sem kivétel, bármennyire is imádják a rajongói...
2012. február 23. 11:00
Hát sokaknak sok a csillogás. Minél híresebb annál flegmább valaki, ilyen Chris Brown is.
2012. február 23. 12:36
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Arrogáns, aki számomra soha nem lesz több, mint egy nőverő, beképzelt hapsi.
A Twitter kiírásáról pedig süt a bunkósság, és pofátlanság.
TbRéku: Jómagam ezt a 3 évet nem tartom olyan sok időnek. Nem tudom hogy vagy vele, de ha megver valaki egy nőt, a saját szerelmét (!!!), az megbocsáthatatlan. Talán túl sokszor írtam le ezt már, de így van. Lehet akármennyire jó énekes, csinálhat akármilyen jó zenét, a múltat nem felejtik el egyhamar az emberek, és ezt így tartom jónak. Utálják csak, megérdemli.
A Twitter kiírásáról pedig süt a bunkósság, és pofátlanság.
TbRéku: Jómagam ezt a 3 évet nem tartom olyan sok időnek. Nem tudom hogy vagy vele, de ha megver valaki egy nőt, a saját szerelmét (!!!), az megbocsáthatatlan. Talán túl sokszor írtam le ezt már, de így van. Lehet akármennyire jó énekes, csinálhat akármilyen jó zenét, a múltat nem felejtik el egyhamar az emberek, és ezt így tartom jónak. Utálják csak, megérdemli.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 23. 15:10
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
A rajongóknak joga van felháborodni, és elfordulni Chris mellől, de egy édesanyának minden körülmények között meg kell védenie gyermekét!
2012. február 23. 17:52
Chrissel már túlságosan elszaladt a ló , azt hiszi akármit megedhet magának mert nyert egy Grammy díjat , ami ráadásul szerintem nemis volt megérdemelt , remélem legalább az anyjára majd hallgat
2012. február 23. 19:13
Szerintem megérdemelte a díjat..nekem semmi bajom nincs vele..de az a verekedés még nincs elfelejtve..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.