Whitney Houston lánya a temetésen is drogozott
2012. február 21. 17:02
|
|
Jhonny Englishúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.21. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 169748 offline
|
Simán megtörténhet. Szerintem igaz lehet.
2012. február 21. 17:27
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
ha ez igaz,akkor szégyen
2012. február 21. 17:56
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Star95 és Az egyetlen egyetértek...
2012. február 21. 18:12
elhiszem, hogy szomorú volt, de láthatja, hogy a drogozás hova vezet. vagy meg akar halni?
2012. február 21. 18:14
Én megértem,hogy szomorú mert elvesztette anyját! De,hogy anyja temetését nem tiszteli meg azzal,hogy esetleg nem drogozik akkor azokban a percekben...az már kicsit szánalmas véleményem szerint.Bár én megtenném azt is,hogy leszokok a drogról,ha már látom hova vezet.Biztos nagyon nehéz leszokni róla,én nem tudom,de azért ennyivel megtisztelném anyumat,hogy leszokok e káros szenvedélyről.
2012. február 21. 18:15
|
|
Helcsiancsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 160234 offline
|
gondolom tényleg nem lehetett jó érzés elvesztenie az anyukáját de pont az ő temetésén kell drogozni ez egy kicsit szánalamas és megalázó :|
2012. február 21. 19:32
Ez csúnya volt..De néhol még meg is értem.. most belegondolok, hogyha meghalna az én anyukám is én mit csinálnék..és hogy bírnám..Nem hiszem mondjuk hogy nyúlnék drogért, alkoholért vagy akármi ilyesmihez..legalábbis nem a temetésén.
2012. február 21. 19:53
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
Lehet rendelni az ujabb koporsót haramosan.Bobby Brown-ank meg köszönjük szépen hogy egy csodálatos énekesnőt a halálba kergetett..egy yieln embernek mit számit ha a lánya is drogozik?..szééép,..
2012. február 21. 19:54
|
|
anniepotterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.15. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 169313 offline
|
mondjátok hogy szégyellje el magát.. DE gondoljatok bele ha a ti anyukátok halna meg.. jó lehet hogy nem nyúlnátok drogokhoz..de valamilyen szinten meg lehet érteni őt is.. persze ezzel csak tönkreteszi magát, és nem helyes. Egyébként szép dolog ezen csámcsogni mikor Whitney nem régen halt meg. Meg az sem biztos hogy igaz..
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. február 21. 20:44
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Nem tudom miért akarnak az emberek a lehető leghamarabb meghalni... mert a drog csak arra jó, hogy jó pár évtizeddel megrövidítse az emberek életét.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.