Whitney Houston lánya a temetésen is drogozott
2012. február 21. 14:47
Ez azért elég szörnyű. Nagyon fájhat neki, hogy elvesztette az anyukáját, de akkor sem így kellene megoldani a problémáit.
2012. február 21. 14:48
majd a saját módszereivel túl jut ezen a tragédián, senkinek semmi köze hozzá hogy mivel és hogy hogyan.
2012. február 21. 15:01
Remélem akármennyire fáj is neki nem fog úgy járni, mint Whitney. Ez egyébként sem megoldás!
2012. február 21. 15:03
Ezt azért nem gondoltam Whitnes lányáról hogy ilyet tenne
.....
2012. február 21. 15:27
En sose mernek drogozni anyam temetesen.. szerintem nagyon gaz....
Oke, elvesztette az anyukajat, persze, biztos faj neki, de attol meg nen kene ezt tennie. Tanulnia kene Whitney esetebol, hogy a drog mennyire tonkre tudja tenni emberek eletet. Erre o a legjobb pelda...
Oke, elvesztette az anyukajat, persze, biztos faj neki, de attol meg nen kene ezt tennie. Tanulnia kene Whitney esetebol, hogy a drog mennyire tonkre tudja tenni emberek eletet. Erre o a legjobb pelda...
2012. február 21. 15:44
Pedig az édesanyja a legjobb példa rá, hogy mit tesz az emberrel a drog.. ha már ez sem elég elrettentő számára akkor ott már tényleg nagy baj van :/
2012. február 21. 15:44
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Kattah:
Egyetértek.
És még elrettentő példának mondanám a nyáron elhunyt Amy Winehous esetét.
Nem éri meg drogzni.
Nem éri meg pár óra szép-és jóért meghalni.
Egyetértek.
És még elrettentő példának mondanám a nyáron elhunyt Amy Winehous esetét.
Nem éri meg drogzni.
Nem éri meg pár óra szép-és jóért meghalni.
2012. február 21. 15:50
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Ezt az életvitelt én is ellenzem.De sajnálom szegény lányt.Gondoljatok bele:Most halt meg az anyja,és szerintem előtte sem volt könnyű az élete,Whitney ugye (Bobby Brown miatt) drogozott és ivott,Bobbyról meg inkább nem írok semmit.Szerintetek milyen volt ezt egy gyereknek látni?És ezek miatt sajnos ő is a drogokhoz nyúlt. Mindenesetre remélem,hogy felépül és nem jut majd az anyja sorsára.
2012. február 21. 16:01
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
El sem tudom képzelni, mit érez, nagy veszteség érte. De ha látja, hogyan (elnézést a kifejezésért) végezte az édesanyja, hogyan tud ezek után drogokhoz nyúlni?
2012. február 21. 16:03
Már rohadtul elegem van abból hogy a legtöbb híresség azt hiszi hogy a drog megmenekíti őt minden problémától. Esküszöm, egy kisiskolás gyereknek nagyobb felfogása van náluk!
Ha ez a lány nem tanul az anyja és más hírességek hibájából, akkor had csinálja! Élvezze míg bele nem hal -.- Csak a környezetében élő emberekért kár, akiknek szintén tönkreteszi ezzel az életét.
Ha ez a lány nem tanul az anyja és más hírességek hibájából, akkor had csinálja! Élvezze míg bele nem hal -.- Csak a környezetében élő emberekért kár, akiknek szintén tönkreteszi ezzel az életét.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 21. 16:18
|
|
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline
|
Gondolom most nagyon a padlón van az édesanyja miatt, én nem is tom mit csinálnék... De szerintem azt is be kéne látnia, hogy ez nem a helyes út, és szerintem Whitney is tehet arról, hogy a lánya is drogozik
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.