Joseph Morgan szívesen forgatna Jared Padaleckivel
2012. február 20. 20:33
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Megnéznék egy olyan filmet amiben ők ketten játszanak
Imádom őket
2012. február 20. 20:35
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Kedvelem Jared-et és Joseph-et is, mind ketten jó színészek és együtt egy filmben vagy sorozatban ez jó ötlet lenne
2012. február 20. 20:57
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Klaus megérdemli azt a háremet
Azért ne akarjon már mindenki Elenával vagy Katherine-nel összejönni...Ez már kicsit túlzás lenne, remélem, nem ezt hozzák ki belőle. Szerencsétlen Damon tényleg egy bábu, ráadásul ugrik mindkét lány minden szavára...Egy bugyuta szépfiút csináltak belőle, követeljük vissza a gonosz Damont!
(királyi többes = osztályom, iskolám)
2012. február 20. 21:02
Az jó lenne!
Imádom Jared-et meg Joseph-et!
Szóval tuti megnézném azt a részt!
Imádom Jared-et meg Joseph-et!
Szóval tuti megnézném azt a részt!
2012. február 20. 21:11
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
AmyTurner maximálisan egyetértek veled Damont illetően!
Amúgy szerintem nemcsak a TVD-re gondolt Joseph. Más filmben is szerepelhetnének együtt valamikor, de az kizárt, hogy a TVD és a Supnat összefonódjon! Én nagyon nem szeretem Klaus karakterét, de Jaredet imádom Samként (meg amúgy is
) tényleg nagyon vicces pasi
Amúgy szerintem nemcsak a TVD-re gondolt Joseph. Más filmben is szerepelhetnének együtt valamikor, de az kizárt, hogy a TVD és a Supnat összefonódjon! Én nagyon nem szeretem Klaus karakterét, de Jaredet imádom Samként (meg amúgy is
2012. február 21. 14:38
Még nem is vettem észre, hogy Joseph milyen jóképű!!! Én csak vele forgatnék!!! A másik pasit nem ismerem!
2012. február 21. 14:43
|
|
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline
|
Ahjj... Joseph *.*
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: