A Vámpírnaplók rosszfiúja elismerően nyilatkozott az Odaát sztárjáról, akit alig néhány hete ismert meg közelebbről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Joseph Morgan szívesen forgatna Jared Padaleckivel
2012. február 20. 20:10
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
"úgyhogy ki tudja, talán Klaus kap egy háremet!"
A kis kéjenc.
Amúgy imádom Josephet, nagyon szimpatikus ember a nyilatkozatai alapján. Adhatnának neki az odaátban mondjuk egy 1 epizódot szerepet, vagy akár fordítva, Jared-nek a TVD-ben, bár nem hiszem, hogy ez megvalósulna.
A kis kéjenc.
Amúgy imádom Josephet, nagyon szimpatikus ember a nyilatkozatai alapján. Adhatnának neki az odaátban mondjuk egy 1 epizódot szerepet, vagy akár fordítva, Jared-nek a TVD-ben, bár nem hiszem, hogy ez megvalósulna.
2012. február 20. 20:10
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
Jared nagyon jó fej szerintem is
hajrá! forgassatok!!!! ♥♥♥
2012. február 20. 20:11
Én bárhol szívesen nézem
A hárem pedig remélem Caroline lesz
2012. február 20. 20:11
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Forgassanak...
:DDD
2012. február 20. 20:14
|
|
Vvolturispetúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 168627 offline
|
hát...Joseph forgathat bárkivel és játszhat bármiben, én meg fogom nézni
2012. február 20. 20:16
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
hát sokkal érdekesebb lenne,mint ez,hogy itt nyűglődnek a 2 vámpírka Elenáért,akiért egyébkét szerintem nem érdemes.Főleg Damon-nak nem,mert láthatóan Elenát hidegen hadja,vele olyan,mint Katherine és Damon kapcsolata,szegény Damon a 3.kerék mindig,mert Stefant szereti mindkét csaj vélhetőleg.....na de elég ebből a kegyetlen szappanoperából
nos,igen,nem csodálkozok, hogy Jared-del forgatna együtt.ToTo nem vagy vicces. xD
2012. február 20. 20:18
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Ez egy isteni hír. Csak annyit mondhatok, "a Próféta szóljon belőled, Joseph..."
Imádom mindkét srácot, jó lenne valami közösben látni őket
Amúgy Team Klaroline
Ezzel szerintem mindent elmondtam
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2012. február 20. 20:20
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
nekem szimpatikus Joseph,igy ha lesz saját filme akkor bosztos,hogy megnézem
2012. február 20. 20:27
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2012.02.20. 20:12)
Nem is tudom, melyiket imádnám jobban
Belegondolni is isteni 
Nálam ez egyszerű! Mivel Jaredet évek óta ismerem és imádom, így számomra logikus, hogy őt szeretném a legeslegjobban! TEAM WINCHESTER --
Akármennyire is jónak tűnne a VD és a SN egy részre összefonódása, azért ne felejtsük el, hogy a Winchesterek vadászok és hát a jó öreg Klaus vérbeli hibrid. Viszont ha elképzelem, hogy micsoda harc lenne közöttük.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.