nem hinném hogy a kisgyerekét elhanyagolná, ő egyszerűen nem ilyen.
Beyoncé éjjel-nappal bulizik
2012. február 20. 14:46
hey, kommentelők! azért azt ne feledjétek, hogy amit a sajtó ír, nem mindig igaz :] és ezen van a hangsúly.
1 felhasználónak tetszik:
hummingbirdheartbeat
2012. február 20. 14:47
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Első: ez csak találgatás.
Második: egy olyan szennylapnak,mint a Star nem hiszek el semmit.
Második: egy olyan szennylapnak,mint a Star nem hiszek el semmit.
2012. február 20. 15:06
Szerintem nem ház, most 9 hónapig a legóvatosabb nőnek kellett lennie kb. a világon és most be kell pótolni a szórakozást!
2012. február 20. 15:07
De persze kezdjük már el,hogy Beyoncé rossz anya,és nem törődik a gyerekével. Képek bizonyítják ezeket a hajnalig tartó bulikat? Ne felejtsük már el,hogy a fotósok ott vannak az összes sztár s_ggébe,ha bármilyen buliról van szó. Semmilyen képről nem tudni ezekben az esetekben. Imádom mikor beakarják sározni Beyot, de akit nem lehet azt nem is fogják tudni.
Meg most előhozzátok,hogy rossz anya,és nem ezt néztétek ki belőle. Ott ültök mellette? Látjátok,hogy a nap 24 órájában mit csinál? Lehet,hogy reggel 7-től délután 4-ig babázik,aztán stúdiózás, majd esetleg kicsi buli. (Bár ezt a hatalmas partyzást nem hiszem el.)
Láttam megint felmerült a béranya dolog. Azoknak csak ennyit szeretnék üzenni:
Mondtam már. Fel van fújatva a hasa, vagy párnát ültettek oda.
Láttam megint felmerült a béranya dolog. Azoknak csak ennyit szeretnék üzenni:
Mondtam már. Fel van fújatva a hasa, vagy párnát ültettek oda.
2012. február 20. 15:08
Ez egy baromság! Még amikor nem volt gyereke sem bulizott éjjel-nappal, most, hogy van, miért tenné?
2012. február 20. 15:52
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Szerintem ez hazugság,már nehogy éjszakára ott hagyná a kislányát
2012. február 20. 16:48
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Nem tudom mennyi igaz ebből, de most már anyuka, a gyermek legyen az első!
2012. február 20. 16:51
Én ezt nem tudom elhinni. Lehet hogy azért, mert elfogult rajongó vagyok, vagy mert róla ezt nem tudnám elképzelni. A találgatások semmilyen bizonyíték, fotó nem támasztja alá. Ezeket a névtelen "jóakarókat" meg annyira bírom..
2012. február 20. 17:01
Én most személy szerint nem tudom, hogy miben higgyek!!!
De én valahogy Beyoncet nem tudom ilyennek elképzelni, hogy éjjel-nappal(vagy mi a francot írtak ezek) bulizik!!!Meg egyébbként őszintén ki tudja, hogy mit csinál a többi időben, hogy mikor van a kicsivel, meg a többi..
Nem vagyok egy nagy Beyonce fan, de én ezt nem hiszem el róla!!
Meg csak úgy egy kérdés: Van róla egyáltalán bármiféle bizonyíték, hogy ezt csinálja???
Meg csak úgy egy kérdés: Van róla egyáltalán bármiféle bizonyíték, hogy ezt csinálja???
2012. február 20. 17:17
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Azt csináll amit akar , mit kell ezen kiakadni , biztos biztos kezekben hagyja addig a kislányát...azért mert szült egy gyereket nemkell apácazárdába vonulnia ...Különben megha hosszu időre eltünne azzal a népszerüségét kockáztatná ...
2012. február 20. 17:47
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
meg teheti hiszen fogad egy bébicsőszt aztán oda megy ahova akar de ez idő után nem lesz jó... de hát azt csinál amit akar....!!
2012. február 20. 17:58
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Joyfield egyet értek veled
2012. február 20. 18:00
szerintem beyonce egy felelőség teljes nő ! mellesleg az hogy gyereke született nem jelenti azt hogy soh többé ki sem teheti a lábát otthonról! amúgy meg teljesen az ő dolgo hogy mit csinál, senkinek semmi köze nincs hozzá!!
2012. február 20. 18:06
|
|
beyo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 729 Csatolások: 11 Azonosító: 154837 offline
|
Persze! A kedves "szemtanúk" csak tiszta jóindulatból mondják ezeket, mi..? Azért mondják, mert ezekért a "szuper" hirekért kapnak egy kis money-t. Na és ha látták Beyoncét, akkor a paparazzik, hogy nem látták? Na?? Pedig azok mindenhol ott vannak. Ráadásul Beyoncé már felnőtt nő, egy NAGYON szereti Ivy-t!! Látszik rajta!
Könyörgöm Bey nem 19 éves, hanem 30!! És nem is olyan bulizós csaj...
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.