Az NCIS, az NCIS: Los Angeles, a Doktor House és a Született feleségek hamarosan visszatérnek a TV2-re.
A teljes cikkhez kattints ide!
Folytatódnak a sikersorozatok a TV2-n
2012. február 20. 13:11
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Az a kár, hogy csak szünetekbe tudom őket nézni..:/ pedig mennyire vártam, hogy az NCIS viassz térjen..:/
2012. február 20. 13:12
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
A TV2 jól belehúzott a Született Feleségeket illetően. Alig vannak lemaradva a sorozat eredeti vetítésétől. Még csak 15 rész ment le, emlékszem volt olyan is, amikor évadokkal le voltak maradva.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. február 20. 13:18
|
|
evelyn125 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.09. Hozzászólás: 687 Csatolások: 71 Azonosító: 138337 offline
|
Szuletett feleségek ♥ ♥ !! Nagyon sajnálom, h az utolso évad, én imádtam mind a 8-at, bár a 8. évad eddig leadott részeit mind láttam angolul, szerintem magyarul is meg fogom nézni!!
2012. február 20. 14:19
A Született feleségekre vagyok egyedül kíváncsi, bár lassan végére érünk a nyolcadik évadnak
Szerintem rekordnézettségű lesz a hetedik évad befejezése miatt.
2012. február 20. 14:47
Ennek örülök, nagyon szeretem a Doktor House és a Született Feleségeket, de mostanában nem nézem sűrűn a TV2-t.
2012. február 20. 14:58
jajj, house + született feleségek <3 és örülök, hogy elkezdték a grimm-t
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.