A vér és méz földjén című filmje miatt halálosan megfenyegették a színésznőt és az egész stábot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Angelina Jolie halálos fenyegetéseket kapott
2012. február 20. 11:34
Én úgy hallottam hogy ezt a filmet egy másikról másolta (mármint a forgatókönyvet) de ettől függetlenül nem kellene fenyegetni őket, mert készült már nagyon sok hasonló film/sorozat...
2012. február 20. 12:57
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
részben "érthető" ez a viselkedés, mert minden nemzet eléggé érzékeny a saját történelmére, főleg ha felszínre hozzák a szörnyűségeket is! bár ez azért túlzás... az a baj, hogy minden felett a politika áll 
Angie hihetetlenül csodálatos nő, nagyon tiszteletre méltó a munkássága
ezt nem érdemli meg!
Angie hihetetlenül csodálatos nő, nagyon tiszteletre méltó a munkássága
2012. február 20. 13:08
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Jellemző. Végre valaki csinál egy jó filmet és a vallásos meg elvakult emberek ebbe is belekötnek. A vallás szép dolog, de akármiről is van szó a filmben, az csak egy film, talán nem is ad igazi képet a régmúlt eseményeiről vagy semmi köze az igazsághoz, fiktív sztori vagy sem, felül kellene már kerekedni ezen a dolgon. Mindenki higyjen amiben akar de a másikat ne bántsuk, ne okozzunk neki problémát mert nem egyeznek a nézeteik egy filmet illetően ..
2012. február 20. 13:51
noemi balogh mert a jò emberek nem bántják a rosszakat.
igy csak a jok maradnak..
2012. február 20. 13:55
Megértem, hogy ezt csinálják, mert csak egy szemszögből van bemutatva a film, de a szerbekéból nincs.. És ez lenéző a szerbekre mérve...
2012. február 20. 14:42
|
|
luca987új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.27. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 165959 offline
|
rosszindulatúak. Attól még hogy x vagy y nemzethez tartoznak, még megtörtént, ami megtörtént. Lehet véleményük persze de egyetértek az előttem szólókkal kultúráltan is ki lehet nyilvánítani. Valahogy így: "Nekem nem tetszik." Ennyi kéne. Nagyon nehéz?
2012. február 20. 15:20
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Az normális, ha mindenkinek van saját véleménye, de ne essünk túlzásokba. Ha nem tetszik valami meg lehet mondani, vagy inkább ilyen helyzetekben tartsd meg magadnak, de ez már sok(k)Az emberek magukba nézhetnének, mert e túl megy a józan ész határain, ez durva, kulturálatlan barbár viselkedés, utálom az ilyet!
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. február 20. 16:21
|
|
judy91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.22. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3169 Azonosító: 12396 offline
|
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a filmet kritizálók nagy része úgy nyilatkozik róla, hogy nem is látta... Az film IMDb oldalán is hatalmas lejáratókampányt indítottak az elvakult Jolie-ellenesek, több Facebook oldalt is létrehoztak, ahol egymást hergelve, arra buzdítanak mindenkit, hogy adják a legalacsonyabb értékelést a filmre, és írjanak negatív kritikát hozzá. Ocsmány dolognak tartom az ilyet, és eszembe juttatja egy másik fórumozó nagyon helytálló kijelentését: naná, hogy nem tetszik a szerbeknek, ha tükröt tartanak eléjük, és szemetet látnak.
2012. február 20. 16:27
ha nekem nem tetszik egy film,nem írok a stábnak fenyegető levelet...el kell fogadni olyannak,amilyen,vagy nem kell megnézni..szánalom!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.