Demi Lovato szívesen lenne az új Rihanna
2012. február 20. 16:51
|
|
Deni Vitaleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.07. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 160213 offline
|
Eihanna-ra én is felnézzek! Tényleg nem tudom miért nem lehet elolvassni a cikket. Nem ő akar lenni Rihanna csak felnézz rá és nem akar Disney-s Demi lenni! Ezt hogy nem lehet megérteni -..-
2012. február 20. 18:44
Szerintem 2 teljesen más egyéniségről van szó Rihanna inkább apop zenét képviseli igaz mostmár Demi is ami nagyon jól áll neki is de amit Demibe először megszerettem az a ROCK-pop zene volt. Szerinem az jobban illett hozzá , de most is imádom ♥. A duett az meg szuper lenne
2012. február 20. 18:45
Demi hangilag kicsit jobb mint Rihanna.Én jobban is szeretem őt, mivel visszafogottabb.
2012. február 20. 18:45
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Egy Demi-Rihanna duett? Kíváncsi lennék.
2012. február 20. 19:27
biztos jó lesz a duett 
én remélem és biztos vok benne hogy demi is el fog jutni arra a bizonyos szintre
én remélem és biztos vok benne hogy demi is el fog jutni arra a bizonyos szintre
2012. február 20. 19:47
patrícia4
Demi arról te ne is álmodj hol vagy te Riri-hez képest?(SEHOL)
Ááá LOL
Demi arról te ne is álmodj hol vagy te Riri-hez képest?(SEHOL)
Ááá LOL
2012. február 20. 19:49
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
csak okosan a kijelentésekkel...szeretem Demi-t de ő SOHA nem lesz Rihanna..
ja és hogy beleköthessek a cikkbe RiRi már 24 éves pont MA töltötte be
2012. február 20. 21:43
Idézet (Cher Sugar @ 2012.02.20. 19:49)
csak okosan a kijelentésekkel...szeretem Demi-t de ő SOHA nem lesz Rihanna..
A cikket még tegnap este írtam, amikor még 23 éves volt, csak ma tették közzé..
1 felhasználónak tetszik:
hummingbirdheartbeat
2012. február 20. 22:57
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
ez megmagyarázza a hirtelen vörösre, majd pedig szőkére váltást... -.-"
1 felhasználónak tetszik:
completely
2012. február 22. 17:14
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Szerintem Rihanna nincs "nagy szinten",csak népszerűségben....de pont rá néz fel?Nem akarok bunkó lenni,de szerintem Rihanna az utolsók közt van,akikre fel lehetne nézni....Deminek a stílusa amúgy is jobb volt,főleg az első 2 album,ne akarjon már ennyire beleolvadni a klón sztárok közé...csak az a baj,hogy már jó úton jár,hogy ne legyen egyedi....
2012. február 22. 17:15
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
De ha nem is pont a stílusra gondol,hanem a jellemére,akkor sem jó embert választott arra hogy felnézzen rá szerintem.
2012. február 22. 18:55
|
|
DemiLovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 168480 offline
|
Deminek is pont egy ilyen senkire kell felnéznie.. De nem baj,attól még Demi lesz a példaképem és ő lesz a kedvenc nálam..
Hisz tudom,hogy Demi nem tud olyan mélyre süllyedni mint Rihanna! Hiába imádjátok annyira,akkor is RIHANNA LESZ ÖRÖKRE A VILÁG LEGNAGYOBB SENKIJE,A SEGGÉBEN SELENAval!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.