De itt most nagyon látszik, hogy kiforgatják egyesek Demi szavait szerintem. Csak azt akarta ezzel mondani, hogy elszeretne érni valamit, mint Rihanna, nem Disney-s Demi akar maradni örökre.
Demi Lovato szívesen lenne az új Rihanna
2012. február 20. 14:30
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Látom itt most én leszek a feketebárány, mert én egyiktől sem dobok hátast.
De itt most nagyon látszik, hogy kiforgatják egyesek Demi szavait szerintem. Csak azt akarta ezzel mondani, hogy elszeretne érni valamit, mint Rihanna, nem Disney-s Demi akar maradni örökre.
1 felhasználónak tetszik:
Vegas
2012. február 20. 14:47
azért r_bancrendszámot és chickrucikat ne újítson be, az nem lenne ő
2012. február 20. 15:27
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
én örülnék egy közös dalnak
2012. február 20. 15:31
|
|
Kriszti07visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 148414 offline
|
Szerintem ez a duett nagyon jó ötlet. De mikor egy sztár azt mondja, hogy szeretne valakinek a nyomdokaiba lépni akkor az nem lesz ugyan olyan, mert az két különböző viselkedésű és természetű ember..
2012. február 20. 15:34
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Most nem azért,de Demi nyilatkozatából nem az jön le,hogy ő akar lenni az új Rihanna.Csak azt mondja,hogy felnéz rá,amiért talpra tudott állni a történtek után és a munkássága miatt.Új Rihanna akkor lenne,ha pl:Demi is elkezdene hasonló zenéket csinálni,vagy hasonlóan öltözködni,mint Rihanna.Egyébként egy Rihanna&Demi duettnek én is örülnék.
2012. február 20. 15:34
nem értem mit szerettek Rihannában...Demi ezerszer szimpatikusabb,de egyikükért sem vagyok oda :/
2012. február 20. 15:35
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
igazából, ő most így jó ahogy van, rihanna szinte az az érettebb de mivel van egy kis kor különbség ezért nagyon nem tud mit csinálni, de inkább úgy fogalmaznám meg, hogy mindenki egy külön egyéniség mind a zenében és mind az életben is, ha meg felér majd arra a "szintre" akkor sok sikert.!
2012. február 20. 15:43
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
dóóra :
Egyetértek.
Bár én nagyon szeretem Demit <3 (h)
Egyetértek.
Bár én nagyon szeretem Demit <3 (h)
2012. február 20. 15:53
Szerintem RiRi jobb Demi-nél pl: ha a Starity-s rajongótáborukat nézzük
2012. február 20. 15:58
|
|
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline
|
selena_taylor_fan,szerintem is úgy van! 
A duettnek én is örülnék,hiszen mindkettejüket bírom,de Demi-nek nem állna jól a Rihanna stílus.Rihanna szerintem sokkal merészebb,Demi pedig a visszafogodtabb!
A duettnek én is örülnék,hiszen mindkettejüket bírom,de Demi-nek nem állna jól a Rihanna stílus.Rihanna szerintem sokkal merészebb,Demi pedig a visszafogodtabb!
selena_taylor_fan
2012. február 20. 16:16
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Én szívesen lennék az USA elnöke, Buddha és a Dalai Lama egyszerre (bocsánat a vallásos emberektől!) Kislány, nőj fel végre!
2012. február 20. 16:49
|
|
AniKelemenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 166605 offline
|
A cikk nagyon jó, de a címmel nem értek egyet, ugyanis egyáltalán nem arról van szó, hogy Demi majmolná Rihanna-t, hanem arról. hogy Demi csodálja őt és hogy szeretne olyan jó lenni, mint ő.Egy duettnek nagyon örülnék 
És Demi is nagyon nagyon tehetséges! Csak meg kell nézni pár élő fellépését vagy csak végig kell hallgatni az új albumát. Nagyon szép a hangja, fellépéseinek van karizmája, egyszerűen csak szegény nem tud szabadulni a Disney börtönétől, hiába nem tartozik már oda...
És Demi is nagyon nagyon tehetséges! Csak meg kell nézni pár élő fellépését vagy csak végig kell hallgatni az új albumát. Nagyon szép a hangja, fellépéseinek van karizmája, egyszerűen csak szegény nem tud szabadulni a Disney börtönétől, hiába nem tartozik már oda...
twilightgirl0910
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.