Szombat este hét ország prezentált valamilyen új információt az Eurovízió kapcsán: van, aki a győztes versenyzőt és dalát, van, aki csak a dalt, míg volt olyan ország, aki csak az elődöntősöket döntötte el.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eurovízió: Európa nagy része döntött
2012. február 19. 11:56
2012. február 19. 12:04
|
|
Musevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 163363 offline
|
Hümmm...
Ukrajna: a szám nagyon tetszik
az énekesnőről még nem hallottam, de tehetséges.
Lettország: róla se hallottam még, de tehetségesnek tartom őt is, a hangja nem fogott meg, de ettől függetlenül szép.
Horvátország: egész jó hangja van, különösebben őt sem ismerem, de hallottam már róla
Svédország: Remélem nem Molly lesz...
A többi ország képviselőit nem ismerem, de remélem, hogy tényleg a legtehetségesebb előadókat küldik majd.
Lettország: róla se hallottam még, de tehetségesnek tartom őt is, a hangja nem fogott meg, de ettől függetlenül szép.
Horvátország: egész jó hangja van, különösebben őt sem ismerem, de hallottam már róla
A többi ország képviselőit nem ismerem, de remélem, hogy tényleg a legtehetségesebb előadókat küldik majd.
2012. február 19. 12:10
Idézet (Muse @ 2012.02.19. 12:04)
Hümmm...
az énekesnőről még nem hallottam, de tehetséges.
Nekem a lett dal tetszik nagyon.
2012. február 19. 12:12
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Nagyon jó cikk
Már nagyon várom az Eurovíziót, kíváncsi vagyok rá milyen lesz. Ahogy látom, idén elég sok lassú dal lesz. Nekem eddig az Izlandiak dala tetszik a legjobban. De természetesen hajrá Magyarország!
2012. február 19. 12:23
|
|
Wittike16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 124218 offline
|
hát a svédek remélem nem Molly-t küldik... nem hiszem hogy jó választás lenne... és én az angolokra lennék kiváncsi
olyat küldenek e mint pl Cher Lloyd, Pixie Lott vagy a One Direction, vagy kevésbé ismertet.
2012. február 19. 12:51
nekem ezek közül Litvánia dala tetszik, de persze remélem a magyarok jó helyezést érnek el idén
2012. február 19. 12:51
Nekem ezek közzül az ukrán tetszik a a legjobban, de a többi sem rossz. A svédeknek biztos több eszük van annál, hogy Molly-t küldjék. De elég erős a mezőny...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: