Idén nyáron elmarad a már szinte szokásosnak tekinthető Glee Live in Concert! turné.
A teljes cikkhez kattints ide!
Idén nem lesz Glee-turné
2012. február 18. 23:08
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Hát szerintem ez minket így se, úgy se érint, mert nem hinném, hogy port ide jöttek volna turnézni... -.-
1 felhasználónak tetszik:
Alizgirl98
2012. február 18. 23:10
Igazán rendes tőlük, ha mégiscsak fellépnek, főleg ha jótékonysági koncerttel, mert ezzel még segítenek is...
Amúgy én imádom a hangjukat élőben is, mindnyájuknak igazán jó!!
de azért lássuk be, azért egy turné jobb lenne, mert tovább tart...
2012. február 19. 07:26
Jó ötlet a jótékonysági koncert, és tényleg rájuk fér már egy kis megérdemelt szabadság
2012. február 19. 08:15
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
nem baj
jó szórakozást nekik
nagyon szeretem őket
2012. február 19. 10:09
|
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline
|
hát igazából nekem fingom sincs arról, hogy ez minket hogyan is érintene. ide úgyse jönnek, a magyar tvkbe már nem is adják, szóval a koncertre se mennének el olyan marhasokan szerintem.
És igazuk van, mert egy rész rengeteg munka, a dalszövegek tanulása, a koreográfia, meg minden egyéb. Aztán mire végeztek a munkával, a nyári szünetben is turnézhatnak úristen
Ennyit akartam ^^"
És igazuk van, mert egy rész rengeteg munka, a dalszövegek tanulása, a koreográfia, meg minden egyéb. Aztán mire végeztek a munkával, a nyári szünetben is turnézhatnak úristen
Ennyit akartam ^^"
ophely88
2012. február 19. 10:42
Őszintén, aki nem tudja, mi az a Glee, vagy kik ezek, az minek ír ide?
A harmadik évad annyira gyér volt eddig, hogy így a 11. résztől kezdenek belejönni a sztoriba. Elhiszem, hogy fáradtak, engem nem is érintene a turné. Hallottam, hogy tavaly nem volt sikeres, de állítólag már az első évad koncertturnéja sem volt az.
A harmadik évad annyira gyér volt eddig, hogy így a 11. résztől kezdenek belejönni a sztoriba. Elhiszem, hogy fáradtak, engem nem is érintene a turné. Hallottam, hogy tavaly nem volt sikeres, de állítólag már az első évad koncertturnéja sem volt az.
Pandus
2012. február 19. 10:49
Engem ez hidegen hagy mert nem vagyok ragyongójuk.
De aki szereti őket ne vegye sértésnek amit most mondok. Szerintem nagy hülyeség,hogy egy sorozatból a szereplőket fellépésre visznek! Nekem ez nem dukál. Ha már énekelni tudnak akkor csináljanak saját zenét és küzdjenek meg a sikerért külön külön is! Véleményem szerint nagyon nagy butaságnak tartom ezt az egészet! Ennyi! Hello... :/
De aki szereti őket ne vegye sértésnek amit most mondok. Szerintem nagy hülyeség,hogy egy sorozatból a szereplőket fellépésre visznek! Nekem ez nem dukál. Ha már énekelni tudnak akkor csináljanak saját zenét és küzdjenek meg a sikerért külön külön is! Véleményem szerint nagyon nagy butaságnak tartom ezt az egészet! Ennyi! Hello... :/
ophely88
2012. február 19. 10:51
Idézet (domcsicsi97 @ 2012.02.19. 10:49)
Engem ez hidegen hagy mert nem vagyok ragyongójuk.
Én szeretem a Glee-t, de maximálisan egyetértek veled. Szerintem is butaság a napi 18 óra mellett, más zenéivel turnéra vinni a sorozatot. Oké, hogy feldolgoznak dalokat, de tényleg kéne már egy saját album, vagy dal mindegyik tagnak. Bár, ha jól tudom, egyenlőre csak Naya Riverának és Matthew Morrison-nak van jövője a zeneiparban.
2012. február 19. 11:34
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Itsmedemz,Domcsicsi,teljesen egyetértek veletek. Nem kis munka az a napi 28 óra,plusz így más projectek is előtérbe kerülhetnek a színészek karrierjében-akár film,akár zene.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.