Balesetet szenvedett Baricz Gergő
2012. február 18. 20:56
|
lady_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 152573 offline
|
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.02.18. 14:26)
Szerencséje,hogy csak az autó lett totálkáros.Rosszabbul is járhatott volna.Mivel ez hajnalban történt (és akkor ugye sötét volt) az is lehet,hogy nem látta a kutyát,és amikor észrevette már nem tudott lassítani.
Bocsika,hogy így letámadlak ezzel.De te most szereted vagy utálod Baricz Gergőt?Mert itt a kommented alapján nem úgy tűnsz,mintha utálnád,viszont láttam,hogy pl:az X-faktor fórumrésznél írtál 1-2 nem túl kedves kommentet róla.
2012. február 18. 21:11
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Sofőr ? azt hittem egyedül ment..
2012. február 18. 21:14
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nem lehetett túl jó dolog. Biztosan megrémült... De a lényeg, hogy nem lett semmi baja.
2012. február 18. 21:34
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (lady_girl @ 2012.02.18. 20:56)
Bocsika,hogy így letámadlak ezzel.De te most szereted vagy utálod Baricz Gergőt?Mert itt a kommented alapján nem úgy tűnsz,mintha utálnád,viszont láttam,hogy pl:az X-faktor fórumrésznél írtál 1-2 nem túl kedves kommentet róla.
Tudom,hohgy semmi közöm ahoz,hogy kit szeretsz és kit nem,csak gondoltam rákérdezek.
Ha ilyen kérdésed van,akkor máskor létszi írj üzenetet.Nem haragszok,hogy rákérdeztél,de az ilyesmit (szerintem) jobb üziben megbeszélni.
Őszintén szólva most se szeretem.Igen annó tényleg volt néhány olyan kiírásom vele kapcsolatban,ahol durvábban fogalmaztam.Amikor ezeket írtam volt néhány Baricz rajongó,akik szidták Muri Enikőt és Kocsis Tibit (nekem ők voltak a kedvenceim)és felhúztam magam,és azért írtam azokat a kommentek,hogy megtudják,hogy milyen ézrés ha bántják a kedvencüket.De igazából Keresztesen akadtam ki,nem Gergőn.Hogy elkezdte ott szidni Malekot,hogy taktikából akarta kiejteni.Nem mondom,lehet,hogy tényleg volt benne taktika,de Keresztesnek semmi joga nem volt szemrehányást tenni neki,mert ő se külömb,sőt.Ő ugyanezt csinálta a Vastag Csaba-Janicsák Veca párbajon.Nem beszélve arról,hogy Malek egyáltalán nem mondott Baricznak annyira durva dolgot,mint amennyire a drága művésznő kiakadt (amikor kimondta rá,hogy hangilag gyengébb,mint többiek),mert sokkal durvábban is fogalmazhatott volna.Utána meg jött,hogy kiesett Tarány Tamás (Keresztes miatt).Nekem pedig Muri Enikő,Kocsis Tibi és Tarány Tamás voltak a kedvenceim,és ezután még jobban felhúztam magam.Mostmár mindegy.Lényeg,hogy ezeket a kommenteket,azoknak szántam,akik Enikőt és Tibit szidták,azért,hogy ők is megtudják,hogy milyen érzés,ha szidják,azt,akit szeretnek.Így utólag belátom tényleg néha durva voltam.Igazából most se szeretem a Bariczot csak rájöttem,hogy én nem akarok olyan lenni,mint azok,akik miatt ezeket a hozzászólásokat írtam.
Ezeket a kommenteket,amiket ide írtam,elfogultság nélkül írtam.Ha mással történt volna ez,akkor is ezt írtam volna.
2012. február 18. 21:42
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
A cikkben az van, hogy végülis ő az aki vezetett, ő meg azt mondta, hogy sajnálja a sofőrt? Na most akkor, hogy is van ez?! xD Mondjuk lényegtelen. Szerencse, hogy se neki se pedig a kutyusnak nem lett komolyabb baja.
2012. február 19. 09:19
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
pink_bunny- egyetértek
)
2012. február 19. 10:02
|
|
iam.krisszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.08. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 148897 offline
|
Uhh... ezt én is olvastam facebook-on. De az ilyen megtörténik, még szerencse, h nem történt nagyobb baj.
2012. február 19. 11:35
Istenem. Még jó hogy nem halt meg. Igaz nem szeretem. de azért nem szeretném hogy haljon meg, mert az bunkóság lenne!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: