Új dallal jelentkezett Angel
2012. február 19. 09:54
|
Tiffany 95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 162151 offline
|
Háát, ügyes próbálkozás, de nem jött be.
2012. február 19. 12:49
|
anabell888új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.18. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 165472 offline
|
Egyáltalán ki ez?
2012. február 19. 20:33
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
Eszter655 egyetértek
2012. február 20. 08:22
|
|
mylifeworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 142238 offline
|
Mi alapján mondjátok, hogy nagyképű, ha egyszer nem is ismeritek?
2012. február 20. 17:11
|
Dorettaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 169509 offline
|
Na srácok! Akinek nem tetszik ne hallgassa és kész! Miért kell leszólni azt amit kemény munkával elért? Én igen is tudom mennyit dolgozik ezeken a számokon, rengeteg munkája van benne.
Sok olyan van amit én s utálok....de nem fikázom!!!
1. Tiszteletben tartom az előadót, mert dolgozik vele.
2. Tiszteletben tartom a rajongókat.
3. Mi a jó istenért foglalkoznék olyannal amit utálom és csak az időmet rabolná?
Figyeljetek, különbözőek vagyunk, nem tetszhet mindenkinek...de ha nem jön be ne ezzel foglalkozz!!!
Sok olyan van amit én s utálok....de nem fikázom!!!
1. Tiszteletben tartom az előadót, mert dolgozik vele.
2. Tiszteletben tartom a rajongókat.
3. Mi a jó istenért foglalkoznék olyannal amit utálom és csak az időmet rabolná?
Figyeljetek, különbözőek vagyunk, nem tetszhet mindenkinek...de ha nem jön be ne ezzel foglalkozz!!!
2012. február 20. 18:21
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Sajnos végighallgattam, és nem volt jó döntés. Kissé gagyi, a szövege pedig lapos és unalmas.
Hallottam már erről a csajról, és habár nem ismerem sem a vérbeli rappet, sem ezt a tákolmányt, mégiscsak tudok különbséget tenni minőségi és nem minőségi zene közt. Előre is bocsánat, hogy "tákolmánynak" és egyébnek neveztem, de egyszerűen fáj, hogy valaki ilyen gagyi dolgot tud kiadni a kezei közül.
Hallottam már erről a csajról, és habár nem ismerem sem a vérbeli rappet, sem ezt a tákolmányt, mégiscsak tudok különbséget tenni minőségi és nem minőségi zene közt. Előre is bocsánat, hogy "tákolmánynak" és egyébnek neveztem, de egyszerűen fáj, hogy valaki ilyen gagyi dolgot tud kiadni a kezei közül.
2012. március 27. 19:35
|
|
Miss Britneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 170 Csatolások: 22 Azonosító: 155633 offline
|
Igaz.. a szöveg nagyon igaz és jó! A zene se rossz, de jobb számai is vannak neki szerintem...(:
2012. április 19. 19:51
|
|
Angel_starrúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.11. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 173201 offline
|
nekem már megvan tegnap töltötem le amugy nagyon kedves kis csaj imádom a számait
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: