Új dallal jelentkezett Angel
2012. február 18. 19:17
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Ez gyenge :/ van egy-két elhallgatható száma, de tehetségnek nem nevezném, sőt egyre unszimpatikusabb, ez meg szörnyű...
2012. február 18. 19:36
|
|
princess88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.28. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 146374 offline
|
nem rossz de van jobb száma is o.o
2012. február 18. 20:58
|
|
Esmee0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 158443 offline
|
janet7 írta:
"Bébi, Angel ugyanakkora senki, mint én, csak az a különbség, hogy én nem is próbálok úgy tenni, mintha lennék valaki.
És mi az, hogy amatőr módon rappel? Hát pl. az, hogy nem tud rappelni és sokkal inkább hasonlít egy otthon a hajkefébe zagyváló, rappelni próbálkozó 12 éves kislányra, mint egy igazi rapperre. Kábé.
Kik között híres ez a csaj? Magyarország háromnegyede azt sem tudja, hogy kicsoda, a maradéknak a nagy része pedig semmire sem tartja. Ha egész Magyarország ismerné, még attól sem lenne valaki, és híres sem, így meg pláne.
Már megint ez a nagyon okos védekezés...ez a kedvencem a "féltékeny vagy" mellett Ilyen alapon senki nem mondhatna véleményt senkiről, ha nem csinálja ugyanazt, mint ő, ugye? Te sem írhatnál negatív véleményt sem egy színésznőről, sem egy filmről, sem egy énekesnőről, senkiről és semmiről, hiszen te sem énekelsz vagy színészkedsz. Nem gondolod, hogy ez egy oltári nagy butaság? Mindenkinek van joga véleményt mondani, és attól, mert vele ellentétben nem áltatom magam azzal, hogy van tehetségem, attól még ugyanúgy meg tudom ítélni, hogy milyen rapper. Mit tudok felmutatni? Ahoz hogy véleményt mondjak elég csupán annyi, hogy mondjuk úgy, kicsit jobban ismerem a rap zenét, mintsem hogy erre a nevetséges, "önmaga paródiája" csajra rámondjam, hogy tud valamit. Ahogy mondani szokásom, növessz agyat és gondold végig mit mondassz, és ha nincs értelme, akkor inkább ne írd le.
Téged is ő bérelt fel?
És addig örülj, amég nem nézem meg a hozzászólásaidat és másolok be ide párat közülük, amivel teljes mértékben megcáfolod az előbbi nagyon okos szónoklatodat, mint általában mindenki, aki ekkora marhaságokat ír.
A véleményeidhez viszont benéztem, és HOPPÁ Gaga, SP, Demi, Miley? Velük mivan? Hiszen te nem is vagy híres...akkor hogy mersz 1-et adni nekik mindenből és "ítélkezni", aztán még engem lehordani a sárga földig...ráadásul ide is azt írtad, hogy utálod az amerikai rappereket, pedig hát valljuk meg te sem vagy híresebb náluk, de javíts ki ha tévedek, szóval? Ajj, többet vártam tőled egy ilyen magasröptű hozzászólás után. Bukta.
Tudod azért nem okos dolog ilyen hozzászólást írni, mert gyakorlatilag mindenkinél 95%, hogy találni lehet a hozzászólásaik között valami olyat, amivel teljes mértékben ellent mondanak ennek. Majd legközelebb."
1. Bébi??? Ki vagy te hogy így szólíts engem
2. Tudom hogy nem vok híres , de azt is hogy hallottam tőlük jó sok számot, azok nullák, és Gagéból és Mileyból sorry de már elegem van hogy nem telik el egy-két hét hogy nem jelenjen meg róluk egy cikk.
És 3. bocsi ha megbántalak, de tudod én azt hiszem egyik véleményemben sem írtam azt hogy amatőr módon énekel.
"Bébi, Angel ugyanakkora senki, mint én, csak az a különbség, hogy én nem is próbálok úgy tenni, mintha lennék valaki.
És mi az, hogy amatőr módon rappel? Hát pl. az, hogy nem tud rappelni és sokkal inkább hasonlít egy otthon a hajkefébe zagyváló, rappelni próbálkozó 12 éves kislányra, mint egy igazi rapperre. Kábé.
Kik között híres ez a csaj? Magyarország háromnegyede azt sem tudja, hogy kicsoda, a maradéknak a nagy része pedig semmire sem tartja. Ha egész Magyarország ismerné, még attól sem lenne valaki, és híres sem, így meg pláne.
Már megint ez a nagyon okos védekezés...ez a kedvencem a "féltékeny vagy" mellett Ilyen alapon senki nem mondhatna véleményt senkiről, ha nem csinálja ugyanazt, mint ő, ugye? Te sem írhatnál negatív véleményt sem egy színésznőről, sem egy filmről, sem egy énekesnőről, senkiről és semmiről, hiszen te sem énekelsz vagy színészkedsz. Nem gondolod, hogy ez egy oltári nagy butaság? Mindenkinek van joga véleményt mondani, és attól, mert vele ellentétben nem áltatom magam azzal, hogy van tehetségem, attól még ugyanúgy meg tudom ítélni, hogy milyen rapper. Mit tudok felmutatni? Ahoz hogy véleményt mondjak elég csupán annyi, hogy mondjuk úgy, kicsit jobban ismerem a rap zenét, mintsem hogy erre a nevetséges, "önmaga paródiája" csajra rámondjam, hogy tud valamit. Ahogy mondani szokásom, növessz agyat és gondold végig mit mondassz, és ha nincs értelme, akkor inkább ne írd le.
Téged is ő bérelt fel?
És addig örülj, amég nem nézem meg a hozzászólásaidat és másolok be ide párat közülük, amivel teljes mértékben megcáfolod az előbbi nagyon okos szónoklatodat, mint általában mindenki, aki ekkora marhaságokat ír.
A véleményeidhez viszont benéztem, és HOPPÁ Gaga, SP, Demi, Miley? Velük mivan? Hiszen te nem is vagy híres...akkor hogy mersz 1-et adni nekik mindenből és "ítélkezni", aztán még engem lehordani a sárga földig...ráadásul ide is azt írtad, hogy utálod az amerikai rappereket, pedig hát valljuk meg te sem vagy híresebb náluk, de javíts ki ha tévedek, szóval? Ajj, többet vártam tőled egy ilyen magasröptű hozzászólás után. Bukta.
Tudod azért nem okos dolog ilyen hozzászólást írni, mert gyakorlatilag mindenkinél 95%, hogy találni lehet a hozzászólásaik között valami olyat, amivel teljes mértékben ellent mondanak ennek. Majd legközelebb."
2. Tudom hogy nem vok híres , de azt is hogy hallottam tőlük jó sok számot, azok nullák, és Gagéból és Mileyból sorry de már elegem van hogy nem telik el egy-két hét hogy nem jelenjen meg róluk egy cikk.
És 3. bocsi ha megbántalak, de tudod én azt hiszem egyik véleményemben sem írtam azt hogy amatőr módon énekel.
2012. február 18. 21:11
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Esmee0001 @ 2012.02.18. 20:58)
Ó, én direkt nem kezdtem el pattogni, amiért lesenkiztél, de te rögtön ugrassz erre a kedves megszólításra... Kár.
Én is hallgattam Angeltől több dalt is sajnos, mert csak úgy írok véleményt, hogy tudom, hogy miről írok, és sajnos amatőr, amint mondtam és nevetséges a rappelési stílusa és a nagy élet bölcsességei is.
Jajj, igazad van, végülis csak ilyesmiket írtál: utálom, pics.k, b.zi, borzalmas, sz.r a zenéje, nincs hangja, nincs stílusa, gyűlölöm, a számai nullák, ha csak meglátom hányok.
Csak szemezgettem párat. Ezeket akkor szabad írni, de normális véleményt arról, hogy béna a csaj, azt nem? Vagy hogy gondolod?
2012. február 18. 21:25
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Esmee0001 @ 2012.02.18. 21:18)
Jó janet7 , csak a te kedvedért, vissza fogom azt a ** nagy számat , és törlöm az olyan véleményeimet amiben leértékelem az xy személyt, yo?
Még mindig nem érted...Felőlem azt írsz, amit akarsz a véleményedbe, nem szeretem egyik delikvenst sem. Nekem azzal volt a bajom, hogy ok nélkül letámadtál, amiért le mertem írni NORMÁLIS hangnemben a véleményemet, miközben te ugyanezt durvábban teszed. Tényleg ilyen nehéz a felfogásod?
1 felhasználónak tetszik:
Luckie
2012. február 18. 21:36
B.zdmeg...
Már bánom hogy elindítottam.Ha valaki megnézi az előzményeimet a gépen,tisztára azt fogja hinni hogy ilyen szégyent hallgatok.Gyorsan törlöm is.
2012. február 18. 21:58
|
Rita19960703új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 135332 offline
|
Rap4ever8 :ez oké és vágom,de azt nem értem hogy olyanok minek írnak ide akik nem hallgatnak rappet.. én 2 éve hallgatok rappet és van pár szám Angeltől ami nagyon bejön nekem,de nem csak őt hallgatok... nyílván nem ő MO. legjobb rappere de mindenkinek más az ízlése..még a rapben is!Nem tudom te hogy vagy vele,de én azokat a rappereket részesítem előnyben,akiknek a szövegein el lehet gondolkodni és nagyon igazak!Amikor rosz kedvem van azért,ha jó kedvem van azért hallgatok rappet!Azt az embert aki csak divatból hallgat rappet őszintén tudom sajnálni!
2012. február 19. 08:55
nem igazán nyerte el a tetszésem. ha magyar női rap, akkor inkább natter mc :]
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.