Új dallal jelentkezett Angel
2012. február 18. 15:23
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Személy szerint az a véleményem, hogy szégyen rappernek nevezni. Számomra sokkal inkább tűnik paródiának, amit csinál. Nagyon gyenge próbálkozás. Röhejes az egész. Egyáltalán nem ért hozzá...
2012. február 18. 15:30
Idézet (Esmee0001 @ 2012.02.18. 15:21)
BellaBennett, én is utálom az amerikai rappereket, sőt rappereket annyira nem szeretem, de nekem Angel egy olyan személy aki nekem rapben a legszimpatikusabb. Én csak azt nem értem, mért kell le amatőrözni egy olyan embert aki tényleg megtesz mindent azért hogy szeressék.
De olyan sosem lesz, hogy MINDENKI szeretni fogja. Ezzel nem is kell törődnie, hogy most hányan szeretik, meg hányan nem. Egyébként is, 21 éves, bőven van még ideje kiforrni. Az viszont benne van a pakliban, hogy mindig lesznek olyan emberek, akiknek nem fognak tetszeni a számai.
2012. február 18. 15:49
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Egyáltalán nem jön be. Ahogy a többi zenéje sem. A csaj is unszimpatikus. Egyszer írtam neki valamit, és letámadott...
Persze, megértem, hogy meg akarja magát védeni, de ha a zenei szakmában akar dolgozni, akkor el kell fogadnia a kritikát! Nem szeretheti mindenki!
2012. február 18. 15:52
Idézet (BellaBennett @ 2012.02.18. 15:01)
Mert Angel híres? Ha nem kattintok ide, és hallgatom meg a számát, még most sem tudnám ki ő.
Hidd el én sem, már bocsi!!
2012. február 18. 16:00
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Szerintem rohadt gyenge ez a dal meg az összes többi amit csinált. Hangja nincs a csajnak, ezt egyeltalán nem nevezném rapnek. Ilyet még én is tudok...-.-
2012. február 18. 16:46
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Esmee0001 @ 2012.02.18. 14:55)
janet7 írta:
"Annyira irritáló ez a csaj nekem...Konkrétan minden dala ugyanolyan és annyira amatőr módon rappel, hogy az borzalom."
Mi az hogy amatőr módon rappel? Mintha te jobb lennél, mit tudsz felmutatni??? Tudod, ha majd "híres" leszel akkor majd mondj véleményt , de addig amíg "senki" vagy (már bocsánat) addig ne ítélkezz!!!
"Annyira irritáló ez a csaj nekem...Konkrétan minden dala ugyanolyan és annyira amatőr módon rappel, hogy az borzalom."
Mi az hogy amatőr módon rappel? Mintha te jobb lennél, mit tudsz felmutatni??? Tudod, ha majd "híres" leszel akkor majd mondj véleményt , de addig amíg "senki" vagy (már bocsánat) addig ne ítélkezz!!!
Bébi, Angel ugyanakkora senki, mint én, csak az a különbség, hogy én nem is próbálok úgy tenni, mintha lennék valaki.
És mi az, hogy amatőr módon rappel? Hát pl. az, hogy nem tud rappelni és sokkal inkább hasonlít egy otthon a hajkefébe zagyváló, rappelni próbálkozó 12 éves kislányra, mint egy igazi rapperre. Kábé.
Kik között híres ez a csaj? Magyarország háromnegyede azt sem tudja, hogy kicsoda, a maradéknak a nagy része pedig semmire sem tartja. Ha egész Magyarország ismerné, még attól sem lenne valaki, és híres sem, így meg pláne.
Már megint ez a nagyon okos védekezés...ez a kedvencem a "féltékeny vagy" mellett
Téged is ő bérelt fel?
És addig örülj, amég nem nézem meg a hozzászólásaidat és másolok be ide párat közülük, amivel teljes mértékben megcáfolod az előbbi nagyon okos szónoklatodat, mint általában mindenki, aki ekkora marhaságokat ír.
A véleményeidhez viszont benéztem, és HOPPÁ
Tudod azért nem okos dolog ilyen hozzászólást írni, mert gyakorlatilag mindenkinél 95%, hogy találni lehet a hozzászólásaik között valami olyat, amivel teljes mértékben ellent mondanak ennek. Majd legközelebb.
2012. február 18. 16:49
Ha csak akkor lehetne véleményt mondani valakiről, ha híres vagy, meg is lehetne szüntetni ezt az egész oldalt.
2012. február 18. 17:14
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Egyszer tök véletlenül találtam rá Youtube-on, egyébként nem tudnám kiről van szó, az meg eszembe nem jutott volna, hogy adatlapja is van, ami persze nem baj. Nekem nem jön be amit ő csinál és a világfájdalmát megtarthatná magának.
janet7 nagyon nagyon bejött amit írtál.
janet7 nagyon nagyon bejött amit írtál.
2012. február 18. 17:22
|
Rita19960703új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 135332 offline
|
Szerintem meg,szinte mindenki aki rappet hallgat,tudja ki ő!Aki nem hallgat rappet és nem ért hozzá,az inkább ne írogasson ide!
2012. február 18. 17:25
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Rita19960703 @ 2012.02.18. 17:22)
Szerintem meg,szinte mindenki aki rappet hallgat,tudja ki ő!Aki nem hallgat rappet és nem ért hozzá,az inkább ne írogasson ide!
Ó bocsi. Igazad van. Inkább be is fogom, mert fogalmam sincs a rapről. Azt sem tudom mi az, tulajdonképpen.
2012. február 18. 17:26
Lehet, hogy az én elvárásaim túl nagyok, lehet, hogy nem vagyok a műfaj nagy szakértője - de ezt nem nevezném rappelésnek. Sorry everyone.
"Hazánk egyik legnépszerűbb női rappere..." Banyek, nem is tudtam, hogy Magyarország hip-hop nagyhatalom lett az elmúlt időszakban
"Hazánk egyik legnépszerűbb női rappere..." Banyek, nem is tudtam, hogy Magyarország hip-hop nagyhatalom lett az elmúlt időszakban
2012. február 18. 17:29
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (Rita19960703 @ 2012.02.18. 17:22)
Ezt én nem mondanám. Nagyon régóta hallgatom és szeretem a MINŐSÉGI rapet. Ennek a csajnak ehhez semmi köze és esetemben is csak a véletlen műve, hogy belebotlottam az egyik szánalmas dalába. Egyre többen ismerik, de a rajongói inkább az igénytelen tucatzenét preferálják és nem a minőségi rapzenét. Óriási butaság azt állítani, hogy egy igazi rapper ismeri Angel számait, mert ez nem így van. Sokkal inkább azok ismerik és szeretik, akik csak divatból hallgatnak rapzenét és valójában fogalmuk sincs róla mi az.
2012. február 18. 18:31
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Ez szörnyű... De tényleg.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

7 felhasználónak tetszik: