A Dokinak csak egy útitársa lehet, az pedig én vagyok szóval get outta my way, Emma

Ez csak egy szavazás, nem jelent semmit. A BBC-nek amúgy is alig van pénze, Emma Watson sokba kerülne nekik. Érdekes, tavaly is megkérdezték ugyanezt, ott Helena Bonham Carter nyert és mégsem kérték fel, pedig Helena sokkal jobb útitárs lenne, mint Emma. Amúgy Emmát sem bánnám, végső esetben még a szomszédban élő idős asszonyt is szívesebben tudnám a Doki útitársának, mint Amyt. Épp ideje volt, hogy Karen tovább lépjen. Én láttam a DW-t 1963-ig visszamenőleg és ilyen rossz útitársat még nem láttam pedig 48 évad alatt a Doki összeszedett néhány útitársat magamellé. Színészkedni tud a csaj, de a karaktere rettenetesen rossz, én annyira örültem, amikor kijelentették, hogy végre elmegy mert a picsogása meg a dühöngése már az agyamra megy. Donnának jól állt, Amynek nem. Most jutott eszembe, hogy Rupert Grint egyszer azt válaszolta a kérdésemre, hogy szívesen lenne a 12-ik Doki. Micsoda véletlenek vannak
Zoey mit keres a listán? Zoey amerikai, esélye sincs bekerülni. Maradjon csak a helyén.
Nekem amúgy ez a lista nem tetszik. Bonnie Wright, Claire Foy, Felicity Jones (ő már volt a sorozatban de vissza lehet hozni másként), Hannah Murrayt szívesen látnám.