Starity

Whitney Houston utolsó dala egy duett lesz

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 18. 13:28 #21
- törölt felhasználó -    
Szegény Whitney elég rosszul nézett már ki akkor is...
2012. február 18. 13:35 #22
- törölt felhasználó -    
borzalmas, hogy február 7.-én még a stúdióban volt, utána pedig nem sokkal már nem volt az élők sorában ... :/
2012. február 18. 13:39 #23
Hold9611
Hold9611
új tag

StátuszNe becsüld le magad, értékes vagy, hisz Isten nem csinál selejtet. - milyen igaz
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 65
Csatolások: 0
Azonosító: 148019
Én azt nem mondanám, hogy nem foglalkozott senki Whitney-vel amikor még élt, mert annak idején nagyon híres volt. Még a Több mint testőr idején is felkapott volt. Ő saját maga tette tönkre magát a sok droggal, meg alcohollal. Ezért is zuhant magába és került mélypontra, és ezért nem foglalkozott vele senki sem, mivel az elmúlt években nem csillogott úgy mint azelött. Az egy természetes dolog hogy halála után felkapottabb lesz, mert ez emberek csak most jönnek rá, hogy Whitney Houston-nal egy mekkora énekest és személyiséget vesztett el a világ. Szerintem ebben semmi kivetnivaló nincs ugyanis ilyen az emberi természet. Amíg megvan valami, vagy valaki, addig nem becsülöd. Csak akkor ébredsz rá milyen fontos hogyha már nem a tied.
2012. február 18. 13:47 #24
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Pfejj, komolyan, aki azt mondja, hogy nem foglalkozott vele senki meg a halála után lett felkapott, az hol élt eddig? Egy kő alatt?
A legtöbbet díjazott és az egyik legsikeresebb énekesnő volt 85 óta, nem 2012 óta, hanem TÖBB MINT 25 ÉVE. Tanuljatok már egy kicsit és tájékozódjatok, mielőtt ilyen hülyeségeket írtok, csak mert az milyen laza meg egyedi...

MINDEN SZTÁRNÁL ez van a haláluk után, de ez talán azt jelenti, hogy Elvis, John Lennon, Marilyn Monroe vagy Michael Jackson (de még sorolhatnám) nem váltak legendává már életükben is? Hogy nem imádták őket világszerte? Mert ha ezt gondoljátok, akkor ott súlyos gondok vannak. A halála miatt senki nem válik rajongóvá. Lehet, hogy többen rámennek Youtube-on, lehet, hogy többen bejelölik hirtelen kedvencnek, de ez semmit sem jelent, mert aki a halála miatt ilyet csinál, akkor az addig fog tartani, amég lecseng ez a dolog. De már életében is egy hatalmas énekesnő volt, több millió rajongóval, akiknek ő adott erőt a zenéjével. Ne legyünk már ennyire tudatlanok...És ha igaz lenne, amit írtok, akkor minden halott hírességgel ennyit fogalkoznának, ami pedig nincs így, gondolom mondanom sem kell. Ha életében nem vált volna híressé, nem tett volna kismillió dolgot a zenéjért és nem szerzett volna millió meg millió rajongót magának, akkor a halála sem érdekelne ennyi embert. Ebben biztosak lehettek.
1 felhasználónak tetszik: Black Hearth2
2012. február 18. 14:10 #25
BarbieFan
BarbieFan
asshole™
Hozzászólás: 6814
Csatolások: 315
Azonosító: 166047
justcreatesomething igazad van
2012. február 18. 14:47 #26
- törölt felhasználó -    
janet7 egyetértek!!
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. február 18. 14:49 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.02.18. 13:47)
Pfejj, komolyan, aki azt mondja, hogy nem foglalkozott vele senki meg a halála után lett felkapott, az hol élt eddig? Egy kő alatt?
A legtöbbet díjazott és az egyik legsikeresebb énekesnő volt 85 óta, nem 2012 óta, hanem TÖBB MINT 25 ÉVE. Tanuljatok már egy kicsit és tájékozódjatok, mielőtt ilyen hülyeségeket írtok, csak mert az milyen laza meg egyedi...
MINDEN SZTÁRNÁL ez van a haláluk után, de ez talán azt jelenti, hogy Elvis, John Lennon, Marilyn Monroe vagy Michael Jackson (de még sorolhatnám) nem váltak legendává már életükben is? Hogy nem imádták őket világszerte? Mert ha ezt gondoljátok, akkor ott súlyos gondok vannak. A halála miatt senki nem válik rajongóvá. Lehet, hogy többen rámennek Youtube-on, lehet, hogy többen bejelölik hirtelen kedvencnek, de ez semmit sem jelent, mert aki a halála miatt ilyet csinál, akkor az addig fog tartani, amég lecseng ez a dolog. De már életében is egy hatalmas énekesnő volt, több millió rajongóval, akiknek ő adott erőt a zenéjével. Ne legyünk már ennyire tudatlanok...És ha igaz lenne, amit írtok, akkor minden halott hírességgel ennyit fogalkoznának, ami pedig nincs így, gondolom mondanom sem kell. Ha életében nem vált volna híressé, nem tett volna kismillió dolgot a zenéjért és nem szerzett volna millió meg millió rajongót magának, akkor a halála sem érdekelne ennyi embert. Ebben biztosak lehettek.

Whitney kenterbe veri az összes mai énekesnőt szerintem.
2 felhasználónak tetszik: janet7, Black Hearth2
2012. február 18. 15:18 #28
ducsaianna
ducsaianna
sztármániás

Státusz♥♥Ha nem harcolsz azért amit akarsz,ne sírj ha el fogod veszíteni!!♥♥
Hozzászólás: 2140
Csatolások: 5
Azonosító: 162041
Biztos jó duett lett volna smileeee.gif
2012. február 18. 15:22 #29
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Nagyon sajnálom Jordint. Őt biztosan nagyon megrázta a dolog. Egyébként nagyon kíváncsi vagyok erre a dalra. Whitney.heart.gif
2012. február 18. 17:11 #30
holakoy
holakoy
új tag
Hozzászólás: 31
Azonosító: 146444
Elég öregesen néz ki a whitney houston nem?
2012. február 18. 17:24 #31
sréka
sréka
visszatérő vendég

StátuszI don't belive in farytales , but I belive in you and me :)
Hozzászólás: 330
Csatolások: 35
Azonosító: 141360
Kíváncsi vagyok a dalra!! smileeee.gif
2012. február 19. 15:04 #32
Team Delena 4ever
Team Delena 4ever
visszatérő vendég

Státusz"Ami késik, nem múlik!"
Hozzászólás: 347
Azonosító: 166311
nagyon sajnálom ezt a hírt, talán ezért is várom annyira ezt a dalt
2012. február 19. 15:14 #33
musicmurder95
musicmurder95
visszatérő vendég
Hozzászólás: 133
Azonosító: 169543
Én is kíváncsi vagyok a dalra, szerintem mindketten remek énekesnők!!!Whitney-t nagyon sokan szerették kár hogy meghalt de az igaz hogy a drog és az alkohol nem tett jót a karrierjének,egy ideig szinte teljesen eltünt. De ettől még nagyon szép hangja volt!szóval remélem jó lesz a dal!!!!
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok