Whitney Houston tagadhatatlanul örök dívája, példaképe, ikonja lesz a zeneiparnak. Utolsó dala pedig egy duett lesz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Whitney Houston utolsó dala egy duett lesz
2012. február 18. 10:54
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
örülök,hogy Jordin-nak sikerült duettezni vele..de szomorú,hogy többé mér senkit sem érhet ez a megtiszteltetés
de gratulálok
2012. február 18. 11:06
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Szegény,Whitne azon a képen,hogy néz ki
2012. február 18. 11:10
biztos jó lesz
de én még mindig alig hiszem h meghalt
2012. február 18. 11:12
Szerintem csodálatos dal lesz.
Annyira sajnálom, hogy Whitney meghalt, nem lesz még egy olyan csodás hangú énekes, mint Ő.
2012. február 18. 11:36
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Ez olyan rossz, szegény Jordin, miért kellett Whitney-nek elmennie? :S
2012. február 18. 12:13
Kétlem, hogy ez lenne az utolsó dal, szerintem az egész életének maradványait fel fogják túrni, hogy találjanak egy használható anyagot valahonnan a nyolcvanas évekből, ahogyan Amynél is tették. Még csak most indul újra Whitney karrierje, tippelek: szerintem még két lemezt biztosan kiadnak a pénzkereset reményében.
2012. február 18. 12:23
|
|
BigTimeRushFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.16. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 169399 offline
|
Nagyon várom már a dalt!
Jordin tökéletes választás mert remek énekes nő!
Whitney pedig a zeneipar nagy legendája, akinek a halála mindenki számára veszteség!
Jordin tökéletes választás mert remek énekes nő!
Whitney pedig a zeneipar nagy legendája, akinek a halála mindenki számára veszteség!
2012. február 18. 12:48
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Nem értem..felugrott vagy 100 helyezettel mióta meghalt...én sajnálom, nagyon de ettől nem leszek a rajongója.Tényleg szép volt a hangja de én annyira nem szerettem a számait.
2012. február 18. 13:17
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
kíváncsi vagyok a dalra, bár sosem kedveltem Jordint.
nekem is egyből ez jutott eszembe, amit Courtneyy is leírt. Tuti adnak még ki Whitney-albumot sosem hallott szerzeményekből. Ugyanígy volt Amy-nél és Jacksonnál is. ez részben jó a rajongóknak, akik újat hallhatnak kedvencüktől, de ezek a projektek erősen csak a pénztől függnek!
nekem is egyből ez jutott eszembe, amit Courtneyy is leírt. Tuti adnak még ki Whitney-albumot sosem hallott szerzeményekből. Ugyanígy volt Amy-nél és Jacksonnál is. ez részben jó a rajongóknak, akik újat hallhatnak kedvencüktől, de ezek a projektek erősen csak a pénztől függnek!
2012. február 18. 13:27
|
|
Bubii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 137888 offline
|
hagyják már szegényt békében nyugodni. attól mert mindenki cikket ír róla nem lesz jobb. csak a halála óta lett felkapott, és ez a szomorú... eddig miért nem foglalkozott vele senki?
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

2 felhasználónak tetszik: