Whitney Houston tagadhatatlanul örök dívája, példaképe, ikonja lesz a zeneiparnak. Utolsó dala pedig egy duett lesz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Whitney Houston utolsó dala egy duett lesz
2012. február 18. 10:54
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
örülök,hogy Jordin-nak sikerült duettezni vele..de szomorú,hogy többé mér senkit sem érhet ez a megtiszteltetés
de gratulálok
2012. február 18. 11:06
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Szegény,Whitne azon a képen,hogy néz ki
2012. február 18. 11:10
biztos jó lesz
de én még mindig alig hiszem h meghalt
2012. február 18. 11:12
Szerintem csodálatos dal lesz.
Annyira sajnálom, hogy Whitney meghalt, nem lesz még egy olyan csodás hangú énekes, mint Ő.
2012. február 18. 11:36
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Ez olyan rossz, szegény Jordin, miért kellett Whitney-nek elmennie? :S
2012. február 18. 12:13
Kétlem, hogy ez lenne az utolsó dal, szerintem az egész életének maradványait fel fogják túrni, hogy találjanak egy használható anyagot valahonnan a nyolcvanas évekből, ahogyan Amynél is tették. Még csak most indul újra Whitney karrierje, tippelek: szerintem még két lemezt biztosan kiadnak a pénzkereset reményében.
2012. február 18. 12:23
|
|
BigTimeRushFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.16. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 169399 offline
|
Nagyon várom már a dalt!
Jordin tökéletes választás mert remek énekes nő!
Whitney pedig a zeneipar nagy legendája, akinek a halála mindenki számára veszteség!
Jordin tökéletes választás mert remek énekes nő!
Whitney pedig a zeneipar nagy legendája, akinek a halála mindenki számára veszteség!
2012. február 18. 12:48
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Nem értem..felugrott vagy 100 helyezettel mióta meghalt...én sajnálom, nagyon de ettől nem leszek a rajongója.Tényleg szép volt a hangja de én annyira nem szerettem a számait.
2012. február 18. 13:17
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
kíváncsi vagyok a dalra, bár sosem kedveltem Jordint.
nekem is egyből ez jutott eszembe, amit Courtneyy is leírt. Tuti adnak még ki Whitney-albumot sosem hallott szerzeményekből. Ugyanígy volt Amy-nél és Jacksonnál is. ez részben jó a rajongóknak, akik újat hallhatnak kedvencüktől, de ezek a projektek erősen csak a pénztől függnek!
nekem is egyből ez jutott eszembe, amit Courtneyy is leírt. Tuti adnak még ki Whitney-albumot sosem hallott szerzeményekből. Ugyanígy volt Amy-nél és Jacksonnál is. ez részben jó a rajongóknak, akik újat hallhatnak kedvencüktől, de ezek a projektek erősen csak a pénztől függnek!
2012. február 18. 13:27
|
|
Bubii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 137888 offline
|
hagyják már szegényt békében nyugodni. attól mert mindenki cikket ír róla nem lesz jobb. csak a halála óta lett felkapott, és ez a szomorú... eddig miért nem foglalkozott vele senki?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

2 felhasználónak tetszik: