Selena Gomez dobta zenekarát
2012. február 21. 21:44
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
filmek na lássuk mik lesznek és akkor legyen még velük
2012. február 22. 10:33
És most mi lesz

Komolyan. Örülök neki, mert inkább színésznő legyen, mint énekesnő. Akkor sok dobhártya megmarad
Komolyan. Örülök neki, mert inkább színésznő legyen, mint énekesnő. Akkor sok dobhártya megmarad
2012. február 22. 22:07
|
|
vany986új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.10. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 160373 offline
|
Hát nem szerettem eggyik formában se... A legutolsÓ filmjét a Monte Carlot Nem tudom végig nézni! Mindig elkezdem és rászánom magam hogy megnézem de aztán mindig megunom kb fél óránánál és kikapcsolom! XD DE viszont a dalai se nagyon tetszenek (van egy-két jó) és élőben mit ne mondjak elég gyatra! ( Ahoz képest hogy énekesnő.) Ennyi
2012. február 23. 15:08
|
|
Fanciiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 237 Csatolások: 0 Azonosító: 135825 offline
|
hmm.:$$ pedig én nagyon szeretem a dalit, kát hogy most szünetlteti az éneklést.:// de leglább a filmek kerülnek előtérbe, már nagyon kíváncsi vagyok a leendő filmjeire:D Szerintem ugyanis remekül megállja a helyét színésznőnként, talán még jobban is mint énekesként. Eddig én a Varázslókba, a Ramona és Beezusba, A Monte Carlo-ba, a Hercegnő Védelmi Programba, és a Hamupipőke történetbe láttam Sellyt és sztem kitűnő színésznő:
2012. február 23. 17:19
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Ő lesz a Thirteen Reasons Why-ban? Az a kedvenc regényem (nemrég kaptam, de már most imádom), miért pont Selenával csinálják? Oké, népszerű, sikeres meg minden, de ez egy elég komoly könyv, és róla nem épp (SPOILER!!!!) az öngyilkossággal foglalkozó sztorik jutnak eszembe...
2012. február 23. 17:38
|
|
fviktória95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 1425 Csatolások: 206 Azonosító: 139411 offline
|
szerintem jobb színésznőnek mint énekesnek(nincs hangja) de azért vannak jó számai!!
2012. február 23. 20:26
Jó zenéket csináltak együtt, de szerintem egy jó énekes Selena.
2012. február 24. 12:14
|
|
drewbieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.20. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 143661 offline
|
Elég jókk voltak együt sajnálom őket DE selenának további sok sikert kivánok a továbbiakaban:::
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: