Eddig úgy volt, hogy a nemrégiben elhunyt Whitney Houston temetésén bárki részt vehet, ám a család meggondolta magát, sőt, Whitney exférjének egyenesen megtiltották, hogy részt vegyen a ceremónián.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bobby Brownt kitiltották Whitney Houston temetéséről
2012. február 17. 17:19
2012. február 17. 17:24
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Fhú, nehéz ügy, és én is úgy gondolom, hogy ő a felelős (részben) a kábszerek miatt, de akkor is együtt voltak X évig, és senkinek semmi joga eltiltani egy apát a gyerekétől... hacsak nem jelent rá veszélyt... Remélem nem lesz túl nagy botrány.
2012. február 17. 17:29
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Kitiltani fölösleges szerintem, Whitneynek már nem árthat többet, de részben meg is értem őket, hiszen ha ő nincs, akkor lehet, sőt valószínű, hogy nem így végződött volna...
Egyébként szerintem nincs azzal baj, hogy nem lesz "nyilvános" temetés, amin bárki ott lehet. Aki akarja, az úgyis megemlékezik róla egyedül, otthon, nincs ehez szükség még x emberre meg nyilvánosságra, mert az már sajnos nem hozza vissza őt.
Egyébként szerintem nincs azzal baj, hogy nem lesz "nyilvános" temetés, amin bárki ott lehet. Aki akarja, az úgyis megemlékezik róla egyedül, otthon, nincs ehez szükség még x emberre meg nyilvánosságra, mert az már sajnos nem hozza vissza őt.
2012. február 17. 17:30
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Jól tették.Ő tette tönkre.Miatta (is) kezdett drogozni és inni.De az is igaz,hogy ez mostmár nem változtat semmin.
2012. február 17. 17:39
Teljesen jól teszik, egyetértek velük. Semmi keresnivalója annak a személynek, aki tönkretette az egész életét!
2012. február 17. 17:42
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Semmi keresnivalója ott!Tönkretette Whitney életét!Végülis ő szoktatta rá a drogra!Valahol ő is bűnös Whitney halálában...
2012. február 17. 17:44
hát ja,jól tette Whitney családja,nem is hiányzik oda...
2012. február 17. 17:59
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Ennek nagyon örülök.
2012. február 17. 18:10
huhh hát elég kemény kifejezés hogy meg sem akarják látni őt a temetésen! De ha már ő volt az oka annak hogy withney kábítószerhez nyúlt! Akkor már én is megértem! Ennyit szerettem volna hozzászólni
2012. február 17. 18:11
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
én sem engedném oda...na mind1
2012. február 17. 18:31
Én teljesen megértem, h meggondolták magukat, bár nem egészen világos, miért a temetkezési vállalkozó hatására :/
De mindegy, aki akar, megemlékezhet Whitneyről!
De ez a Bobby-dolog... Perez Hiltonnak én azt se hiszem el, amit kérdez! Akárhogy is döntött a család, csakis rájuk tartozik.
Whitney lányát viszont sajnálom!
De mindegy, aki akar, megemlékezhet Whitneyről!
De ez a Bobby-dolog... Perez Hiltonnak én azt se hiszem el, amit kérdez! Akárhogy is döntött a család, csakis rájuk tartozik.
Whitney lányát viszont sajnálom!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. február 17. 18:45
És ez miért furcsa. Az vesz részt rajta aki akar!
Nyugodjon békében!
2012. február 17. 19:24
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Sajnálom Whitney-t és a lányát 
Én nem engettem volna meg mivel ő tette tönkre az addig töretlen Whitney karierjét h részoktatta a drogra!
De az ő döntésük.
Én nem engettem volna meg mivel ő tette tönkre az addig töretlen Whitney karierjét h részoktatta a drogra!
De az ő döntésük.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.