én ilyen szereken még nem élek
Ricky Martin szexszel tartja formában magát
2012. február 17. 19:55
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Szerintem én és néhányan mások azért akadtak ki ezen a cikken, mert a szex -én legalábbis úgy gondolom- két ember dolga. Ha benne van egy harmadik személy is, az már baj.
Más tészta, ha az ember megosztja az élményeit, tapasztalatait a barátnőjével/testvérével (már ha van olyan szinten a kapcsolatuk), mert ugye még ez is egy természetes dolog.
De mikor valaki azt nyilatkozza a médiának, hogy szereti a szexet, benne van az edzésprogramjában, sötöbö, nálam az már igen is tabu. Én speciel nem vagyok kíváncsi egyetlen sztár szexuális életére sem, és mint azt írtam az előbbi hozzászólásomban is: függetlenül attól, hogy az illető hetero- vagy homoszexuális. És a "nem vagyok kíváncsi"-ba ez is beletartozik. Csinálja úgy, ahogy neki tetszik, amíg neki tetszik, akivel neki tetszik... de ne kösse ezt a világ orrára. Ennyi lenne.
Más tészta, ha az ember megosztja az élményeit, tapasztalatait a barátnőjével/testvérével (már ha van olyan szinten a kapcsolatuk), mert ugye még ez is egy természetes dolog.
De mikor valaki azt nyilatkozza a médiának, hogy szereti a szexet, benne van az edzésprogramjában, sötöbö, nálam az már igen is tabu. Én speciel nem vagyok kíváncsi egyetlen sztár szexuális életére sem, és mint azt írtam az előbbi hozzászólásomban is: függetlenül attól, hogy az illető hetero- vagy homoszexuális. És a "nem vagyok kíváncsi"-ba ez is beletartozik. Csinálja úgy, ahogy neki tetszik, amíg neki tetszik, akivel neki tetszik... de ne kösse ezt a világ orrára. Ennyi lenne.
2012. február 17. 19:57
Zyta96 egyet értek!Amég a saját házában csinálja senkinek semmi köze hozzá!Csodás hangja remek dalai vannak ezzel kell nekünk foglalkozni:)
2012. február 17. 20:00
Nem értem, hogy ezen mi a felháborító. Ha a férfiakhoz vonzódik férfi létére, akkor ez van, és ha valaki igazán szereti, akkor így fogadja el és kész. Talán furcsának hangzik, de ez van - ha Ricky számára az a jó/kellemes, ha férfiakat szereti, akkor legyen. Neki is ugyanannyi joga van felválallni a másságát, mint másnak és senki nem határozhatja meg helyette, hogy kit szeressen - ha meleg, akkor meleg. Ennyi. Nem kell felfújni a dolgot.
Ő is emberből van, így azt mond amit akar, és szerintem ebben a mondatában nem volt semmi megbotránkoztató és kúltúrált is volt - ezért nem értem, hogy mire ez a nagy felháborodás. Engem legalábbis úgy neveltek, hogy minden embert fogadjak el úgy, ahogy született - ebből kifolyólag nekem nincsen semmi bajom a melegekkel.
Ő is emberből van, így azt mond amit akar, és szerintem ebben a mondatában nem volt semmi megbotránkoztató és kúltúrált is volt - ezért nem értem, hogy mire ez a nagy felháborodás. Engem legalábbis úgy neveltek, hogy minden embert fogadjak el úgy, ahogy született - ebből kifolyólag nekem nincsen semmi bajom a melegekkel.
2012. február 17. 20:40
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Norah igazad van
2012. február 17. 21:13
Én sem kifejezetten szeretem a melegeket, de azért ez nagyon gáz, amit egyesek itt levágnak. Tett egy kijelentést, ami egy heterótól elfogadható lenne, őt meg megkövezik érte. Én sokkal undorítóbbnak tartom, amit a homofóbok művelnek, mint a melegeket. Mármint oké, amikor melegfelvonuláson rázzák magukat, azt elítélem, de könyörgöm, Ricky semmit sem csinált.
2012. február 17. 21:18
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Ebben nincsen undorító vagy gáz. Ő is ugyanolyan férfi mint bármelyik másik, leszámítva azt, hogy nem a nőket szereti. De ettől még neki is megvannak a megfelelő igényei.
Ne legyetek már prűdek.
Ne legyetek már prűdek.
2012. február 18. 10:34
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
dóóra
egyet értek
egyet értek
2012. február 18. 10:42
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Most miért vagytok sokan ennyire felháborodva?!
Ricky nem a nőket szereti,ettől függetlenül jó ember. Ebben a nyilatkozatában,pedig semmi undorító dolgot nem említett,hisz nem részletezte a dolgokat. Persze,sokatoknak beindult a fantáziája ezzel a kapcsolatban,de ez már a ti gondotok.
2012. február 18. 13:26
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Idézet (cikopep @ 2012.02.18. 12:12)
Ami nem normális az nem normális. Prüdségnek ehez semmi köze. És egy homár ember az nem férfi!! Mert akkor nője lenne.. ennyi.
Te fiú vagy.
Nem szeretném megváltoztatni a véleményedet ebben a témában, mert jogod van hozzá, hogy megvesd őket, tudod, szólás szabadság, meg minden.
2012. február 18. 20:53
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Sosem akartam ítélkezni a homoszexuális férfiakon, de könyörgöm, ne mondjon ilyeneket. Ez nem csak rájuk, hanem a hetero-párokra is vonatkoznak. Most komolyan ezzel akarják felhívni a figyelmet, vagy mi?
1 felhasználónak tetszik:
Kokonuth
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.