Chris Brown újabb klippel jelentkezik
2012. február 18. 07:50
|
|
kanyoszabrinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 159 Csatolások: 52 Azonosító: 145825 offline
|
Szerintem tök jóóó lett a szám!
2012. február 18. 09:25
Az elején olyan Kesha - blow os volt , vagy csask én látom így nemtudom , nekem nemannyira teccik
2012. február 18. 10:57
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
nekem is ez volt az első gondolatom Eszti,de utána mondom Chris akkor is jobb
<3
2012. február 18. 13:52
|
|
criticadelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 168202 offline
|
1, Az eleje tisztára hasonlít Kesha Blow című klipjére.
2. Amikor táncol, Jason Derulo-t jutattja eszembe
3. Amikor a sapka rajta van, akkor tisztára úgy néz ki, mint Ne-Yo a Beautiful Monster-ben, meg a végén a világító szeme is abból a klipből lett szedve.
Ezek ellenére ez egy klassz kis szám...
2. Amikor táncol, Jason Derulo-t jutattja eszembe
3. Amikor a sapka rajta van, akkor tisztára úgy néz ki, mint Ne-Yo a Beautiful Monster-ben, meg a végén a világító szeme is abból a klipből lett szedve.
Ezek ellenére ez egy klassz kis szám...
2012. február 18. 19:36
Hát...nekem is sok minden eszembe jut róla.Először is az hogy kib.szottul jó lett,aztán még egy osztálytársamra is emlékeztet.És most hogy így néztem tuti benne 2011-12 legjobb klipjei között.Nekem nagyon bejön. :)Azért meg kell hogy mondjam sokkal nagyobb táncos mint Jason.Nem azért Jasont is nagyon nagyon szeretem de hát valljuk be...Chris Brown magasan az egyik legjobban mozgó énekes.Hát igen.Ne-Yo meg Michael Jackson-tól szedte.Tudjuk sokmindenki koppint MJ-től ott van rögtön Chris,Ne-Yo,Jason,Usher és sokan mások.
2012. február 18. 23:20
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
úgy összességében bejön
de manapság már alig lehet új dolgokat kitalálni, mert a legnagyobbak már ellőtték a legjobb ötleteket és mindenkinek ők jutnak eszükbe. Szerintem ha Michael Jackson-ról van szó, akkor koppintásról nem beszélhetünk, mert őt nem lehet utánozni, csak próbálni utánozni. És sokan nem utánozzák hanem példaképnek tekintik és oké hogy tanulják a mozgását, meg a koreográfiáit de nem Michael Jakson imitátorok akarnak lenni...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: