Sok pletykalap cikkezett arról, hogy a House sorozat azért ér véget, mert Hugh már unja a faragatlan figurát, ám a színész elmondta, hogy ez nem így van.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hugh Laurie: „Nincs elegem House-ból”
2012. február 17. 14:48
2012. február 17. 14:56
mondjuk igaza van... 8 évnyi ugyanaz a sztori. mondjuk én imádom de lehet egy kicsit tényleg sok:/
2012. február 17. 15:26
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Idézet (LULUPeas @ 2012.02.17. 15:16)
Én úgy olvastam, hogy azt is mondta, hogy azért IS hagyja abba,mert már tényleg fáj a lába amiatt hogy folyton sántít - bár lehet ez nagy marhaság.
Annak ellenére hogy az egyik kedvenc sorozatom, megértem. 
Én is pont így olvastam. De megtudom érteni, egyszer minden sorozatnak vége lesz.
2012. február 17. 16:13
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
de nekem már igen xd
2012. február 17. 16:27
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Teljesen igaza van Hugh-nak. A sorozat amúgy az egyik kedvencem, de már nem lehet hova folytatni. A színészeket újabb kihívások várják majd (kedvenceim karrierjének alakulását figyelemmel fogom követni továbbra is), és remélem, Hugh a zenére fog inkább koncentrálni
2012. február 17. 16:48
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Az egyik szemem nagyon sír, a másik viszont nevet. Egyik kedvenc sorozatom, sajnálom, hogy itt a vége, de van ezután is élet. Egyszer minden jónak vége lesz -sajnos. És a színészeket meg láthatom másban is, nem visszavonultak
2012. február 17. 17:47
tényleg nincs mit folytatni, nagyon örülök hogy volt egy ilyen klassz sorozat amit milliók néztek és szerettek de egyszer mindennek vége persze mindenkinek hiányozni fog a zsémbes doki
2012. február 17. 18:02
|
|
AniKelemenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 166605 offline
|
Imádom a sorozatot és imádom benne a karaktereket is, ez valószínű így is marad. De igaza van abba, hogy már nincs hová folytatni, volt 8 fantasztikus évad, ennek elégnek kell lennie.
2012. február 17. 18:19
Hát nem szoktam nézni nap mint nap a House-t de amikor meg is néztem nagyon jól alakítja szerepét! Hajrá! Így tovább!
2012. február 17. 19:19
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (LULUPeas @ 2012.02.17. 15:16)
Én úgy olvastam, hogy azt is mondta, hogy azért IS hagyja abba,mert már tényleg fáj a lába amiatt hogy folyton sántít - bár lehet ez nagy marhaság.
Annak ellenére hogy az egyik kedvenc sorozatom, megértem. 
Ezt énis olvastam, nem tudom mi az igaz belőle, az viszont biztos, hogy depressziós lett és családját is majdnem elveszítette de ha jobban a dolgok mélyére nézünk, talán azért mert tényleg eljött az idő. Tudtommal ha jól megy a szekér egy sorozatnak (odakint), akkor utána 7 évadnak kell aláírni és akkor ott azt le kell nyomni. Ezt is el tudom képzelni.
Az újságírók meg azért mondják ezt, mert hülyék. Nincs többé, ennyi. Mindegy, hogy Hugh igazat mondott vagy nem, ha nincs tovább akkor nincs tovább. Nekem egyébként az a meglátásom, hogy belefáradt de nem unta meg végülis ez már oly lényegtelen. Békén lehetne már hagyni az embert, ígyis eléggé kikezdték, le lehetne már szállni róla és más pletykaforrás után keresgélni mert UNCSI.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2012. február 17. 19:26
|
|
esztie35city of glass☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 1369 Csatolások: 0 Azonosító: 129890 offline
|
imádom, és imádni is fogom mindig <3 de már lement 8 évad és ez elég volt, mert ha csinálnának még egy évadot az lehet már unalmas lenne és erőltetett...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.