Feljelentették az állatokkal poénkodó Bochkorékat
2012. február 17. 14:51
Én pont hallottam. Igazából ezzel a toronyházas dologgal teljesen egyetértek!
Aki itt írja hogy állatvédő: nem tudom kinek mit, de nekem ez azt jelenti, hogy nap mint nap megy ki menhelyekre, eteti a kutyákat/macskákat/egyéb más állatokat, pénzt ad alapítványoknak, ha meglát egy szerencsétlen törött lábú vagy szárnyú állatot akkor azt elviszi orvoshoz és persze van neki otthon mindenféle állata, akikről ő gondoskodik nem anyu meg apu, mama, papa, dédimama, dédipapa. Szerintem EZT jelenti az állatvédés, és nem azt hogy ha meglát valaki egy pókot nem kezdi el küldeni a papucsával - ez igaz akármelyik ilyen bogárra - és ha lát egy elütött kutyát vagy anyámkínja akkor nem továbbmegy meg kiröhögi és hagyja ott az út közepén. Ilyen szempontok szerint, én NEM tartom magam állatvédőnek, de állatkínzónak még annál is inkább nem. De ez csak az én véleményem, lehet nekem esni.
szerk.: Mielőtt bárki nekem esne hogy egy szinten vagyok velük, meg hogy milyen tahó vagyok hogy egyetértek ezekkel a marhákkal, nem helyeseltem - sőt! - az állatkínzós részeket, csupán azt amit az első mondatomban leírtam.
Aki itt írja hogy állatvédő: nem tudom kinek mit, de nekem ez azt jelenti, hogy nap mint nap megy ki menhelyekre, eteti a kutyákat/macskákat/egyéb más állatokat, pénzt ad alapítványoknak, ha meglát egy szerencsétlen törött lábú vagy szárnyú állatot akkor azt elviszi orvoshoz és persze van neki otthon mindenféle állata, akikről ő gondoskodik nem anyu meg apu, mama, papa, dédimama, dédipapa. Szerintem EZT jelenti az állatvédés, és nem azt hogy ha meglát valaki egy pókot nem kezdi el küldeni a papucsával - ez igaz akármelyik ilyen bogárra - és ha lát egy elütött kutyát vagy anyámkínja akkor nem továbbmegy meg kiröhögi és hagyja ott az út közepén. Ilyen szempontok szerint, én NEM tartom magam állatvédőnek, de állatkínzónak még annál is inkább nem. De ez csak az én véleményem, lehet nekem esni.
szerk.: Mielőtt bárki nekem esne hogy egy szinten vagyok velük, meg hogy milyen tahó vagyok hogy egyetértek ezekkel a marhákkal, nem helyeseltem - sőt! - az állatkínzós részeket, csupán azt amit az első mondatomban leírtam.
2012. február 17. 14:54
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
RedArmy ha rajtad viccelődne valaki így, már nyilván nem röhögcsélnél azzal az indokkal, hogy vicc az egész. Ha ezt valaki nevetségesnek találja az maximum a sarki pszihopata lehet. Meg úgy általánosan a pszihopaták. De egy normális ember ilyenen nem hiszem, hogy jót röhögne.
2012. február 17. 15:05
Idézet (Lizania @ 2012.02.17. 14:54)
RedArmy ha rajtad viccelődne valaki így, már nyilván nem röhögcsélnél azzal az indokkal, hogy vicc az egész. Ha ezt valaki nevetségesnek találja az maximum a sarki pszihopata lehet. Meg úgy általánosan a pszihopaták. De egy normális ember ilyenen nem hiszem, hogy jót röhögne.
Szerintem úgy értette hogy ők viccek... mármint hogy ez amit műveltek... érted?
2012. február 17. 15:56
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
Ezért kell Morning Show-t hallgatni
D Amúgy mindig is unszimpik voltak, most se lettek szimpatikusabbak...
2012. február 17. 16:47
Csak vicc. Ők sem hülyék, néha túlzásokba esnek sajnos, ez hozzátartozik, aki ismeri őket, az tudja.
2012. február 17. 18:58
|
|
Vivienn |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 131412 offline
|
Ez is mutatja mennyirenagy a különbség köztük és a morning show között. A Morning show pénzt gyűjt jótékony célokra ők meg ilyeneket tesznek. Nagyon büszkék lehetnek magukra -.-
2012. február 17. 20:05
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
vivienn-nek igaza van-^^
2012. február 17. 21:44
Én is jogosnak tartom,hogy feljelentették őket. Szánalom,amit csinálnak-.-" őket kéne baltával fejbeverni.
2012. február 18. 00:30
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Elmennek ezek a sunyiba, s akkor még szépen fejeztem ki magamat. Teljesen megértem az állatvédők felháborodását.
2012. február 18. 09:47
|
|
ZebWolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 151961 offline
|
ezek sem hallottak a táplálékláncról
ugyanazt kellene csinálni velük mint amiről beszéltek, de nem hiszem hogy lesz ebből valami, ha egy átlag ember ilyeneket mondott volna akkor talán, de mivel azok akik nagyobb eséllyel megússzák egy kis ejnye-bejnyével.
2012. február 18. 11:32
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Nagyon jogos az állatvédők felháborodása, és teljesen egyet értek felük hogy feljelentették ezeket a primitív szadista barmokat, eleve amúgy is a műsorukat is és őket magukat is utálom
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: