Mióta ismered a legjobb barátnődet?:)
2012. április 24. 21:42
|
|
one direction mániaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.24. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 174141 offline
|
majd nem 5 éve ;D
2012. április 25. 10:31
|
|
cukicsajúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.19. Hozzászólás: 25 Csatolások: 50 Azonosító: 173791 offline
|
A volt legjobb barátnőmet ovis korom otta de azota még hozzám sem hajlando szólni de mikor barátok voltunk és el akkartam meni haza, elkezdet bömbölni hogy maradjak végül maradtam.Tiszta égő lenne ha elmondanám mindenkinek és le is tagadná tuti.
A másik legjobb volt barátnőm konkrétan nem tudom mikor alsóba beiratkozott hirtelen hozzánk, de csak a mostani felső évektől lettünk barátok mert sok kavarást csináltak köztünk és olyanok voltunk egymással mint a tűz a vizzel.De márelköltözött tölem messze és nem tartjuk a kapcsolatott.
A mostani 2 barátnőm pedig nagyon dilis de nem unatkozom melletük és ennyi.Nállam hogy azt mondjam valakire barát akkor már igen kiérdemli mert tudom milyen és ismerem.
A másik legjobb volt barátnőm konkrétan nem tudom mikor alsóba beiratkozott hirtelen hozzánk, de csak a mostani felső évektől lettünk barátok mert sok kavarást csináltak köztünk és olyanok voltunk egymással mint a tűz a vizzel.De márelköltözött tölem messze és nem tartjuk a kapcsolatott.
A mostani 2 barátnőm pedig nagyon dilis de nem unatkozom melletük és ennyi.Nállam hogy azt mondjam valakire barát akkor már igen kiérdemli mert tudom milyen és ismerem.
2012. május 28. 17:35
A legjobb barátnőmet, aki a testvérem is egyben (nem igazából) 2012 január 14 óta
(Domcsi
)
És a másik legjobb barátnőmet március eleje óta, és kétszer is találkoztunk már
(Maci HEEL, vagyis Niki
)
És a másik legjobb barátnőmet március eleje óta, és kétszer is találkoztunk már
2012. május 28. 18:14
Az egyiket születésemtől fogva, mert csak fél évvel idősebb nálam (ő októberi, én áprilisi), mindenhová együtt vittek minket a szüleink: nyaralni, sétálni, stb. Még oviba is együtt jártunk, de utána megromlott a viszonyunk, mert más általánosba írattak be minket. De jövőre abba a gimibe fog járni, amelyikbe én, szóval (remélem) megint "összejövünk".
A másodikat úgy 3 éve. Vele mindennap beszélek. Rengeteg a közös témánk. Ő a "lelki társam"
A harmadikat is 3 éve ismerem. Vele érdekes a helyzet, mert 2 éven keresztül ok nélkül utáltuk egymást, úgy hogy mégcsak egy szót se váltottunk a másikkal. De amint először elkezdtünk beszélgetni, minden megváltozott. Azóta vagyunk barátok.
A másodikat úgy 3 éve. Vele mindennap beszélek. Rengeteg a közös témánk. Ő a "lelki társam"
A harmadikat is 3 éve ismerem. Vele érdekes a helyzet, mert 2 éven keresztül ok nélkül utáltuk egymást, úgy hogy mégcsak egy szót se váltottunk a másikkal. De amint először elkezdtünk beszélgetni, minden megváltozott. Azóta vagyunk barátok.
2012. május 28. 18:28
|
|
selenagomez.forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 90 Azonosító: 159734 offline
|
születésem óta
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: