Mióta ismered a legjobb barátnődet?:)
2015. január 08. 20:46
2015. február 12. 09:03
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Hát az egyiket mióta starity tag lettem és az nagyon nagyon de nagyon régen volt (még az első profilommal)...
A másikat pedig kb. másfél/két éve
A másikat pedig kb. másfél/két éve
2015. február 27. 18:10
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
A legeslegjobb barátnőmet 9 éve. És bár most gimiben nem osztálytársak hanem csak évfolyamtársak vagyunk attól még ugyanolyan töretlen a barátságunk és az új osztályomban sincs olyan aki őt felülmúlná. Olyan mintha már százezer éve lennék legjobb barátnők és annyi közös vicces emlékeink vannak amiket soha nem fogunk elfelejteni. Imádom amikor órák után csak egymással lógunk a szünetekben mint régen általánosban és senki nem érti min röhögünk mindig olyan hangosan. Szerintem bármi is fog történni, a mi barátságunk soha nem fog megszakadni és lehet hogy egyetemen sem leszünk egy helyen de én soha nem fogok nála jobb barátnőt találni, az emlékeinket senki sem veheti el és senki sem választhat minket szét. Még 90 évesen is ilyen jóban leszünk és majd kötni fogjuk egymásnak a barátság sálat xdd
2015. február 27. 18:15
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
egyiket 13 másikat 11 év óta.
2015. március 05. 19:37
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Születésem óta ismertem. Egy oviba jártunk egy ideig, aztán általánosba is, és ott tényleg a legjobb barátnők voltunk. Aztán egy középiskola, sőt, egy osztály - na, itt kezdődtek a problémák. Teljesen előjött az, hogy mi nem egészítjük ki egymást. Én túl nagyszájú vagyok, könnyebben beilleszkedek, mint ő, és szép lassan eltávolod(t)unk egymástól. Fáj. De bele kell törődni, mert ha ezen rágódom csak rosszabb lesz. Teljesen más lett az életünk, alig mondunk el valamit a másiknak és még a régi közös baráti körünk sincs már meg, mert mindketten találtunk új embereket. Szóval nincs legjobb barátnőm.
A legjobb barátom amúgy fiú, már 3 éve, imádom őt.
A legjobb barátom amúgy fiú, már 3 éve, imádom őt.
2015. március 06. 23:30
|
|
egylany19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.11. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 222551 offline
|
Fuh 16 éve ovoda kiscsoportjában ismerkedtünk meg, van egy kép ami abban az évben készült, én épp a haját húzom ő meg a karomat harapja!
Azóta vagyunk a legjobb barátnők, és mindig is azok leszünk!!!!
2015. március 09. 15:41
Azt hiszem 2007-8 között kezdtünk el barátkozni egy fórumon, aztán napi rendszerességgel msn-eztünk meg cseten hülyéskedtünk aztán 2009-ben mindketten "nyomós indokkal" én osztálytársamékhoz ő meg koliban bentmaradós hétvégén, legalábbis otthon így tudták, felutaztunk Budapestre Depresszió koncertre
itt találkoztunk először, azóta mikor pénzünk és időnk van találkozunk, de folyamatosan tartjuk a kapcsolatot telefonon vagy skypeon. Pont most küldött vh-t
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: